Oavgjort för FC Honka hemma mot HPS

Lagen delade på poängen när FC Honka och gästande HPS möttes i Nationella ligan i fotboll, på lördagen. Matchen slutade 1-1 (0-0).

Målskyttar blev FC Honkas Eevi Sutela och HPS:s Aada Nurmi.

FC Honka har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan HPS har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var FC Honkas fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att FC Honka är kvar på sjunde plats, och HPS stannar på sjätte plats, i tabellen.

FC Honka tar sig an Åland United i nästa match borta lördag 27 augusti 18.00. HPS möter ONS hemma lördag 20 augusti 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar FC Honka mot HPS på hemmaplan

Avspark

I kväll spelar FC Honka hemmamatch i Nationella ligan i fotboll mot HPS. FC Honka vann sin senaste match med 3-0 mot NJS, HPS förlorade mot KuPS.

Senast lagen möttes slutade det med seger för HPS på hemmaplan med 1-0.

HPS har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot just NJSi senaste matchen. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segerraden förlängd för KuPS – besegrade HPS

0-4 (0-2) blev resultatet när HPS och KuPS möttes på lördagen. I och med detta har KuPS hela åtta raka segrar i Nationella ligan i fotboll.

Gentjana Rochi gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Aino Kröger och Jada Telley.

HPS har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna.

HPS stannar därmed på sjätte plats, och KuPS toppar fortfarande tabellen.

HPS tar sig an FC Honka i nästa match borta lördag 13 augusti 17.00. KuPS möter samma dag 15.00 PK-35 Vantaa hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KuPS kan ta sjunde raka segern i mötet med HPS

Avspark

I dag möter KuPS HPS på bortaplan i Nationella ligan i fotboll. KuPS är nu på första plats i tabellen, efter sju raka segrar, den senaste mot PK 35 Helsinki med 4-1. Det blev seger i den senaste matchen för HPS, 1-0 mot PK-35 Vantaa hemma.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för KuPS på hemmaplan, 4-0.

KuPS är starka på bortaplan, och har fem segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för HPS mot PK-35 Vantaa – Aino-Marja Lehtinen matchhjälte

HPS vann hemmamatchen mot PK-35 Vantaa i Nationella ligan i fotboll med 1–0. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Aino-Marja Lehtinen.

HPS har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan PK-35 Vantaa har fyra vinster och en förlust. Det här var HPS:s andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också PK-35 Vantaas andra uddamålsförlust.

Med fyra omgångar kvar är HPS på sjätte plats i tabellen, och PK-35 Vantaa är på andra plats.

Lördag 6 augusti 14.00 spelar HPS hemma mot KuPS. PK-35 Vantaa möter HJK hemma måndag 8 augusti 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

PK-35 Vantaa med fyra raka segrar möter HPS

Avspark

I dag möts HPS och PK-35 Vantaa i Nationella ligan i fotboll. Segern senast med 4-2 mot Ilves gör att PK-35 Vantaa har fyra segrar i rad, och är tvåa i serien. HPS spelade Åland United senast och förlorade.

När lagen möttes senast, 29 april, slutade det med seger för PK-35 Vantaa med 2-1.

PK-35 Vantaa är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Åland United vann mot HPS

Redan i första halvlek tog Åland United greppet om hemmamatchen mot HPS i Nationella ligan i fotboll. Och 3-1-ledningen i halvtid stod sig matchen ut efter en mållös andra halvlek.

Åland Uniteds mål gjordes av Monica Hagström, Jacqui Hand och Sanni Ojanen. Oona Jääskeläinen stod för HPS:s enda mål.

Åland United har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan HPS har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Det här betyder att Åland United är kvar på fjärde plats, och HPS stannar på sjätte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Åland United är ONS. Lagen möts lördag 30 juli 14.00. HPS tar sig an PK-35 Vantaa hemma söndag 31 juli 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter 35 dagars uppehåll: Åland United möter HPS

Avspark

Matchledigheten är över och HPS gästar i kväll Åland United i Nationella ligan i fotboll. Åland United vann sin senaste match med 4-0 mot NJS, HPS blev besegrat av HJK.

Senaste mötet mellan lagen slutade oavgjort, 3-3.

HPS har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot NJS. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HJK:s Ria Karjalainen och Oona Sevenius sänkte HPS

HJK vann borta mot HPS i Nationella ligan i fotboll med 2-0 (1-0). Ria Karjalainen och Oona Sevenius gjorde ett mål var för HJK.

HPS har två vinster, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan HJK har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

För HJK gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan HPS är på sjätte plats.

I nästa match, lördag 23 juli, har HPS Åland United borta 18.00, medan HJK spelar hemma mot PK 35 Helsinki 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.