Fortsatt tungt för formsvagt Mjöndalen - oavgjort mot Bodö/Glimt

Det räcker inte hela vägen till seger för Mjöndalen. Det står klart efter 0–0 borta mot Bodö/Glimt. Det var Mjöndalens sjunde match i rad utan seger i Eliteserien i fotboll. Bodö/Glimt har nu en fin svit med tre matcher i rad utan att ha släppt in mål. Resultatet innebär att Bodö/Glimt ligger kvar på andra plats och Mjöndalen sist, på 16:e plats i tabellen. I nästa match möter Bodö/Glimt Brann borta på måndag 28 oktober 20.00. Mjöndalen möter Sarpsborg söndag 27 oktober 19.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Match igen när Bodö/Glimt möter Mjöndalen

Avspark

Uppehållet är nu över och i kväll spelar Bodö/Glimt hemma mot Mjöndalen i Eliteserien i fotboll. Bodö/Glimt har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget Mjöndalen. Bortalaget har sex matcher i rad utan seger. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Bodö/Glimt på bortaplan, 5–4.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Bodö/Glimt mot Viking i spännande match

Bodö/Glimt tog greppet om hemmamatchen mot Viking i Eliteserien i första halvlek, och ledde med 2–0 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av Viking räckte laget inte ända fram, och Bodö/Glimt vann med 2–1. Det var Vikings sjätte match i rad utan seger. Bodö/Glimts mål gjordes av Philip Zinckernagel och Håkon Evjen. Zlatko Tripic stod för Vikings enda mål. Resultatet innebär att Bodö/Glimt ligger kvar på andra plats och Viking på nionde plats i tabellen. Bodö/Glimt möter Kristiansund i nästa match borta onsdag 14 augusti 20.00. Viking möter samma dag Sarpsborg hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bodö/Glimt vann med 4–3 borta mot Viking

Det blev en uddamålsseger för Bodö/Glimt i matchen mot Viking i Eliteserien i fotboll på söndagen. Laget vann med 4–3 (2–1) borta. Fredrik Björkan, Geir Herrem, Amor Layouni och Philip Zinckernagel blev målskyttarna för Bodö/Glimt, medan Kristian Thorstvedt, Usmani Sale och Runar Hove gjorde Vikings mål. Vikings nya tabellposition är sjunde plats, medan Bodö/Glimt är på tredje plats. I nästa match möter Viking Mjöndalen borta och Bodö/Glimt möter Odd hemma. Båda matcherna spelas söndag 30 juni 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Geir Herrem gjorde två mål när Bodö/Glimt vann mot Mjöndalen

Det blev Bodö/Glimt som vann matchen borta mot Mjöndalen i Norge Eliteserien i fotboll på lördagen. 4–5 (1–2) slutade matchen. Geir Herrem gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Håkon Evjen, Vegard Moberg och Morten Konradsen, målen för Mjöndalen gjordes av Alfred Scriven, William Sell, Sondre Johansen och Tonny Brochmann. Mjöndalen är helt utan poäng medan Bodö/Glimt har full pott, sex poäng, när båda lagen spelat två matcher. I nästa match möter Mjöndalen Strömsgodset borta på fredag 12 april 20.00. Bodö/Glimt möter Molde söndag 14 april 19.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.