Atalanta

30 november kl 16:00 Brescia - Atalanta 0-3 Läs mer
Nästa match: Atalanta - Verona kl 16:00

Mario Pasalic tvåmålsskytt för Atalanta i segern mot Brescia

Atalanta vann mötet med Brescia borta med 3–0 (1–0) på lördagen i Italien Serie A herr i fotboll. Mario Pasalic gjorde två och Josip Ilicic ett mål för Atalanta. För Atalanta gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Brescia är på 20:e och sista plats. I nästa omgång har Brescia Spal borta, söndag 8 december 16.00. Atalanta spelar hemma mot Verona lördag 7 december 16.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Brescia vill ta sig ur formsvackan hemma mot Atalanta

Avspark

Brescia är inne i en riktigt tung formsvacka i Italien Serie A herr i fotboll. Inför mötet hemma mot Atalanta har laget fem förluster i rad, och är nu på 20:e plats i tabellen. Atalanta förlorade sin senaste match med 1–3 mot Juventus. Brescia är på 20:e plats i tabellen, medan Atalanta ligger sexa. 15 poäng skiljer lagen åt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Juventus tog ny seger mot Atalanta

Juventus är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Atalanta borta på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 1–3 (0–0) innebär att Juventus nu har fyra segrar i följd i Italien Serie A herr i fotboll. Det betydde fjärde matchen i rad utan seger för Atalanta. Gonzalo Higuain gjorde två mål och Paulo Dybala ett mål för Juventus, målet för Atalanta gjordes av Robin Gosens. Det här betyder att Atalanta är kvar på femte plats, och att Juventus fortfarande leder serien. Lördag 30 november 16.00 spelar Atalanta borta mot Brescia. Juventus möter Sassuolo hemma söndag 1 december 13.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Juventus vill förlänga fina segersviten mot Atalanta

Avspark

I dag möts Atalanta och Juventus i Italien Serie A herr i fotboll. Juventus har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Milan med 1–0, och ligger nu etta i tabellen. Atalanta fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0–0 mot Sampdoria. Fjolårets båda möten slutade oavgjort.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mållöst när Sampdoria tog emot Atalanta

Söndagens möte blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget Sampdoria eller gästande Atalanta lyckades få till det i avsluten, och matchen i Italien Serie A herr i fotboll slutade mållös, 0-0. Sampdoria ligger på 17:e plats i tabellen efter matchen, medan Atalanta ligger på femte plats. I nästa match möter Sampdoria Udinese hemma på söndag 24 november 19.00. Atalanta möter Juventus lördag 23 november 16.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Cagliari formstarka svit fortsätter efter 2–0 mot Atalanta

Det blev 0–2 (0–1) när Atalanta mötte Cagliari på söndagen hemma. Det innebar nio raka matcher utan förlust för Cagliari i Italien Serie A herr i fotboll. Atalanta hade inför matchen åtta matcher i rad utan förlust. Målgörare för Cagliari var Christian Oliva. Ett av Cagliaris mål var ett självmål. För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Cagliari är på fjärde plats. Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 10 november. Då möter Atalanta Sampdoria 16.00. Cagliari tar sig an Fiorentina hemma 13.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka lag slåss om segern när Atalanta tar emot Cagliari

Avspark

Atalanta och Cagliari hoppas båda att kunna förlänga sviten av matcher med poäng i Italien Serie A herr i fotboll när lagen möts på söndagen. Just nu har båda lagen åtta matcher i rad med poäng. Atalanta har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med femteplacerade Cagliari. Cagliari har en svit på åtta matcher utan förlust inför mötet med fjärdeplacerade fjärdeplacerade Atalanta. Förra säsongens möten slutade med att lagen vann en match var.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Atalanta formstarka svit fortsätter efter 2–2 mot Napoli

Det blev 2–2 (1–1) när Napoli mötte Atalanta på onsdagen hemma. Det innebar åtta raka matcher utan förlust för Atalanta i Italien Serie A herr i fotboll. Napolis mål gjordes av Nikola Maksimovic och Arek Milik, Atalantas av Remo Freuler och Josip Ilicic. Det här betyder att Napoli ligger på sjunde plats i tabellen, och Atalanta är på tredje plats. I nästa omgång har Napoli Roma borta, lördag 2 november 16.00. Atalanta spelar hemma mot Cagliari söndag 3 november 13.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Atalanta vill förlänga sviten - möter Napoli borta

Avspark

I kväll är det dags för match för Napoli som tar emot Atalanta hemma i Italien Serie A herr i fotboll. Atalanta har sju matcher i rad utan förlust inför mötet med fjärdeplacerade Napoli. Napoli har sex matcher i rad utan förlust. Fjolårets två möten mellan Napoli och Atalanta slutade med en seger var.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Italien Serie A

# Lag S MS P
1 Inter 15 18 38
2 Juventus 14 13 36
3 Lazio 14 19 30
4 Roma 15 11 29
5 Cagliari 14 12 28
6 Atalanta 14 13 25
7 Napoli 14 5 20
8 Verona 14 -2 18
9 Parma 14 2 18
10 Torino 14 -4 17
11 Milan 14 -4 17
12 Bologna 14 -3 16
13 Fiorentina 14 -3 16
14 Sassuolo 13 -1 14
15 Lecce 14 -9 14
16 Udinese 14 -14 14
17 Sampdoria 14 -12 12
18 Genoa 14 -13 10
19 Spal 14 -12 9
20 Brescia 13 -16 7

Skytteliga

Luis Muriel 8
Duvan Zapata 6
Josip Ilicic 5
Papu Gomez 4
Robin Gosens 4
Mario Pasalic 3
Amad Traore 1
Marten De Roon 1
Remo Freuler 1
Timothy Castagne 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.