FC Nordsjälland

21 februari kl 15:00 Randers FC - FC Nordsjälland 1-1 Läs mer
Nästa match:
28 februari
FC Köpenhamn - AGF Århus kl 17:00

Magnus Andersen poängräddare för Nordsjälland mot Randers

Randers Tosin Kehinde gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot Nordsjälland i Superligaen herr. I andra halvlek jobbade sig Nordsjälland in i matchen, och kvitterade genom Magnus Andersen. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

Det här betyder att Randers ligger kvar på femte plats i tabellen, och Nordsjälland på tionde plats.

På söndag 28 februari 15.00 spelar Randers borta mot Odense, och Nordsjälland hemma mot Ålborg.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Nordsjälland jagar nya poäng mot Randers

Avspark

I dag möter Nordsjälland Randers på bortaplan på Cepheus Park Randers i Superligaen herr i fotboll. Nordsjällands tunga förslustsvit, fem matcher i rad med förlust, tog slut senast, när det blev lika mot Vejle, 2-2. Den senaste matchen för Randers slutade oavgjort, 0-0, mot Ålborg.

När lagen möttes senast, 19 oktober, slutade det med seger för Nordsjälland med 1-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efterlängtad poäng för Nordsjälland – bröt förlustsviten mot Vejle

Det har varit en tung period med fem förluster i rad för Nordsjälland i Superligaen herr i fotboll. Men borta mot Vejle bröts den tuffa sviten. Det blev 2-2 (1-0) i matchen på Vejle Stadion, och åtminstone en poäng för Nordsjälland.

Det var Nordsjällands sjätte match i rad utan seger.

Målgörare för Vejle var Denis Kolinger och Arbnor Mucolli, medan målen för Nordsjälland gjordes av Victor Jensen och Ulrik Yttergard Jenssen.

Resultatet innebär att Vejle ligger kvar på nionde plats och Nordsjälland på tionde plats i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 21 februari. Då möter Vejle Bröndby på Bröndby Stadium 19.00. Nordsjälland tar sig an Randers borta 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland i formsvacka inför möte mot Vejle

Avspark

Nordsjälland verkar vara i dålig form just nu. Inför mötet borta mot Vejle i Superligaen herr i fotboll har laget fem förluster i rad, och är nu tionde i tabellen. Vejle har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Nordsjälland.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 8 november slutade 1-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mikkel Hyllegaard och Jeppe Tverskov målgörare när Odense vann

2-0 (1-0) vann Odense med på bortaplan mot Nordsjälland i Superligaen herr i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Mikkel Hyllegaard och Jeppe Tverskov.

Det här betyder att Nordsjälland nu ligger på tionde plats i tabellen, och Odense är på åttonde plats.

Nordsjälland tar sig an Vejle i nästa match borta söndag 14 februari 15.00. Odense möter samma dag 21.00 Århus hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland med fyra raka förluster i bagaget möter Odense

Avspark

Nordsjälland är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot Odense hemma på Right to Dream Park. Inför matchen har hemmalaget fyra förluster i rad i Superligaen herr i fotboll och ligger just nu åtta i tabellen. Odense fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med Lyngby senast.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 20 september slutade 1-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby toppar tabellen efter seger mot Nordsjälland

Bröndby är ny serieledare i Superligaen herr i fotboll efter bortaseger med 1-0 (1-0) mot Nordsjälland. Bröndby leder serien tre poäng före Midtjylland. Nordsjälland ligger på åttonde plats i tabellen.

Matchens enda mål kom i första halvleken genom Simon Hedlund.

Segern var Bröndbys sjätte på de senaste sju matcherna.

Söndag 7 februari möter Nordsjälland Odense hemma 15.00 och Bröndby möter Ålborg hemma 21.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Match igen när Nordsjälland möter Bröndby

Avspark

Uppehållet är över och i kväll gästar Bröndby Nordsjälland på Right to Dream Park i Superligaen herr i fotboll. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Midtjylland med 1-3. Bröndby vann sin senaste match med 2-1 mot Horsens.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Bröndby, med 3-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Bröndby 17 13 37
2 Midtjylland 17 12 36
3 Århus 17 13 32
4 FC Köpenhamn 17 5 30
5 Randers 17 11 27
6 Sönderjyske 17 1 24
7 Odense 17 -1 21
8 Ålborg 17 -6 21
9 Vejle 17 -6 20
10 Nordsjälland 17 0 18
11 Lyngby 17 -22 8
12 Horsens 17 -20 7

Skytteliga

Abu Francis 4
Kamal-Deen Sulemana 4
Isaac Atanga 3
Mikkel Rygaard 3
Mohammed Diomande 3
Magnus Andersen 2
Martin Frese 2
Ulrik Yttergard Jenssen 2
Jonathan Amon 1
Victor Jensen 1