AC Horsens

21 februari kl 15:00 AC Horsens - Odense 0-0 Läs mer
Nästa match: Vejle - AC Horsens kl 20:00 Läs mer

Efter trendbrottet senast – Horsens jagar nya poäng mot Vejle

Avspark

Vejle tar emot Horsens på Vejle Stadion i Superligaen herr i fotboll i kväll. Horsens tog poäng igen i senaste matchen efter sex raka nederlag, när det blev lika mot Odense, 0-0. Vejle blev utan poäng i mötet med Bröndby senast.

När lagen möttes senast, 29 november på CASA Arena Horsens, slutade det med seger för Horsens med 3-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter sex förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Horsens

Matchen mellan Horsens och Odense på CASA Arena Horsens slutade 0-0. Ett skönt trendbrott för Horsens, även om det inte blev seger. Laget hade före söndagens hemmamatch sex förluster i rad i Superligaen herr i fotboll.

Odense har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Horsens ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Odense ligger på sjunde plats.

Nästa motstånd för Horsens är Vejle. Lagen möts fredag 26 februari 20.00 på Vejle Stadion. Odense tar sig an Randers hemma söndag 28 februari 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Horsens med sex raka förluster i bagaget möter Odense

Avspark

Horsens är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot Odense hemma på CASA Arena Horsens. Inför matchen har hemmalaget sex förluster i rad i Superligaen herr i fotboll och ligger just nu tolva i tabellen. I den senaste matchen för Odense fick laget med sig en poäng efter 0-0 mot Århus.

Odense vann lagens senaste möte med 1-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dion Cools målskytt när Midtjylland sänkte Horsens

Målet i andra halvleken av Dion Cools blev matchens enda när Midtjylland vann med 1-0 (0-0) hemma mot Horsens i Superligaen herr i fotboll.

Det här betyder att Midtjylland ligger kvar på andra plats i tabellen, och Horsens sist, på tolfte plats.

Nästa motstånd för Midtjylland är Ålborg. Lagen möts fredag 19 februari 20.00 på Ålborg Portland Park. Horsens tar sig an Odense hemma söndag 21 februari 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Midtjylland stor favorit i mötet med formsvaga Horsens

Avspark

Horsens är inne i en riktigt tung formsvacka. Inför mötet borta mot andraplacerade Midtjylland har laget fem förluster i rad i Superligaen herr i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Midtjylland, 2-1 mot Randers hemma.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 2-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamns Viktor Fischer och Jonas Wind sänkte Horsens

FC Köpenhamn vann borta mot Horsens i Superligaen herr i fotboll med 2-0 (2-0). Viktor Fischer och Jonas Wind gjorde ett mål var för FC Köpenhamn.

Segern var FC Köpenhamns femte på de senaste sex matcherna, och fjärde raka segern på bortaplan.

FC Köpenhamn tog ett tidigt grepp om matchen och båda målen i 2-0-segern gjordes alltså under första halvlek.

För FC Köpenhamn gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Horsens är på tolfte och sista plats.

I nästa omgång har Horsens Midtjylland borta på MCH Arena, söndag 14 februari 19.00. FC Köpenhamn spelar hemma mot Sönderjyske måndag 15 februari 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Horsens i formsvacka inför möte mot FC Köpenhamn

Avspark

Horsens verkar vara i dålig form just nu. Inför mötet hemma mot FC Köpenhamn i Superligaen herr i fotboll har laget fyra förluster i rad, och är nu tolfte i tabellen. FC Köpenhamn har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget Horsens.

FC Köpenhamn vann lagens senaste möte med 2-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sjätte raka för Randers efter seger mot Horsens

Formen är riktigt bra just nu för Randers. På tisdagen kom sjätte raka segern i Superligaen herr i fotboll, 3-0 (2-0), hemma mot Horsens. Det innebär att Horsens åkte på fjärde raka förlusten.

Målgörare för Randers var Mathias Greve Petersen, Vito Hammershoy Mistrati och Alhaji Kamara.

För Randers gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Horsens är på elfte plats.

Randers tar sig an Midtjylland i nästa match hemma måndag 8 februari 20.00. Horsens möter FC Köpenhamn hemma söndag 7 februari 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Matchdags igen när Randers möter Horsens

Avspark

I kväll är uppehållet över och Randers tar emot Horsens hemma på Cepheus Park Randers i Superligaen herr i fotboll. Randers har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad. Gästerna har tre förluster i rad, senaste mot Bröndby med 1-2.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Randers, med 3-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Bröndby 17 13 37
2 Midtjylland 17 12 36
3 Århus 17 13 32
4 FC Köpenhamn 17 5 30
5 Randers 17 11 27
6 Sönderjyske 17 1 24
7 Odense 17 -1 21
8 Ålborg 17 -6 21
9 Vejle 17 -6 20
10 Nordsjälland 17 0 18
11 Lyngby 17 -22 8
12 Horsens 17 -20 7

Skytteliga

Jannik Pohl 3
Kjartan Finnbogason 2
Bjarke Jacobsen 1
Hallur Hansson 1
Louka Daniel Prip Andreassen 1
Michael Lumb 1
Nicolai Brock-Madsen 1