Sadio Mane matchvinnare när Liverpool vann mot Crystal Palace

Liverpool tog en säker seger på hemmaplan mot Crystal Palace i Premier League. Matchen slutade 2-0 (1-0) efter två mål av Sadio Mane.

Segern var Liverpools femte på de senaste sex matcherna.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Liverpool slutar på tredje plats, och Crystal Palace på 14:e plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista omgången för Liverpool som tar emot Crystal Palace

Avspark

I kväll spelar Liverpool hemma mot Crystal Palace i sista omgången i Premier League i fotboll. Liverpool har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. Crystal Palace blev utan poäng i senaste matchen, mot Arsenal.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Liverpool på bortaplan, 7-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segerraden förlängd för Liverpool – besegrade Burnley

0-3 (0-1) blev resultatet när Burnley och Liverpool möttes på Turf Moor på onsdagen. I och med detta har Liverpool fyra raka segrar i Premier League i fotboll.

Med en omgång kvar är Burnley på 17:e plats i tabellen, och Liverpool är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Burnley är Sheffield United. Liverpool tar sig an Crystal Palace hemma. Båda matcherna spelas söndag 23 maj 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Burnley tar emot Liverpool på Turf Moor i näst sista omgången

Avspark

Näst sista omgången i Premier League i fotboll spelas i kväll när Burnley möter femteplacerade Liverpool. Liverpool har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Burnley blev utan poäng i senaste matchen, mot Leeds.

När lagen möttes senast, 21 januari på Anfield, slutade det med seger för Burnley med 1-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Obesegrade sviten håller i sig för Liverpool – efter 2-1 mot West Bromwich Albion

Det fortsätter gå bra för Liverpool. I matchen mot West Bromwich Albion borta kom åttonde matchen i rad utan förlust. 1-2 (1-1) slutade matchen i Premier League i fotboll.

Med två omgångar kvar är West Bromwich Albion på 19:e plats i tabellen, medan Liverpool är på femte plats.

West Bromwich Albion möter West Ham i nästa match hemma onsdag 19 maj 22.15. Liverpool möter samma dag Burnley borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Liverpool vill förlänga sviten – möter West Bromwich Albion borta

Avspark

West Bromwich Albion spelar hemma mot Liverpool i kväll i Premier League i fotboll på The Hawthorns. Liverpool har sju matcher i rad med poäng inför mötet med West Bromwich Albion. West Bromwich Albion fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med Arsenal senast.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 27 december slutade 1-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Liverpool slog Manchester United efter Roberto Firminos dubbel

Det blev Liverpool som gick segrande ur mötet med Manchester United i Premier League i fotboll på bortaplan, med 4-2 (2-1).

Det var sjunde matchen i rad utan förlust för Liverpool.

Det här betyder att Liverpool ligger på femte plats i tabellen, och Manchester United är på andra plats.

Manchester United tar sig an Fulham i nästa match hemma tisdag 18 maj 20.00. Liverpool möter West Bromwich Albion borta söndag 16 maj 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Liverpool jagar ny seger mot Manchester United på bortaplan

Avspark

I kväll möts Manchester United och Liverpool i Premier League i fotboll på Old Trafford. Liverpool har en svit på sex matcher utan förlust. Manchester United fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med Leicester senast.

När lagen möttes senast blev resultatet 0-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Thiago Alcantara och Sadio Mane målgörare när Liverpool vann

2-0 (1-0) vann Liverpool med på hemmaplan mot Southampton i Premier League i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Thiago Alcantara och Sadio Mane.

Resultatet innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Liverpool.

Med fyra omgångar kvar är Liverpool på sjätte plats i tabellen, och Southampton är på 16:e plats.

Nästa motstånd för Liverpool är Manchester United. Lagen möts torsdag 13 maj 22.15 på Old Trafford. Southampton tar sig an Crystal Palace hemma tisdag 11 maj 22.15.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Southampton vill bryta tunga trenden borta mot Liverpool

Avspark

Southampton har tre matcher i rad utan seger i Premier League inför kvällens match på bortaplan mot sjundeplacerade Liverpool i fotboll. Liverpool har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med Southampton.

När lagen möttes senast, 4 januari på St Mary's Stadium, slutade det med seger för Southampton med 1-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Läs ÖT digitalt i fyra månader för 49 €

Normalpris 79,60 €

Hämta erbjudande