Tom Bayliss och Liam Lindsay målskyttar när Preston vände mot Nottingham

I halvtid var Nottingham i ledningen med 1-0 på City Ground. Men Preston vände – och vann. Till slut blev det 1-2 i matchen i Championship herr i fotboll.

Segern var Prestons fjärde på de senaste fem matcherna.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Nottingham slutar på 17:e plats, och Preston på 13:e plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nottingham mot Preston på City Ground i Championship herrs sista omgång

Avspark

Sista omgången i Championship herr i fotboll spelas i dag, och Nottingham och Preston möts på City Ground. Preston har inför matchen hållit nollan bakåt i fyra matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Nottingham. Nottingham har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med trettondeplacerade Preston.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Nottingham på bortaplan med 1-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mållöst för Sheffield Wednesday och Nottingham på Hillsborough Stadium

Inget av lagen lyckades spräcka nollan när hemmalaget Sheffield Wednesday tog emot Nottingham i Championship herr i fotboll på lördagen. Matchen slutade därmed 0-0.

Med en omgång kvar är Sheffield Wednesday på 23:e plats i tabellen, och Nottingham är på 16:e plats.

I nästa match, lördag 8 maj 14.30, har Sheffield Wednesday Derby borta på Pride Park Stadium, medan Nottingham spelar hemma mot Preston.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sheffield Wednesday mot Nottingham på Hillsborough Stadium i näst sista omgången

Avspark

I dag möts 23:e-placerade Sheffield Wednesday och 17:e-placerade Nottingham i näst sista omgången i Championship herr i fotboll på Hillsborough Stadium. Nottingham fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 1-1 mot Stoke City, Sheffield Wednesday blev besegrat av Middlesbrough (1-3).

När lagen möttes senast, 15 december på City Ground, slutade det med seger för Nottingham med 2-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lewis Grabban räddade poäng när Nottingham kryssade mot Stoke City

I halvtid ledde Stoke City matchen på bortaplan i Championship herr i fotboll mot Nottingham med 1-0, efter mål av Rabbi Matondo. Men i andra halvlek jobbade sig Nottingham in i matchen, och kvitterade genom Lewis Grabban. Matchen slutade 1-1.

Det betydde fjärde matchen i rad utan seger för Nottingham.

Med två omgångar kvar är Nottingham på 17:e plats i tabellen, och Stoke City är på tolfte plats.

På lördag 1 maj 17.00 spelar Nottingham borta mot Sheffield Wednesday, och Stoke City hemma mot QPR.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Birmingham och Nottingham delade på poängen efter 1-1

Det blev delad pott när Birmingham tog emot Nottingham i Championship herr i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).

Med tre omgångar kvar är Birmingham på 19:e plats i tabellen, medan Nottingham är på 18:e plats.

Nästa motstånd för Birmingham är Derby. Nottingham tar sig an Stoke City hemma. Båda matcherna spelas lördag 24 april 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Birmingham på hemmaplan mot Nottingham

Avspark

I kväll spelar Birmingham hemmamatch i Championship herr i fotboll mot Nottingham. Birmingham har inför matchen hållit nollan bakåt i fyra matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Nottingham. Nottingham blev utan poäng i senaste matchen, mot Huddersfield.

När lagen möttes senast blev resultatet 0-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Huddersfield vann till slut – efter fem matcher i rad utan seger

Huddersfield är tillbaka i vinnarspåret igen i Championship herr i fotboll. Detta efter seger, 2-0 (1-0), mot Nottingham borta på City Ground. Det var första segern efter fem matcher i rad utan seger.

Med fyra omgångar kvar är Nottingham på 16:e plats i tabellen, medan Huddersfield är på 18:e plats.

I nästa match, onsdag 21 april 21.45, har Nottingham Birmingham borta på St Andrew's, medan Huddersfield spelar hemma mot Barnsley.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Huddersfield vill bryta tunga trenden borta mot Nottingham

Avspark

Huddersfield har fem matcher i rad utan seger i Championship herr inför dagens match på bortaplan mot Nottingham i fotboll. Nottingham har fyra matcher i rad utan förlust inför mötet med Huddersfield.

När lagen möttes senast, 25 september, slutade det med seger för Huddersfield med 1-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Läs ÖT digitalt i fyra månader för 49 €

Normalpris 79,60 €

Hämta erbjudande