Huddersfield Town AFC

12 november kl 17:00 Huddersfield Town AFC - Swansea City FC 0-0 Läs mer
Nästa match:
10 december
Sheffield United - Huddersfield Town AFC kl 17:00

Mållöst för Huddersfield och Swansea City på John Smith's Stadium

Inget av lagen lyckades spräcka nollan när hemmalaget Huddersfield tog emot Swansea City i Championship herr i fotboll på lördagen. Matchen slutade därmed 0-0.

Huddersfield har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Swansea City har fyra oavgjorda och en förlust. Det här var Huddersfields fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Huddersfield är kvar på 24:e och sista plats, och Swansea City stannar på åttonde plats, i tabellen.

På lördag 10 december 17.00 spelar Huddersfield borta mot Sheffield United, och Swansea City hemma mot Norwich City.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Swansea City på segerjakt mot Huddersfield borta

Avspark

Swansea City jagar en seger när laget möter Huddersfield borta på John Smith's Stadium. Inför kvällens match har bortalaget fyra matcher i rad utan seger i Championship herr i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Huddersfield, 2-1 mot Queens Park Rangers på bortaplan.

När lagen möttes förra säsongen vann Swansea City en av matcherna, medan den andra blev oavgjord.

Swansea City har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Blackpool, WBA och Watford.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Huddersfield vann med 2-1 borta mot Queens Park Rangers

Det blev en uddamålsseger för Huddersfield i matchen mot Queens Park Rangers i Championship herr i fotboll på tisdagen. Laget vann med 2-1 borta på Kiyan Prince Foundation Stadium.

Queens Park Rangers mål gjorde av Lyndon Dykes, medan Josh Ruffels gjorde båda målen för bortalaget.

Queens Park Rangers har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Huddersfield har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Queens Park Rangers femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Huddersfields tredje uddamålsseger.

På lördag 12 november 17.00 spelar Queens Park Rangers borta mot Coventry, och Huddersfield hemma mot Swansea City.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Queens Park Rangers spelar hemma mot Huddersfield på Kiyan Prince Foundation Stadium på tisdagen

Avspark

Queens Park Rangers spelar hemma på Kiyan Prince Foundation Stadium mot Huddersfield i Championship herr i fotboll på tisdagen. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger. Huddersfield förlorade sin senaste match med 0-1 mot Blackburn.

När lagen möttes förra säsongen vann Queens Park Rangers en av matcherna, medan den andra blev oavgjord.

Huddersfield har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter åtta försök. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ben Brereton målskytt när Blackburn sänkte Huddersfield

Målet i första halvleken av Ben Brereton blev matchens enda när Blackburn vann med 1-0 (1-0) hemma mot Huddersfield i Championship herr i fotboll.

Ben Brereton blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 35 minuter.

Segern var Blackburns femte på de senaste sex matcherna, och sjätte raka segern på hemmaplan.

Blackburn har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Huddersfield har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Blackburns åttonde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Huddersfields åttonde uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Blackburn ligger kvar på andra plats och Huddersfield sist, på 24:e plats i tabellen.

I nästa omgång har Blackburn Burnley borta på Turf Moor, söndag 13 november 14.30. Huddersfield spelar borta mot Queens Park Rangers tisdag 8 november 21.45.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Blackburn vill bygga ny svit mot Huddersfield

Avspark

Blackburns svit på fyra raka segrar tog slut senast mot Coventry (0-1). I kväll spelar laget på hemmaplan mot Huddersfield i Championship herr i fotboll. Det blev förlust för Huddersfield mot Sunderland senast.

Huddersfield vann ett av mötena med Blackburn i fjol, medan den andra matchen slutade oavgjort.

Huddersfield har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sju försök. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Amad Diallo och Alex Pritchard matchvinnare när Sunderland vann mot Huddersfield

Sunderland tog en säker seger på bortaplan mot Huddersfield i Championship herr i fotboll. Matchen slutade 0-2 (0-0) efter mål av Amad Diallo och Alex Pritchard.

Sunderland avgjorde matchen i andra halvlek, efter en mållös första.

Huddersfield har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Sunderland har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Sunderland ligger på tolfte plats i tabellen efter matchen, medan Huddersfield är på 24:e och sista plats.

På lördag 5 november 17.00 spelar Huddersfield borta mot Blackburn, och Sunderland hemma mot Cardiff.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Sunderland på segerjakt mot Huddersfield borta

Avspark

Sunderland jagar en seger när laget möter Huddersfield borta på John Smith's Stadium. Inför kvällens match har bortalaget tre matcher i rad utan seger i Championship herr i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Huddersfield, 1-0 mot Millwall hemma.

Sunderland är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Sunderland är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Yuta Nakayama matchhjälte för Huddersfield hemma mot Millwall

Yuta Nakayama gjorde matchens enda mål i första halvleken när Huddersfield vann i Championship herr i fotboll med 1-0 (1-0) mot Millwall på hemmaplan.

Yuta Nakayama blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter nio minuter.

Huddersfield har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Millwall har fyra vinster och en förlust. Det här var Huddersfields andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Millwalls tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att Huddersfield nu ligger på 23:e plats i tabellen, och Millwall är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Huddersfield är Sunderland. Millwall tar sig an Birmingham borta. Båda matcherna spelas onsdag 2 november 21.45.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Millwall möter Huddersfield och jagar fjärde raka segern

Avspark

Huddersfield möter Millwall på Kirklees Stadium i kväll i Championship herr i fotboll. Millwall har inför matchen fyra segrar i rad, den senaste mot WBA med 2-1, och ligger nu sexa i tabellen. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger.

När lagen möttes förra säsongen tog lagen en seger var.

Millwall har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot Bristol C. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

England Championship

# Lag S MS P
1 Burnley 21 17 41
2 Sheffield U 21 16 38
3 Blackburn 21 2 36
4 Watford 21 6 33
5 Norwich 21 6 32
6 Millwall 20 4 31
7 QPR 21 2 31
8 Swansea 21 -1 31
9 Preston 21 -2 31
10 Luton 21 1 30
11 Coventry 19 3 29
12 Reading 21 -7 29
13 Birmingham 21 3 28
14 Middlesbrough 21 3 27
15 Sunderland 20 3 27
16 Rotherham 21 -1 26
17 Stoke 21 -5 25
18 Bristol C 21 -2 24
19 Cardiff 21 -8 24
20 Hull 21 -14 24
21 W Bromwich 20 0 23
22 Wigan 21 -10 23
23 Blackpool 21 -9 22
24 Huddersfield 20 -7 19

Skytteliga

Danny Ward 3
Jordan Rhodes 3
Faustino Anjorin 2
Josh Ruffels 2
Tom Lees 2
Yuta Nakayama 2
Ben Jackson 1
Michal Helik 1
Patrick Jones 1