RKC Waalwijk

8 mars kl 15:30 Heracles Almelo - RKC Waalwijk 4-2 Läs mer
Nästa match:
11 april
Vitesse Arnheim - RKC Waalwijk kl 19:30

Heracles slog Waalwijk efter Silvester Van der Waters dubbel

Det blev Heracles som gick segrande ur mötet med Waalwijk i Eredivisie herr i fotboll på hemmaplan, med 4–2 (2–2). Silvester Van der Water gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Delano Burgzorg och Dario Van Den Buijs, målen för Waalwijk gjordes av Clint Leemans och Anas Tahiri. För Heracles gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Waalwijk är på 18:e och sista plats. Nästa motstånd för Heracles är Zwolle. Lagen möts lördag 14 mars 20.45. Waalwijk tar sig an Groningen hemma söndag 15 mars 15.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för Heracles att ta sig an Waalwijk på hemmaplan

Avspark

Heracles spelar hemma mot Waalwijk i Eredivisie herr i fotboll i dag. Waalwijk vann sin senaste match med 2–1 mot Utrecht, medan Heracles spelade lika, 0–0, mot ADO den Haag i senaste matchen. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Waalwijk på hemmaplan, 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

2–1 mot Utrecht gjorde Waalwijk till segrare igen

Spelarna i Waalwijk fick äntligen njuta av en seger igen, efter 2–1 (0–1) hemma mot Utrecht. Segern var den första efter sex matcher i rad utan seger i Eredivisie herr i fotboll. Bortalaget Utrecht hade alltså greppet i halvtid och ledde med 1–0. Men Waalwijk vände på matchen och vann till slut med 2–1. Målgörare för Waalwijk var Darren Maatsen och Sylla Sow, medan Utrechts enda mål gjordes av Gyrano Kerk. Resultatet innebär att Waalwijk ligger kvar på 18:e och sista plats och Utrecht på sjätte plats i tabellen. Waalwijk tar sig an Heracles i nästa match borta söndag 8 mars 15.30. Utrecht möter samma dag 13.15 Sparta Rotterdam hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Utrecht vill förlänga sviten - möter Waalwijk borta

Avspark

I dag möts Waalwijk och Utrecht i Eredivisie herr i fotboll. Utrecht har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget Waalwijk. Waalwijk förlorade sin senaste match med 0–1 mot Sparta Rotterdam. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Waalwijk på bortaplan, 1–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för Sparta Rotterdam mot Waalwijk – Patrick Joosten matchhjälte

Sparta Rotterdam vann bortamatchen mot Waalwijk i Eredivisie herr i fotboll med 1–0. Patrick Joosten gjorde matchens enda mål i första halvleken. För Sparta Rotterdam gör resultatet att man nu ligger på elfte plats i tabellen, medan Waalwijk är på 18:e och sista plats. Waalwijk tar sig an Utrecht i nästa match hemma söndag 1 mars 13.15. Sparta Rotterdam möter samma dag 17.45 Emmen hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Waalwijk på segerjakt mot Sparta Rotterdam hemma

Avspark

Bottenlaget Waalwijk jagar en seger när laget möter tolfteplacerade Sparta Rotterdam hemma. Inför kvällens match har hemmalaget fem matcher i rad utan seger i Eredivisie herr i fotboll. Bortalaget har också fem matcher i rad utan seger. Sparta Rotterdam vann lagens senaste möte med 4–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ajax segrade mot Waalwijk på hemmaplan

Ajax vann söndagens match hemma mot Waalwijk i Eredivisie herr i fotboll. I halvtid ledde laget med 1–0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3–0. Ajax målskyttar var Klaas-Jan Huntelaar, Lassina Franck Traore och Dusan Tadic. Det här betyder att Ajax är i fortsatt serieledning, med 53 poäng efter 23 matcher, och Waalwijk sist, på 18:e plats med tolv poäng. Nästa motstånd för Ajax är Heracles. Lagen möts söndag 23 februari 17.45. Waalwijk tar sig an Sparta Rotterdam hemma fredag 21 februari 21.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Waalwijk jagar nya poäng mot Ajax

Avspark

I dag är det dags för match för Ajax som tar emot Waalwijk hemma i Eredivisie herr i fotboll. Waalwijk bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Zwolle, 0–0. Senast lagen möttes slutade det med seger för Ajax på bortaplan med 2–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mållöst mellan Waalwijk och Zwolle

Varken hemmalaget Waalwijk eller bortalaget Zwolle lyckades spräcka nollan i lördagens match i Eredivisie herr i fotboll. Matchen slutade 0–0. Zwolle har nu tre matcher i rad utan insläppt mål. Zwolle ligger på 14:e plats i tabellen efter matchen, medan Waalwijk är på 18:e och sista plats. Waalwijk tar sig an Ajax i nästa match borta söndag 16 februari 15.30. Zwolle möter samma dag 17.45 Feyenoord hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Zwolle vill förlänga sviten - möter Waalwijk borta

Avspark

I kväll är det dags för match för Waalwijk som tar emot Zwolle hemma i Eredivisie herr i fotboll. Zwolle har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med bottenlaget Waalwijk. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot AZ Alkmaar med 0–4. När lagen möttes senast, 15 september, slutade det med seger för Zwolle med 6–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nederländerna Eredivisie

# Lag S MS P
1 Ajax 25 45 56
2 AZ Alkmaar 25 37 56
3 Feyenoord 25 15 50
4 PSV Eindhoven 26 26 49
5 Willem II 26 3 44
6 Utrecht 25 16 41
7 Vitesse 26 10 41
8 Heracles 26 6 36
9 Groningen 26 1 35
10 Heerenveen 26 0 33
11 Sparta Rotterdam 25 -6 30
12 Emmen 25 -15 29
13 Venlo 26 -27 28
14 Twente 25 -10 27
15 Zwolle 26 -18 26
16 Fortuna Sittard 26 -23 26
17 Den Haag 25 -27 19
18 Waalwijk 26 -33 15

Skytteliga

Clint Leemans 4
Sylla Sow 4
Anas Tahiri 3
Melle Meulensteen 3
Stijn Spierings 3
Darren Maatsen 2
Emil Hansson 1
Hannes Delcroix 1
Hans Mulder 1
Ingo van Weert 1
Kevin Vermeulen 1
Paul Quasten 1
Said Bakari 1
Stanley Elbers 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.