Twente slog ADO den Haag i måljämn match

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för Twente, som vann hemma mot ADO den Haag med 3-2 (2-2) i Eredivisie herr i fotboll på söndagen.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Twente slutar på tionde plats, och ADO den Haag på 18:e plats. ADO den Haag åker ur serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fiaskosäsong för ADO den Haag – som åker ur serien

ADO den Haag har inte haft det lätt i Eredivisie herr i fotboll. Efter matchen mot Willem II på hemmaplan står det klart att laget åker ur serien, efter ännu en tung förlust. Slutresultatet skrevs till 1-4 (0-3). Laget har bara tagit fyra segrar den här säsongen.

Matchresultatet innebär att Willem II ligger kvar på 15:e plats.

På söndag 16 maj 15.30 spelar ADO den Haag borta mot Twente, och Willem II hemma mot Fortuna Sittard.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

ADO den Haag mot Willem II i näst sista omgången

Avspark

Eredivisie herr i fotboll är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för 18:e-placerade ADO den Haag väntar ett möte med 15:e-placerade Willem II i dag. ADO den Haag vann senast mot Zwolle med 1-0, Willem II förlorade mot PSV Eindhoven.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 1-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bobby Adekanye målskytt när ADO den Haag sänkte Zwolle

Målet i första halvleken av Bobby Adekanye blev matchens enda när ADO den Haag vann med 1-0 (1-0) borta mot Zwolle i Eredivisie herr i fotboll.

Med två omgångar kvar är Zwolle på 13:e plats i tabellen, medan ADO den Haag är på 18:e plats.

I nästa match möter Zwolle PSV Eindhoven borta och ADO den Haag möter Willem II hemma. Båda matcherna spelas torsdag 13 maj 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

ADO den Haag äntligen segrare igen efter vinst mot Feyenoord

Efter 15 matcher utan seger i Eredivisie herr i fotboll kunde ADO den Haag till slut ta tre poäng igen. Laget vann på hemmaplan mot Feyenoord, med 3-2 (2-1).

Med tre omgångar kvar är ADO den Haag sist i serien, och Feyenoord är på femte plats.

ADO den Haag möter Zwolle i nästa match borta söndag 9 maj 15.30. Feyenoord möter samma dag Ajax hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Feyenoord jagar ny seger mot ADO den Haag på bortaplan

Avspark

I dag är det dags för match för ADO den Haag som tar emot Feyenoord hemma i Eredivisie herr i fotboll. Feyenoord har en svit på sex matcher utan förlust. ADO den Haag fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med Fortuna Sittard senast.

När lagen möttes senast, 27 september, slutade det med seger för Feyenoord med 4-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortuna Sittard segrade mot ADO den Haag på bortaplan

Fortuna Sittard vann söndagens match borta mot ADO den Haag i Eredivisie herr i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-0.

Matchen förblev jämn målmässigt till Fortuna Sittard tog ledningen i 39:e minuten, genom Zian Flemming framspelad av Emil Hansson. Direkt efter pausen nätade Sebastian Polter och ökade lagets ledning.

Fortuna Sittard gjorde också 0-3 genom Tesfaldet Tekie i 77:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Med fyra omgångar kvar är ADO den Haag sist i serien, och Fortuna Sittard är på tolfte plats.

Söndag 2 maj 13.15 spelar ADO den Haag hemma mot Feyenoord. Fortuna Sittard möter Twente hemma lördag 1 maj 19.45.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter 14 dagars uppehåll: ADO den Haag möter Fortuna Sittard

Avspark

Matchledigheten är över och Fortuna Sittard gästar i dag ADO den Haag i Eredivisie herr i fotboll. ADO den Haag bröt sin förlustsvit på fyra matcher med förlust senast, när det blev lika mot Vitesse, 0-0. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Emmen med 1-3.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Fortuna Sittard, med 2-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.