Viking

20 oktober kl 19:00 Viking - Tromsoe IL 2-1 Läs mer
Nästa match:
27 oktober
Kristiansund BK - Viking kl 19:00

Viking formstarka svit fortsätter efter 2–1 mot Tromsö

Det blev 2–1 (1–0) när Viking mötte Tromsö på söndagen hemma. Det innebar nio raka matcher utan förlust för Viking i Eliteserien i fotboll. Vikings målskyttar var Samuel Kari Fridjonsson och Fredrik Torsteinbö, medan Jostein Gundersen gjorde målet för Tromsö. Resultatet innebär att Viking ligger kvar på femte plats och Tromsö på tolfte plats i tabellen. På söndag 27 oktober 19.00 spelar Viking borta mot Kristiansund, och Tromsö hemma mot Ranheim.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Match igen när Viking tar emot Tromsö

Avspark

Uppehållet är nu över och i kväll spelar Viking hemma mot Tromsö i Eliteserien i fotboll. Tromsös form är sviktande, och laget förlorade tre matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot Kristiansund med 5–0. Viking har en svit på åtta matcher utan förlust inför mötet med tolfteplacerade tolfteplacerade Tromsö. Senast lagen möttes slutade det med seger för Viking på bortaplan med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

0–0 för Viking - åttonde matchen i rad utan förlust

Det blev 0–0 mellan Stabaek och gästande Viking när lagen möttes på söndagen. Det innebär åttonde matchen i rad utan förlust för Viking i Eliteserien i fotboll. Det betydde fjärde matchen i rad utan seger för Stabaek. Det här betyder att Stabaek ligger kvar på elfte plats i tabellen, och Viking på femte plats. I nästa match möter Stabaek Vålerenga borta på lördag 19 oktober 21.30. Viking möter Tromsö söndag 20 oktober 19.00 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viking med tre segrar i rad möter Stabaek

Avspark

I kväll möts Stabaek och Viking i Eliteserien i fotboll. Viking har tre raka segrar, senast med 4–1 mot Mjöndalen, vilket har tagit laget till femte plats i tabellen. I den senaste matchen för Stabaek fick laget med sig en poäng efter 0–0 mot Sarpsborg. Senast lagen möttes slutade det med seger för Viking på hemmaplan med 3–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viking segrare hemma mot Mjöndalen

Viking besegrade Mjöndalen på hemmaplan i måndagens möte i Eliteserien i fotboll. 4–1 (1–1) slutade matchen. Det betyder att Viking gick obesegrade från planen för sjunde matchen i följd. Målgörare för Viking blev Johnny Furdal, Runar Hove, Benjamin Källman och Even Ostensen och för Mjöndalen var det Sondre Solholm Johansen som hittade rätt. För Viking gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Mjöndalen är på 14:e plats. Viking tar sig an Stabaek i nästa match borta söndag 6 oktober 19.00. Mjöndalen möter Strömsgodset hemma fredag 4 oktober 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Mjöndalen på segerjakt mot Viking borta

Avspark

Mjöndalen jagar en seger när laget möter sjundeplacerade Viking borta. Inför kvällens match har bortalaget fyra matcher i rad utan seger i Eliteserien i fotboll. Viking har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med Mjöndalen. Senaste mötet mellan lagen slutade oavgjort, 1–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortsatt tungt för formsvagt Vålerenga - förlust mot Viking

Det räcker inte hela vägen till seger för Vålerenga. Det står klart efter 0–4 (0–2) hemma mot Viking. Det var Vålerengas åttonde match i rad utan seger i Eliteserien i fotboll. Det betyder att Viking gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd. Målen gjordes av Adrian Nilsen Pereira, Benjamin Källman och Even Ostensen 2. För Viking gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Vålerenga är på nionde plats. I nästa omgång har Vålerenga Ranheim hemma, söndag 29 september 19.00. Viking spelar hemma mot Mjöndalen måndag 30 september 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Viking vill förlänga sviten - möter Vålerenga borta

Avspark

I kväll är det dags för match för Vålerenga som tar emot Viking hemma i Eliteserien i fotboll. Viking har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade Vålerenga. Vålerenga förlorade sin senaste match med 0–1 mot Sarpsborg. Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 6 maj slutade 1–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fredrik Torsteinbö och Zlatko Tripic matchvinnare när Viking vann mot Odd

Viking tog en säker seger på hemmaplan mot Odd i Eliteserien i fotboll. Matchen slutade 2–0 (1–0) efter mål av Fredrik Torsteinbö och Zlatko Tripic. I tabellen innebär det här att Viking nu ligger på sjunde plats. Odd är på tredje plats. Viking möter Vålerenga i nästa match borta söndag 22 september 19.00. Odd möter samma dag Sarpsborg hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen match igen när Viking möter Odd

Avspark

Första matchen efter uppehållet spelas i kväll när Viking möter Odd hemma i Eliteserien i fotboll. Viking har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med tredjeplacerade Odd. Odd har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med åttondeplacerade åttondeplacerade Viking. Senast lagen möttes slutade det med seger för Odd på hemmaplan med 1–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 25 33 56
2 Bodö/Glimt 24 20 48
3 Odd 25 7 45
4 Rosenborg 25 8 41
5 Viking 25 9 40
6 Brann 25 5 36
7 Kristiansund 25 0 35
8 Haugesund 25 3 31
9 Vålerenga 25 -3 29
10 Stabaek 25 -4 29
11 Lilleström 25 -9 28
12 Tromsö 25 -19 25
13 Sarpsborg 25 -7 24
14 Ranheim 25 -13 24
15 Strömsgodset 25 -16 24
16 Mjöndalen 24 -14 22

Skytteliga

Kristian Thorstvedt 8
Tommy Höiland 8
Even Ostensen 4
Zlatko Tripic 4
Fredrik Torsteinbö 3
Adrian Nilsen Pereira 2
Benjamin Källman 2
Runar Hove 2
Samuel Kari Fridjonsson 2
Yildren Ibrahimaj 2
Zymer Bytyqi 2
Johnny Furdal 1
Jostein Ekeland 1
Usmani Sale 1
Viljar Vevatne 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.