Lilleström

7 augusti kl 19:00 Lilleström - Tromsö IL 1-1 Läs mer
Nästa match:
21 augusti
Kristiansund BK - Viking kl 19:00

Stark insats när Tromsö tog poäng borta mot Lilleström

Tromsö tog en poäng borta mot starka Lilleström. Söndagens match i Eliteserien herr i fotboll slutade 1-1 (0-1).

Matchen var mållös till Tromsö tog ledningen i 36:e minuten, genom Eric Kitolano framspelad av August Mikkelsen. Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Mads Christiansen gjorde mål för Lilleström. 1-1-målet blev matchens sista.

Lilleström har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Tromsö har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Lilleströms fjärde oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Tromsö nu ligger på 14:e plats. Lilleström är på andra plats.

På söndag 14 augusti 19.00 spelar Lilleström borta mot Jerv, och Tromsö hemma mot Kristiansund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Lilleström mot Tromsö på hemmaplan

Avspark

Lilleström möter Tromsö hemma i kväll i Eliteserien herr i fotboll. Lilleström vann sin senaste match med 2-0 mot Sarpsborg, medan Tromsö spelade lika, 1-1, mot Kristiansund senast.

När lagen möttes senast blev resultatet 2-2.

Tromsö har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har ännu inte vunnit efter åtta försök. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Pål Andre Helland och Holmbert Aron Fridjonsson målgörare när Lilleström vann

2-0 (0-0) vann Lilleström med på bortaplan mot Sarpsborg i Eliteserien herr i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Pål Andre Helland och Holmbert Aron Fridjonsson.

Sarpsborg har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Lilleström har tre vinster och två förluster.

Det här betyder att Sarpsborg ligger kvar på elfte plats i tabellen, och Lilleström på andra plats.

På söndag 7 augusti 19.00 spelar Sarpsborg borta mot Strömsgodset, och Lilleström hemma mot Tromsö.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sarpsborg jagar seger och trendbrott mot Lilleström

Avspark

Senast Sarpsborg vann var 3 juli mot Sandefjord. Sedan dess har laget tre raka matcher utan vinst i Eliteserien herr inför dagens match hemma mot andraplacerade Lilleström i fotboll. Laget ligger nu elva. Lilleström vann sin senaste match med 2-1 mot Odd.

Lilleström vann lagens senaste möte med 1-0.

Lilleström är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Lilleström mot Odd efter sent avgörande

Efter en mållös första halvlek, tog Lilleström hem segern i matchen i Eliteserien herr mot Odd efter en stark andra halvlek. Söndagens match slutade 2-1 till Lilleström.

Segermålet för Lilleström stod Tom Pettersson för efter 90 minuter.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 61:a minuten innan Magnus Knudsen framspelad av Ylldren Ibrahimaj gav Lilleström ledningen.

I 68:e minuten slog Tobias Lauritsen till, framspelad av Conrad Wallem och kvitterade för Odd.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Tom Pettersson gjorde 1-2 för Lilleström på pass av Colin Rosler. Det fastställde slutresultatet till 1-2.

Odd har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Lilleström har tre vinster och två förluster. Det här var Odds sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Lilleströms fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Odd är kvar på nionde plats, och Lilleström stannar på andra plats, i tabellen.

I nästa omgång har Odd Kristiansund borta, söndag 24 juli 19.00. Lilleström spelar borta mot Sarpsborg söndag 31 juli 16.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viking äntligen segrare igen efter vinst mot Lilleström

Efter sex matcher utan seger i Eliteserien herr i fotboll kunde Viking till slut ta tre poäng igen. Laget vann på bortaplan mot Lilleström, med 1-0 (0-0).

Ett självmål efter 90 minuter avgjorde matchen.

Lilleström har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Viking har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Vikings fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Lilleström nu ligger på andra plats i tabellen, och Viking är på tredje plats.

I nästa match möter Lilleström Odd borta och Viking möter Kristiansund hemma. Båda matcherna spelas söndag 17 juli 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Viking jagar nya poäng mot Lilleström

Avspark

I kväll möter Viking Lilleström på bortaplan i Eliteserien herr i fotboll. Viking spelade lika mot Rosenborg, 1-1, senast och bröt sin dystra svit på tre raka förluster. Lilleström vann senast mot Kristiansund med 3-1.

Lilleström ligger etta i tabellen inför matchen, medan Viking är fyra. Åtta poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lilleström vände halvtidsunderläge till seger

Lilleström hade problem och låg under med 0-1 efter första halvlek i matchen i Eliteserien herr i fotboll mot Kristiansund. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 3-1 för bortalaget Lilleström.

Kristiansund tog en tidig ledning. Bendik Bye slog till, redan i 19:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Det dröjde till den 71:a minuten innan Akor Adams kvitterade för Lilleström på pass av Tom Pettersson.

Först med sex minuter kvar att spela tog Lilleström ledningen genom Akor Adams framspelad av Kaan Kairinen.

1-3-målet kom med tre minuter kvar att spela, när Holmbert Aron Fridjonsson gjorde mål på pass av Akor Adams. Därmed hade laget vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 1-3.

Akor Adams gjorde två mål för Lilleström och spelade fram till ett mål.

Kristiansund har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Lilleström har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Kristiansund på 16:e och sista plats och Lilleström i serieledning.

I nästa match möter Kristiansund Tromsö hemma på torsdag 7 juli 19.00. Lilleström möter Viking söndag 10 juli 19.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund med fem raka förluster i bagaget möter Lilleström

Avspark

Kristiansund är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i Eliteserien herr i fotboll, och skulle behöva ta poäng mot förstaplacerade Lilleström hemma. Inför matchen har hemmalaget fem förluster i rad. Lilleström förlorade mot Strömsgodset senast.

Kristiansund ligger på 16:e plats i tabellen inför matchen, medan Lilleström är etta. 26 poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 18 21 42
2 Lilleström 17 17 37
3 Bodö/Glimt 17 25 34
4 Rosenborg 17 11 31
5 Viking 18 7 29
6 Vålerenga 17 3 26
7 Strömsgodset 17 -2 25
8 Sandefjord 17 -5 21
9 Ålesund 17 -7 21
10 Odd 18 -14 20
11 Sarpsborg 17 0 19
12 Haugesund 17 -2 19
13 HamKam 17 -1 18
14 Tromsö 16 -7 18
15 Jerv 17 -25 11
16 Kristiansund 17 -21 6

Skytteliga

Akor Adams 6
Holmbert Aron Fridjonsson 4
Igoh Ogbu 3
Tom Pettersson 3
Ylldren Ibrahimaj 3
Ifeanyi Mathew 2
Magnus Knudsen 2
Pål Andre Helland 2
Vetle Dragsnes 2
Eskil Edh 1
Espen Garnas 1
Mads Christiansen 1