Lilleström utan seger för åttonde matchen i rad

Viking tog emot Lilleström hemma, och matchen slutade 3–0 (2–0). Det betydde åttonde matchen i rad utan seger för Lilleström i Eliteserien herr i fotboll. Därmed har Viking fyra raka segrar på hemmaplan. Vikings målskyttar var Ylldren Ibrahimaj, Fredrik Torsteinbö och Zlatko Tripic. Med tre omgångar kvar är Viking på femte plats i tabellen, medan Lilleström är på elfte plats. I nästa omgång har Viking Haugesund borta, lördag 9 november 19.00. Lilleström spelar hemma mot Stabaek söndag 10 november 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Lilleström vill förlänga sviten - möter Viking borta

Avspark

I kväll möts Viking och Lilleström i Eliteserien herr i fotboll. Lilleström har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med femteplacerade Viking. Viking förlorade sin senaste match med 2–4 mot Kristiansund. Senast lagen möttes slutade det med seger för Viking på bortaplan med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lilleström vann en uddamålsseger hemma mot Mjöndalen

En jämn match slutade till slut med seger för Lilleström som vann matchen hemma mot Mjöndalen i Eliteserien i fotboll på måndagen. 3–2 (2–1) slutade matchen. Arnor Smarason, Simen Kind Mikalsen och Joackim Solberg Olsen nätade för hemmalaget, medan Olivier Occean blev tvåmålsskytt för gästerna. För Lilleström gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Mjöndalen är på tolfte plats. Nästa motstånd för Lilleström är Tromsö. Mjöndalen tar sig an Brann hemma. Båda matcherna spelas söndag 18 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Mjöndalen vill förlänga sviten - möter Lilleström borta

Avspark

I kväll möter Mjöndalen Lilleström på bortaplan. Mjöndalen har en svit på sex matcher utan förlust i Eliteserien inför mötet med tiondeplacerade Lilleström i fotboll. Lilleström förlorade sin senaste match med 1–2 mot Odd. Gästande Mjöndalen spelade inte i Eliteserien förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vikings Kristian Thorstvedt och Viljar Vevatne sänkte Lilleström

Viking vann borta mot Lilleström i Eliteserien i fotboll med 2–0 (1–0). Kristian Thorstvedt och Viljar Vevatne gjorde ett mål var för Viking. För tabellens utseende betyder det här att Lilleström ligger på elfte plats medan Viking har sjätteplatsen. I nästa match, söndag 23 juni, har Lilleström Brann borta 21.00, medan Viking spelar hemma mot Bodö/Glimt 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lilleström lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot Mjöndalen

Mjöndalen hade ledningen i halvtid med 2–0 hemma mot Lilleström i Norge Eliteserien i fotboll. Men i andra halvlek kom Lilleström mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2–2. Mjöndalens mål gjordes av Tonny Brochmann och Sondre Solholm Johansen, Lilleströms av Thomas Lehne Olsen och Tobias Salquist. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Mjöndalen på nionde plats och Lilleström på tionde plats. På söndag 19 maj 19.00 spelar Mjöndalen borta mot Rosenborg, och Lilleström hemma mot Odd.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.