Tromsö IL

7 augusti kl 19:00 Lilleström - Tromsö IL 1-1 Läs mer
Nästa match:
14 augusti
Tromsö IL - Kristiansund BK kl 19:00

Stark insats när Tromsö tog poäng borta mot Lilleström

Tromsö tog en poäng borta mot starka Lilleström. Söndagens match i Eliteserien herr i fotboll slutade 1-1 (0-1).

Matchen var mållös till Tromsö tog ledningen i 36:e minuten, genom Eric Kitolano framspelad av August Mikkelsen. Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Mads Christiansen gjorde mål för Lilleström. 1-1-målet blev matchens sista.

Lilleström har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Tromsö har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Lilleströms fjärde oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Tromsö nu ligger på 14:e plats. Lilleström är på andra plats.

På söndag 14 augusti 19.00 spelar Lilleström borta mot Jerv, och Tromsö hemma mot Kristiansund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Lilleström mot Tromsö på hemmaplan

Avspark

Lilleström möter Tromsö hemma i kväll i Eliteserien herr i fotboll. Lilleström vann sin senaste match med 2-0 mot Sarpsborg, medan Tromsö spelade lika, 1-1, mot Kristiansund senast.

När lagen möttes senast blev resultatet 2-2.

Tromsö har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har ännu inte vunnit efter åtta försök. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bendik Bye poängräddare för Kristiansund mot Tromsö

Tromsös August Mikkelsen gjorde 1-0 i första halvlek borta mot Kristiansund i Eliteserien herr. I andra halvlek jobbade sig Kristiansund in i matchen, och kvitterade genom Bendik Bye. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

Kristiansund har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Tromsö har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Kristiansunds tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Tromsö ligger på 13:e plats i tabellen, och Kristiansund är på 16:e och sista plats.

I nästa match, söndag 7 augusti 19.00, har Kristiansund Molde hemma, medan Tromsö spelar borta mot Lilleström.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund spelar hemma mot Tromsö i kväll

Avspark

Kristiansund möter Tromsö hemma i Eliteserien herr i fotboll i kväll. Lagen vann senast, Tromsö med 3-0 mot Sandefjord och Kristiansund med 1-0 mot HamKam.

Kristiansund är på 16:e plats i tabellen, medan Tromsö ligger på 14:e plats. Elva poäng skiljer lagen åt.

Tromsö har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har ännu inte vunnit efter sju försök. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tromsö äntligen segrare igen efter vinst mot Sandefjord

Efter sju matcher utan seger i Eliteserien herr i fotboll kunde Tromsö till slut ta tre poäng igen. Laget vann på hemmaplan mot Sandefjord, med 3-0 (2-0).

Tromsö startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Eric Kitolano gjorde målet på pass av Sakarias Opsahl, redan i nionde minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom August Mikkelsen, i 14:e minuten. Tromsö gjorde också 3-0 genom Eric Kitolano framspelad av Lasse Nilsen i 49:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

Tromsö har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Sandefjord har två vinster, en oavgjord och två förluster.

För Sandefjord gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Tromsö är på 14:e plats.

Onsdag 3 augusti 19.00 spelar Tromsö borta mot Kristiansund. Sandefjord möter Viking hemma söndag 7 augusti 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Tromsö på segerjakt mot Sandefjord hemma

Avspark

Tromsö jagar en seger när laget möter åttondeplacerade Sandefjord hemma. Inför kvällens match har hemmalaget sju matcher i rad utan seger i Eliteserien herr i fotboll. Sandefjord vann senast mot Kristiansund med 2-0.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 2-2.

Sandefjord är ganska bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rosenborg tog rättvis seger mot Tromsö

Rosenborg startade bra i matchen mot Tromsö på hemmaplan på lördagen. Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i Eliteserien herr i fotboll.

Matchen förblev jämn målmässigt till Rosenborg tog ledningen i 38:e minuten, genom Victor Jensen. Direkt efter pausen slog Erlend Reitan till och ökade lagets ledning.

Till slut kom också 3-0 genom Pawel Chrupalla som ökade Rosenborgs ledning i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

Rosenborg har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Tromsö har tre oavgjorda och två förluster.

Resultatet innebär att Rosenborg ligger kvar på femte plats och Tromsö på 14:e plats i tabellen.

I nästa match, lördag 30 juli 19.00, har Rosenborg Odd borta, medan Tromsö spelar hemma mot Sandefjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tromsö jagar seger och trendbrott mot Rosenborg

Avspark

Senast Tromsö vann var 12 maj mot Vålerenga. Sedan dess har laget sex matcher i rad utan vinst i Eliteserien herr inför kvällens match borta mot femteplacerade Rosenborg i fotboll. Laget ligger nu på 14:e plats. Rosenborg har fyra matcher i rad utan förlust inför mötet med Tromsö.

Tromsö har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har ännu inte vunnit efter sex försök. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

5-1 mot Tromsö – nu är Molde ny serieledare

Molde och gästande Tromsö möttes i Eliteserien herr i fotboll på söndagen. Det slutade med seger för Molde vars segersiffror skrevs till 5-1 (3-1). I och med detta klättrade Molde upp till topp på tabellen, på samma poäng som Lilleström på andra plats. Tromsö ligger på 14:e plats i tabellen.

Segern var Moldes sjunde på de senaste nio matcherna.

Tromsö hade en fin rad med sju raka matcher utan förlust inför söndagens match.

Tromsö startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Eric Kitolano slog till på pass av Sakarias Opsahl, redan i sjunde minuten.

Molde kvitterade till 1-1 i 16:e minuten, genom Erling Knudtzon framspelad av David Datro Fofana.

Laget tog också ledningen i 20:e minuten, genom Kristoffer Haugen på pass av Martin Linnes. Direkt efter pausen slog David Datro Fofana till och ökade Moldes ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick David Datro Fofana träff åter igen och ökade ledningen för Molde.

I 63:e minuten nätade Markus Kaasa, på pass av Kristoffer Haugen och gjorde 5-1. Det fastställde slutresultatet till 5-1.

David Datro Fofana gjorde två mål för Molde och totalt tre poäng.

Molde har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna.

I nästa match, söndag 17 juli 19.00, har Molde Haugesund hemma, medan Tromsö spelar hemma mot Strömsgodset.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 18 21 42
2 Lilleström 17 17 37
3 Bodö/Glimt 17 25 34
4 Rosenborg 17 11 31
5 Viking 18 7 29
6 Vålerenga 17 3 26
7 Strömsgodset 17 -2 25
8 Sandefjord 17 -5 21
9 Ålesund 17 -7 21
10 Odd 18 -14 20
11 Sarpsborg 17 0 19
12 Haugesund 17 -2 19
13 HamKam 17 -1 18
14 Tromsö 16 -7 18
15 Jerv 17 -25 11
16 Kristiansund 17 -21 6

Skytteliga

Eric Kitolano 6
August Mikkelsen 2
Jostein Gundersen 2
Moses Ebiye 2
Niklas Vesterlund 2
Sakarias Opsahl 2
Waren Hakon Christofer Kamanzi 2
Christophe Psyche 1
Kent-Are Antonsen 1
Lasse Nilsen 1