Viking formstarka svit fortsätter efter 2–1 mot Tromsö

Det blev 2–1 (1–0) när Viking mötte Tromsö på söndagen hemma. Det innebar nio raka matcher utan förlust för Viking i Eliteserien i fotboll. Vikings målskyttar var Samuel Kari Fridjonsson och Fredrik Torsteinbö, medan Jostein Gundersen gjorde målet för Tromsö. Resultatet innebär att Viking ligger kvar på femte plats och Tromsö på tolfte plats i tabellen. På söndag 27 oktober 19.00 spelar Viking borta mot Kristiansund, och Tromsö hemma mot Ranheim.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Match igen när Viking tar emot Tromsö

Avspark

Uppehållet är nu över och i kväll spelar Viking hemma mot Tromsö i Eliteserien i fotboll. Tromsös form är sviktande, och laget förlorade tre matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot Kristiansund med 5–0. Viking har en svit på åtta matcher utan förlust inför mötet med tolfteplacerade tolfteplacerade Tromsö. Senast lagen möttes slutade det med seger för Viking på bortaplan med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mjöndalen hämtade i kapp underläge och kryssade mot Tromsö

I halvtid ledde Tromsö matchen på hemmaplan i Eliteserien i fotboll mot Mjöndalen med 1–0. Men i andra halvlek jobbade sig Mjöndalen in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2–2. Resultatet innebär sex raka matcher med poäng för Mjöndalen. Hemmalagets mål gjordes av Onni Valakari och Fitim Azemi, medan bortalagets mål noterades på Christian Gauseth och Sondre Liseth. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Tromsö på tolfte plats och Mjöndalen på elfte plats. I nästa omgång har Tromsö Rosenborg borta, lördag 10 augusti 16.30. Mjöndalen spelar borta mot Lilleström måndag 12 augusti 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Matchdags igen när Tromsö möter Mjöndalen

Avspark

I kväll är uppehållet över och Tromsö tar emot Mjöndalen hemma i Eliteserien i fotboll. Mjöndalen har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med tolfteplacerade Tromsö. Tromsö förlorade sin senaste match med 1–5 mot Haugesund. Mjöndalen är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Onni Valakari räddade poäng när Tromsö kryssade mot Mjöndalen

I halvtid ledde Mjöndalen matchen på hemmaplan i Norge Eliteserien i fotboll mot Tromsö med 1–0, efter mål av Tonny Brochmann. Men i andra halvlek jobbade sig Tromsö in i matchen, och kvitterade genom Onni Valakari. Matchen slutade 1–1. Både Mjöndalen och Tromsö har nu fyra poäng efter fyra spelade matcher. Nästa motstånd för Mjöndalen är Sarpsborg. Lagen möts lördag 27 april 19.00. Tromsö tar sig an Brann hemma söndag 28 april 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mjöndalen möter Tromsö hemma i kväll

Avspark

Mjöndalen spelar hemma mot Tromsö i kväll i Norge Eliteserien i fotboll. Säsongen har börjat trögt för båda lagen. De har båda tre poäng efter tre spelade matcher. Mjöndalen vann sin senaste match med 3–2 mot Strömsgodset, Tromsö lyckades inte lika bra och förlorade mot Vålerengen. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viking Stavangers Kristian Thorstvedt sänkte Tromsö

Viking Stavanger vann borta mot Tromsö i Norge Eliteserien i fotboll med 2–0 (1–0). Kristian Thorstvedt gjorde båda målen för Viking Stavanger. Tromsö har tre poäng och Viking Stavanger har vunnit båda matcherna hittills efter två omgångar. I nästa omgång har Tromsö Vålerengen borta, söndag 14 april 21.00. Viking Stavanger spelar hemma mot Brann lördag 13 april 21.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Tromsö på hemmaplan mot Viking Stavanger

Avspark

I kväll spelar Tromsö hemmamatch i Norge Eliteserien i fotboll mot Viking Stavanger. Båda lagen vann i premiären, Viking Stavanger med 2–0 mot Kristiansund och Tromsö med 2–1 mot Ranheim. Viking Stavanger är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.