Hamarkameratene

6 augusti kl 19:00 Rosenborg BK - Hamarkameratene 2-1 Läs mer
Nästa match:
14 augusti
Tromsö IL - Kristiansund BK kl 19:00

Ole Christian Sæter och Casper Tengstedt avgjorde när Rosenborg slog HamKam

Rosenborg tog till slut hem segern mot HamKam i matchen på lördagen. Matchen i Eliteserien herr i fotboll slutade 2-1 (1-1). Ole Christian Sæter blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 71 minuter.

Segern var Rosenborgs fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Rosenborg gjorde första målet. Casper Tengstedt gjorde målet framspelad av Carlo Holse, redan i 14:e minuten.

HamKam kvitterade till 1-1 i 32:a minuten, genom Kristian Onsrud på pass av Jonas Enkerud. I den 58:e minuten fick HamKam Halvor Rodolen Opsahl utvisad.

Det dröjde till den 71:a minuten innan Ole Christian Sæter avgjorde matchen framspelad av Erlend Reitan. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

Rosenborg har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan HamKam har två oavgjorda och tre förluster. Det här var Rosenborgs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också HamKams fjärde uddamålsförlust.

Rosenborg stannar därmed på fjärde plats, och HamKam på tolfte plats, i tabellen.

I nästa match möter Rosenborg Sandefjord borta på fredag 12 augusti 20.00. HamKam möter Vålerenga söndag 14 augusti 21.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga HamKam på segerjakt mot Rosenborg borta

Avspark

HamKam jagar en seger när laget möter fjärdeplacerade Rosenborg borta. Inför kvällens match har bortalaget fem matcher i rad utan seger i Eliteserien herr i fotboll. Rosenborg har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med tolfteplacerade HamKam.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

HamKam är rätt bra på bortaplan, och har en seger och fem oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Första segern för säsongen för Kristiansund

Kristiansund har haft det tufft i Eliteserien herr i fotboll den här säsongen, men borta mot HamKam kom första segern, efter 15 spelade matcher. Kristiansund vann med 1-0 (1-0).

Segermålet för Kristiansund stod Christoffer Aasbak för efter 44 minuter.

Kristiansund tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Christoffer Aasbak framspelad av Snorre Strand Nilsen.

HamKam har tre oavgjorda två förluster på de senaste fem matcherna, medan Kristiansund har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var HamKams tredje uddamålsförlust den här säsongen.

I nästa omgång har HamKam Rosenborg borta, lördag 6 augusti 19.00. Kristiansund spelar hemma mot Tromsö onsdag 3 augusti 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HamKam jagar trendbrott mot Kristiansund

Avspark

HamKam har fyra raka matcher utan seger i Eliteserien herr inför kvällens match mot Kristiansund i fotboll på hemmaplan. Kristiansund fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med Sandefjord senast.

När lagen möttes senast blev resultatet 2-2.

Kristiansund har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter åtta försök. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Strömsgodset och HamKam delade på poängen efter 1-1

Det blev delad pott när Strömsgodset tog emot HamKam i Eliteserien herr i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).

Det betydde fjärde matchen i rad utan seger för HamKam.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Jack Ipalibo till framspelad av Herman Stengel och gav Strömsgodset ledningen.

I 74:e minuten kvitterade Kristian Onsrud för HamKam. 1-1-målet blev matchens sista.

Strömsgodset har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan HamKam har en vinst, tre oavgjorda och en förlust. Det här var Strömsgodsets fjärde oavgjorda match den här säsongen.

HamKam ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Strömsgodset är på sjätte plats.

I nästa omgång har Strömsgodset Molde borta, söndag 31 juli 16.30. HamKam spelar hemma mot Kristiansund lördag 30 juli 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HamKam vill bryta tunga trenden borta mot Strömsgodset

Avspark

HamKam har tre matcher i rad utan seger i Eliteserien herr inför kvällens match på bortaplan mot sjätteplacerade Strömsgodset i fotboll. Strömsgodset fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0-0 mot Odd.

HamKam är ganska bra på bortaplan, och har en seger och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Amahl Pellegrino matchvinnare när Bodö/Glimt vann mot HamKam

Bodö/Glimt tog en säker seger på bortaplan mot HamKam i Eliteserien herr. Matchen slutade 0-2 (0-0) efter två mål av Amahl Pellegrino i andra halvleken.

Segern var Bodö/Glimts fjärde på de senaste fem matcherna.

HamKam har två vinster, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna.

Bodö/Glimts nya tabellposition är tredje plats, medan HamKam är på tionde plats.

I nästa omgång har HamKam Strömsgodset borta, söndag 24 juli 21.00. Bodö/Glimt spelar hemma mot Jerv lördag 23 juli 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Delad pott för Haugesund och HamKam

Hemmalaget Haugesund och HamKam spelade oavgjort i Eliteserien herr i fotboll, 1-1 (1-1) på söndagen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Haugesund tog ledningen i 33:e minuten, genom Bilal Njie på pass av Martin Samuelsen. Direkt efter pausen gjorde Kristian Eriksen mål och kvitterade för HamKam. 1-1-målet blev matchens sista.

Haugesund har en seger, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan HamKam har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var Haugesunds fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Haugesund på 13:e plats och HamKam på tionde plats.

I nästa omgång har Haugesund Molde borta, söndag 17 juli 19.00. HamKam spelar hemma mot Bodö/Glimt lördag 16 juli 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ny segerjakt när starka HamKam möter Haugesund på bortaplan

Avspark

I kväll möter HamKam Haugesund på bortaplan i Eliteserien herr i fotboll. HamKam har en svit på tre matcher utan förlust. Haugesund blev utan poäng i mötet med Jerv senast.

Haugesund ligger på 13:e plats i tabellen inför matchen, medan HamKam är tia. Fyra poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 18 21 42
2 Lilleström 17 17 37
3 Bodö/Glimt 17 25 34
4 Rosenborg 17 11 31
5 Viking 18 7 29
6 Vålerenga 17 3 26
7 Strömsgodset 17 -2 25
8 Sandefjord 17 -5 21
9 Ålesund 17 -7 21
10 Odd 18 -14 20
11 Sarpsborg 17 0 19
12 Haugesund 17 -2 19
13 HamKam 17 -1 18
14 Tromsö 16 -7 18
15 Jerv 17 -25 11
16 Kristiansund 17 -21 6

Skytteliga

Jonas Enkerud 4
Kristian Eriksen 4
Aleksander Melgalvis 2
Hasan Kurucay 2
Kristian Onsrud 2
Pal Alexander Kirkevold 2
Vegard Kongsro 2
Yuri Yakovenko 1