Molde upp i topp efter seger mot Mjöndalen

Molde är nu serieledare i Eliteserien i fotboll efter seger borta mot Mjöndalen. Matchen slutade 1–3 (0–1). Molde leder serien ett poäng före Bodö/Glimt. För Mjöndalen betyder resultatet en 13:eplats i tabellen. Det innebär nionde matchen i rad utan förlust för Molde. Eirik Hestad, Erling Knudtzon och Ohi Omoijuanfo gjorde målen för Molde, medan Sondre Liseth nätade för Mjöndalen. Mjöndalen möter Haugesund i nästa match borta söndag 15 september 19.00. Molde möter samma dag Tromsö hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

James Leke och Magnus Eikrem målgörare när Molde vann

2–0 (0–0) vann Molde med på bortaplan mot Viking i Eliteserien i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av James Leke och Magnus Eikrem. Det var sjätte matchen i rad utan förlust för Molde. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Viking på nionde plats och Molde i serieledning. Söndag 11 augusti 19.00 spelar Viking borta mot Bodö/Glimt. Molde möter Ranheim borta söndag 18 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

5–1 mot Viking Stavanger – nu är Molde ny serieledare

Molde och gästande Viking Stavanger möttes i Eliteserien i fotboll på måndagen. Det slutade med seger för Molde vars segersiffror skrevs till 5–1 (2–1). I och med detta klättrade Molde upp till topp på tabellen, på samma poäng som Odd på andra plats. Odd har dock en match mindre spelad. Viking Stavanger ligger på sjunde plats i tabellen. Ohi Omoijuanfo stod för tre mål för Molde. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Erling Knudtzon och Mattias Moström, enda målskytt för Viking Stavanger blev Tommy Höiland. I nästa match möter Molde Tromsö borta på söndag 26 maj 19.00. Viking Stavanger möter Lilleström söndag 16 juni 19.00 borta.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segersviten bröts senast - nu jagar Molde revansch i mötet med Viking Stavanger

Avspark

Molde fick se sin segersvit bruten senast mot Kristiansund efter fyra raka segrar, matchen slutade 2–3. Nu match hemma, och chans till revansch, mot Viking Stavanger i Norge Eliteserien i fotboll. Viking Stavanger har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med andraplacerade Molde. Gästande Viking Stavanger spelade inte i Norge Eliteserien förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1-0-seger för Molde mot Mjöndalen - Kristoffer Haraldseid matchhjälte

Molde vann hemmamatchen mot Mjöndalen i Norge Eliteserien i fotboll med 1-0. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Kristoffer Haraldseid. I och med detta har Molde hela fyra raka segrar. För Mjöndalen gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Molde leder serien. I nästa match möter Molde Kristiansund borta och Mjöndalen möter Lilleström hemma. Båda matcherna spelas torsdag 16 maj 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Molde med tre raka segrar möter Mjöndalen

Avspark

I kväll är det dags för match för Molde som tar emot Mjöndalen i Norge Eliteserien i fotboll. Molde har tre raka segrar, senast med 2–1 mot Haugesund, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Mjöndalen har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med Molde. Mjöndalen är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.