Florida Panthers

10 mars kl 02:00 St Louis Blues - Florida Panthers 1-2 Läs mer

Skytteliga

Mike Hoffman 29
Jonathan Huberdeau 24
Noel Acciari 20
Brett Connolly 19
Aleksander Barkov 17
Frank Vatrano 16
Yevgeni Dadonov 15
Evgenii Dadonov 11
Vincent Trocheck 11
Mark Pysyk 10
MacKenzie Weegar 8
Michael Matheson 8
Brian Boyle 6
Colton Sceviour 6
Aaron Ekblad 5
Anton Strålman 5
Keith Yandle 5
Denis Malgin 4
Dominic Toninato 4
Joshua Brown 4
Barkov Aleksander 3
Aleksi Saarela 2
Jayce Hawryluk 1
Lucas Wallmark 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.