Strömsgodset

7 augusti kl 19:00 Strömsgodset - Sarpsborg 3-1 Läs mer
Nästa match: Ålesunds FK - FK Haugesund kl 17:00

Strömsgodset vann mot Sarpsborg på hemmaplan

Strömsgodset vann hemma mot Sarpsborg i Eliteserien herr i fotboll. Matchen på söndagen slutade 3-1 (2-0).

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Strömsgodset tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Lars Vilsvik på pass av Herman Stengel.

Laget gjorde också 2-0 strax före halvtidsvilan, genom Herman Stengel framspelad av Fred Friday. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Victor Torp träff på pass av Boubacar Konte och reducerade åt Sarpsborg. Fler mål än så blev det inte för Sarpsborg.

Men med åtta minuter kvar att spela ökade Strömsgodset ledningen genom Ernest Boahene på pass av Herman Stengel. 3-1-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Herman Stengel gjorde ett mål för Strömsgodset och totalt tre poäng.

Strömsgodset har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Sarpsborg har fem förluster.

Det här betyder att Strömsgodset ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Sarpsborg på elfte plats.

Strömsgodset tar sig an Jerv i nästa match hemma söndag 21 augusti 19.00. Sarpsborg möter Bodö/Glimt hemma fredag 12 augusti 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fyra förluster i rad – nu hoppas Sarpsborg på seger mot Strömsgodset

Avspark

Sarpsborg jagar en seger när laget möter Strömsgodset borta. Inför kvällens match har bortalaget fyra raka förluster i Eliteserien herr i fotboll, och har halkat ner till elfte plats i tabellen. Hemmalaget har också fyra matcher i rad utan seger.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Sarpsborg på hemmaplan med 5-1.

Sarpsborg har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot Kristiansund, Tromsö och Jerv.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Molde fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Molde i Eliteserien herr i fotboll. På söndagen mötte laget Strömsgodset och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Strömsgodset blev 3-0 (1-0).

Molde gjorde första målet. Magnus Grødem slog till på pass av Emil Breivik, redan i tionde minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Det dröjde till den 73:e minuten innan Ola Brynhildsen ökade ledningen på pass av Erling Knudtzon.

Till slut kom också 3-0 genom Rafik Zekhnini som ökade Moldes ledning framspelad av Etzaz Hussain i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

Molde har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Strömsgodset har en vinst, två oavgjorda och två förluster.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Molde i serieledning och Strömsgodset på sjunde plats.

På söndag 7 augusti 19.00 spelar Molde borta mot Kristiansund, och Strömsgodset hemma mot Sarpsborg.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Molde med tre segrar i rad möter Strömsgodset

Avspark

I dag är det dags för match för Molde som tar emot Strömsgodset i Eliteserien herr i fotboll. Molde har tre segrar i rad, senast med 3-2 mot Sandefjord, och är nu på första plats. Strömsgodset fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 1-1 mot HamKam.

Molde vann lagens senaste möte med 3-1.

Strömsgodset har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot Haugesund och Kristiansund. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Strömsgodset och HamKam delade på poängen efter 1-1

Det blev delad pott när Strömsgodset tog emot HamKam i Eliteserien herr i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).

Det betydde fjärde matchen i rad utan seger för HamKam.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Jack Ipalibo till framspelad av Herman Stengel och gav Strömsgodset ledningen.

I 74:e minuten kvitterade Kristian Onsrud för HamKam. 1-1-målet blev matchens sista.

Strömsgodset har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan HamKam har en vinst, tre oavgjorda och en förlust. Det här var Strömsgodsets fjärde oavgjorda match den här säsongen.

HamKam ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Strömsgodset är på sjätte plats.

I nästa omgång har Strömsgodset Molde borta, söndag 31 juli 16.30. HamKam spelar hemma mot Kristiansund lördag 30 juli 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HamKam vill bryta tunga trenden borta mot Strömsgodset

Avspark

HamKam har tre matcher i rad utan seger i Eliteserien herr inför kvällens match på bortaplan mot sjätteplacerade Strömsgodset i fotboll. Strömsgodset fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0-0 mot Odd.

HamKam är ganska bra på bortaplan, och har en seger och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Strömsgodset och Odd kryssade i mållös match

Publiken fick inte se några mål när Strömsgodset tog emot Odd i Eliteserien herr i fotboll. Matchen slutade mållös, 0-0.

Strömsgodset har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Odd har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Strömsgodsets tredje oavgjorda match den här säsongen.

Strömsgodset ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Odd ligger på åttonde plats.

Nästa motstånd för Strömsgodset är Tromsö. Odd tar sig an Lilleström hemma. Båda matcherna spelas söndag 17 juli 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för Ålesund mot Strömsgodset – Sigurd Haugen matchhjälte

Ålesund vann hemmamatchen mot Strömsgodset i Eliteserien herr i fotboll med 1–0. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Sigurd Haugen.

Sigurd Haugen stod för Ålesunds avgörande mål efter 52 minuter.

Ålesund har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Strömsgodset har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Ålesunds femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Strömsgodsets andra uddamålsförlust.

Ålesunds nya tabellposition är sjunde plats, medan Strömsgodset är på fjärde plats.

I nästa match möter Ålesund Sandefjord borta på söndag 10 juli 19.00. Strömsgodset möter Odd lördag 9 juli 19.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 18 21 42
2 Bodö/Glimt 18 28 37
3 Lilleström 17 17 37
4 Rosenborg 18 14 34
5 Viking 18 7 29
6 Vålerenga 17 3 26
7 Strömsgodset 17 -2 25
8 Ålesund 17 -7 21
9 Sandefjord 18 -8 21
10 Odd 18 -14 20
11 Haugesund 17 -2 19
12 Sarpsborg 18 -3 19
13 HamKam 17 -1 18
14 Tromsö 16 -7 18
15 Jerv 17 -25 11
16 Kristiansund 17 -21 6

Skytteliga

Johan Hove 6
Lars-Jorgen Salvesen 5
Jack Ipalibo 3
Fred Friday 2
Herman Stengel 2
Lars Vilsvik 2
Ernest Boahene 1
Kristoffer Tokstad 1
Ole Enersen 1