Delad pott när Mjöndalen tog emot Strömsgodset

Hemmalaget Mjöndalen och Strömsgodset tog en poäng var i mötet i Eliteserien i fotboll. Matchen slutade 1–1 (0–0). Det var Mjöndalens sjätte match i rad utan seger. Fredrik Brustad gjorde Mjöndalens mål, medan Lars-Jörgen Salvesen stod för gästernas målgörande. För Mjöndalen gör resultatet att man nu ligger på 13:e plats i tabellen, medan Strömsgodset är på tolfte plats. I nästa omgång har Mjöndalen Bodö/Glimt borta, måndag 21 oktober 20.00. Strömsgodset spelar hemma mot Lilleström söndag 20 oktober 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Mjöndalen på segerjakt mot Strömsgodset hemma

Avspark

Mjöndalen jagar en seger när laget möter tolfteplacerade Strömsgodset hemma. Inför kvällens match har hemmalaget fem matcher i rad utan seger i Eliteserien i fotboll. Strömsgodset förlorade sin senaste match med 2–3 mot Odd. Senast lagen möttes slutade det med seger för Mjöndalen på bortaplan med 3–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viking segrare hemma mot Strömsgodset - Tommy Höiland matchvinnare

Viking besegrade Strömsgodset på hemmaplan i söndagens match i Eliteserien. 4–0 (2–0) slutade matchen. Tommy Höiland gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Fredrik Torsteinbö och Adrian Nilsen Pereira. Vikings nya tabellposition är sjunde plats, medan Strömsgodset är på 16:e och sista plats. Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 25 augusti. Då möter Viking Ranheim 19.00. Strömsgodset tar sig an Sarpsborg hemma 21.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Viking jagar nya poäng mot Strömsgodset

Avspark

I kväll är det dags för match för Viking som tar emot Strömsgodset hemma i Eliteserien i fotboll. Viking som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 2–1 mot Sarpsborg. Strömsgodsets form är sviktande, och laget förlorade tre matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot Vålerenga med 3–2. Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 0–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Strömsgodset och Viking Stavanger kryssade i mållös match

Publiken fick inte se några mål när Strömsgodset tog emot Viking Stavanger i Norge Eliteserien i fotboll. Matchen slutade mållös, 0-0. Det var Strömsgodsets sjätte match i rad utan seger. För tabellens utseende betyder det här att Strömsgodset ligger på 14:e plats medan Viking Stavanger har sjätteplatsen. Strömsgodset tar sig an Vålerengen i nästa match borta torsdag 16 maj 21.00. Viking Stavanger möter samma dag 19.00 Stabaek hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Strömsgodset vill bryta tunga trenden hemma mot Viking Stavanger

Avspark

Strömsgodset har fem matcher i rad utan seger i Norge Eliteserien inför kvällens match på hemmaplan mot sjundeplacerade Viking Stavanger i fotboll. Bortalaget har tre matcher i rad utan seger. Gästande Viking Stavanger spelade inte i Norge Eliteserien förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mjöndalen vann på bortaplan mot Strömsgodset

Mjöndalen ledde med 3–1 i paus mot Strömsgodset i fredagens match på bortaplan i Norge Eliteserien. I andra halvlek kom Strömsgodset närmare, men Mjöndalen kunde hålla undan till seger 3–2. Målskyttarna bakom segern var Olivier Occean, Stian Aasmundsen och Sondre Johansen. Mustafa Abdellaoue och Lars Saetra gjorde målen för Strömsgodset. Mjöndalen har startat svagt och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Strömsgodset har fyra poäng. Nästa motstånd för Strömsgodset är Rosenborg. Mjöndalen tar sig an Tromsö hemma. Båda matcherna spelas måndag 22 april 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för Strömsgodset att ta sig an Mjöndalen på hemmaplan

Avspark

I kväll spelar Strömsgodset hemmamatch i Norge Eliteserien i fotboll mot Mjöndalen. Mjöndalen har haft en tuff start på säsongen och är helt utan poäng efter två spelade matcher. Strömsgodset har fyra poäng. I den senaste matchen för Strömsgodset fick laget med sig en poäng efter 1–1 mot Brann, Mjöndalen förlorade mot Bodö/Glimt (4–5). Gästande Mjöndalen spelade inte i Norge Eliteserien förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.