Varberg vill förlänga fina segersviten mot Djurgården

Avspark

Djurgården möter Varberg på Tele2 Arena i dag i Allsvenskan i fotboll. Varberg har inför matchen tre raka segrar, den senaste mot Malmö med 3–2, och ligger nu elva i tabellen. Djurgården spelade Mjällby senast och förlorade.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Djurgården, med 2–1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Mjällby tog ännu en seger

Mjällby fortsätter starkt i Allsvenskan i fotboll. När laget mötte Djurgården hemma på Strandvallen på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 2–1 (1–0). I och med detta har Mjällby fyra segrar i rad.

Moses Ogbu blev matchhjälte med sitt avgörande 2–1-mål.

Mjällbys fina hemmaform håller i sig. Segern var femte raka på Strandvallen.

Mjällbys målskyttar var Jacob Bergström och Moses Ogbu, medan Magnus Eriksson gjorde målet för Djurgården.

Med en omgång kvar är Mjällby på femte plats i tabellen, och Djurgården är på fjärde plats.

I nästa match möter Mjällby Falkenberg borta och Djurgården möter Varberg hemma. Båda matcherna spelas söndag 6 december 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mjällby på jakt efter ännu en seger – möter Djurgården

Avspark

Mjällby möter Djurgården på Strandvallen i kväll i Allsvenskan i fotboll. Tre segrar i rad, den senaste mot Sirius med 1–0, gör att Mjällby är nu på sjunde plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Djurgården, 3–0 mot Kalmar hemma.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Djurgården, med 2–1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Djurgården mot Kalmar efter tidigt avgörande

Djurgården tog ett tidigt grepp om matchen i Allsvenskan i fotboll på bortaplan mot Kalmar på söndagen. Laget vann med 3–0 efter att alla mål gjorts under första halvlek.

För Djurgården var det Curtis Edwards, Magnus Eriksson och Kalle Holmberg som blev målskyttar och fixade segern.

Med två omgångar kvar är Kalmar på 14:e plats i tabellen, medan Djurgården är på tredje plats.

Nästa motstånd för Kalmar är AIK. Lagen möts måndag 30 november 20.00 på Friends Arena. Djurgården tar sig an Mjällby borta söndag 29 november 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen match igen när Kalmar möter Djurgården

Avspark

Första matchen efter uppehållet spelas i dag när Kalmar möter Djurgården hemma på Guldfågeln Arena i Allsvenskan i fotboll. Kalmar har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med fjärdeplacerade Djurgården. Djurgården blev utan poäng i senaste matchen, mot AIK.

När lagen möttes senast, 28 juni på Tele2 Arena, slutade det med seger för Djurgården med 5–0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nabil Bahoui målskytt när AIK sänkte Djurgården

Målet i andra halvleken av Nabil Bahoui blev matchens enda när AIK vann med 1–0 (0–0) borta mot Djurgården i Allsvenskan i fotboll.

AIK har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Det var nionde matchen i rad utan förlust för AIK.

Med tre omgångar kvar är Djurgården på fjärde plats i tabellen, medan AIK är på åttonde plats.

I nästa match möter Djurgården Kalmar borta och AIK möter Örebro hemma. Båda matcherna spelas söndag 22 november 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Djurgården vill starta ny segerrad mot AIK

Avspark

Djurgården spelar på hemmaplan mot AIK i Allsvenskan i fotboll i dag. Det blir den första matchen efter att sviten på tre raka segrar tog slut senast. AIK har åtta matcher i rad utan förlust inför mötet med fjärdeplacerade Djurgården.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Djurgården på bortaplan, 1–0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Falkenberg vann en uddamålsseger hemma mot Djurgården

Falkenberg vann en jämn match hemma mot Djurgården i Allsvenskan i fotboll på söndagen. 3–2 (1–1) slutade matchen. Segermålet för Falkenberg stod Marcus Mathisen för.

Målgörarna för Falkenberg var Carl Johansson, Marcus Mathisen och Nsima Peter. Emir Kujovic och Fredrik Ulvestad gjorde Djurgårdens mål.

Med fyra omgångar kvar är Falkenberg på 14:e plats i tabellen, och Djurgården är på tredje plats.

Lördag 7 november 16.00 spelar Falkenberg hemma mot Elfsborg. Djurgården möter AIK hemma på Tele2 Arena söndag 8 november 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Djurgården vill förlänga fina segersviten mot Falkenberg

Avspark

Falkenberg tar emot Djurgården på Falcon Alkoholfri Arena i Allsvenskan i fotboll i kväll. Tre raka segrar, den senaste mot Häcken med 2–0, gör att Djurgården är nu på andra plats i tabellen. Den senaste matchen för Falkenberg slutade oavgjort, 0–0, mot Kalmar.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Djurgården, med 1–0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.