IF Elfsborg

9 augusti kl 18:30 Östersunds FK - IF Elfsborg 0-1 Läs mer
Nästa match:
13 augusti
IF Elfsborg - Falkenbergs FF kl 20:00

Jesper Karlsson matchhjälte för Elfsborg borta mot Östersunds FK

Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Jesper Karlsson när Elfsborg vann i Allsvenskan i fotboll med 1–0 (0–0) mot Östersunds FK på bortaplan.

Det innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Elfsborg.

För Östersunds FK gör resultatet att laget nu ligger på 15:e plats i tabellen, medan Elfsborg är på andra plats tabellen.

Östersunds FK möter AIK i nästa match borta torsdag 13 augusti 20.00. Elfsborg möter samma dag Falkenberg hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Östersunds FK mot Elfsborg i formtoppat möte

Avspark

Östersunds FK möter Elfsborg i Allsvenskan i fotboll på söndagen. Båda lagen är i bra form, med fem matcher i rad med poäng. Östersunds FK har fem matcher i rad utan förlust inför mötet med tredjeplacerade Elfsborg. Elfsborg har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med Östersunds FK.

När lagen möttes i fjol vann Elfsborg en match och den andra slutade oavgjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Elfsborg mot AIK i spännande match

Elfsborg tog greppet om bortamatchen mot AIK i Allsvenskan i första halvlek, och ledde med 2–0 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av AIK räckte laget inte ända fram, och Elfsborg vann med 2–1.

Målgörare för Elfsborg blev Per Frick och Jesper Karlsson och för AIK var det Henok Goitom som hittade rätt.

AIK ligger på tolfte plats i tabellen efter matchen, medan Elfsborg ligger på tredje plats tabellen.

Nästa motstånd för AIK är Mjällby. Elfsborg tar sig an Östersunds FK borta. Båda matcherna spelas söndag 9 augusti 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Elfsborg vill förlänga sviten – mot AIK borta

Avspark

I kväll tar AIK emot Elfsborg i Allsvenskan i fotboll på Friends Arena. Elfsborg har en svit på fyra matcher utan förlust. I den senaste matchen för AIK fick laget med sig en poäng efter 0–0 mot Kalmar.

AIK vann ett av mötena med Elfsborg i fjol, medan den andra matchen slutade oavgjort.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Elfsborg fixade en poäng hemma mot Sirius

Sirius ledde med 3–1 efter första halvlek borta mot Elfsborg i Allsvenskan i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Elfsborg in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 3–3.

Målgörare för hemmalaget var Rasmus Alm, Per Frick och Jesper Karlsson, och för bortalaget Elias Andersson, Axel Björnström och Stefano Vecchia.

Elfsborg ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Sirius ligger på sjätte plats tabellen.

I nästa match, torsdag 6 augusti 20.00, har Elfsborg AIK borta på Friends Arena, medan Sirius spelar borta mot Mjällby.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Elfsborg hemma mot Sirius

Avspark

Dags för match – Elfsborg möter Sirius på hemmaplan på Borås Arena i Allsvenskan i fotboll. Elfsborg har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med sjundeplacerade Sirius. Sirius blev utan poäng i senaste matchen, mot Malmö.

När lagen möttes i fjol vann Elfsborg en match och den andra slutade oavgjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Elfsborg och Varberg delade på poängen efter 3–3

Det blev delad pott när Elfsborg tog emot Varberg i Allsvenskan i fotboll. Slutresultatet skrevs till 3–3 (1–1).

Målgörare för Elfsborg var Jesper Karlsson 2 och Rasmus Alm, medan målen för Varberg gjordes av Tashreeq Matthews, Erion Sadiku och August Strömberg.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Elfsborg på tredje plats och Varberg på sjunde plats.

Nästa motstånd för Elfsborg är Sirius. Lagen möts måndag 3 augusti 20.00 på Borås Arena. Varberg tar sig an Östersunds FK hemma söndag 2 augusti 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för Elfsborg att ta sig an Varberg på hemmaplan

Avspark

Topplaget Elfsborg möter Varberg på hemmaplan på söndagen på Borås Arena i Allsvenskan. Elfsborg vann senast mot Mjällby med 5–0, Varberg blev besegrat av Norrköping.

Elfsborg ligger trea i tabellen inför matchen, medan Varberg är sjua. Fem poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Elfsborg utklassade Mjällby på bortaplan

Elfsborg fick rejäl utdelning när laget vann på bortaplan mot Mjällby i Allsvenskan i fotboll med 5–0 (4–0).

Segern var Elfsborgs fjärde på de senaste fem matcherna.

Gustav Henriksson gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Rasmus Alm, Jesper Karlsson och Jacob Ondrejka.

För tabellens utseende betyder det här att Mjällby ligger på nionde plats medan Elfsborg har tredjeplatsen.

I nästa match möter Mjällby Kalmar hemma på måndag 27 juli 20.00. Elfsborg möter Varberg söndag 26 juli 15.30 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Allsvenskan

# Lag S MS P
1 Malmö 14 17 31
2 Elfsborg 14 5 27
3 Norrköping 13 12 25
4 Djurgården 14 6 23
5 Häcken 14 9 21
6 Hammarby 14 -1 20
7 Mjällby 14 -4 19
8 Sirius 13 0 18
9 Örebro 14 -2 17
10 Varberg 13 1 16
11 Göteborg 14 -5 14
12 AIK 14 -9 13
13 Kalmar 14 -6 12
14 Falkenberg 14 -6 12
15 Östersund 14 -7 12
16 Helsingborg 13 -10 10

Skytteliga

Jesper Karlsson 7
Per Frick 4
Rasmus Alm 4
Gustav Henriksson 2
Frederik Holst 1
Jacob Ondrejka 1
Johan Larsson 1
Samuel Holmén 1
Sivert Heltne Nilsen 1