Hammarby IF

2 november kl 14:00 Hammarby IF - BK Häcken 4-1 Läs mer

Hammarby tog kommandot från start mot Häcken

Hammarby hade greppet från start i matchen i Allsvenskan i fotboll mot Häcken på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 4–1 (1–0) hemma på Tele2 Arena. Målgörare för Hammarby var Nikola Djurdjic, Alexander Kacaniklic och Mats Solheim, medan Häckens mål gjordes av Gustaf Nilsson. Ett av Hammarbys mål var ett självmål. Det här betyder att Hammarby slutar på tredje plats, och Häcken på sjätte plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hammarby och Häcken möts i sista omgången

Avspark

Sista matcherna i Allsvenskan i fotboll spelas i dag, och Hammarby och Häcken möts på Tele2 Arena. Hammarby har inför matchen en vinstsvit på sju segrar i rad. Häcken förlorade sin senaste match med 0–1 mot Norrköping. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Häcken, med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hammarby upp i topp efter trepoängare mot Östersunds FK

Tack vare 2–1 (0–0) borta mot Östersunds FK är Hammarby ny serieledare i Allsvenskan i fotboll. Laget ligger på samma poäng som tvåan Djurgården men toppar tabellen. Djurgården har dock en match mindre spelad. Efter söndagens match på Jämtkraft Arena ligger Östersunds FK på tolfte plats. Det här innebär att Hammarby nu har sju segrar i följd. Hammarbys mål gjordes av Nikola Djurdjic och Imad Khalili. Simon Kroon stod för Östersunds FK:s enda mål. På lördag 2 november 14.00 spelar Östersunds FK borta mot IFK Göteborg, och Hammarby hemma mot Häcken.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Östersunds FK tar emot Hammarby på Jämtkraft Arena i näst sista omgången

Avspark

Elfteplacerade Östersunds FK tar emot andraplacerade Hammarby i kväll när den näst sista matchen i Allsvenskan i fotboll ska spelas på Jämtkraft Arena. Hammarby har inför matchen en vinstsvit på sex segrar i rad. Östersunds FK vann senast mot Sirius med 2–0. När lagen möttes senast, 14 maj på Tele2 Arena, slutade det med seger för Hammarby med 4–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hammarby i ledning i Allsvenskan efter 2–0 mot Malmö

Det blev 2–0 (1–0) för Hammarby hemma mot Malmö i söndagens match. Därmed är laget ny serieledare i Allsvenskan i fotboll, på samma poäng som tvåan Malmö. För Malmö betyder resultatet att man är på andra plats i tabellen. Efter sex segrar i rad för Malmö tog det stopp. Hammarby tog därmed sjätte segern i rad. Segern säkrades av Hammarbys målskyttar, Alexander Kacaniklic och Richard Magyar, som gjorde ett mål var. Söndag 27 oktober 18.30 spelar Hammarby borta mot Östersunds FK. Malmö möter AIK hemma på Stadion måndag 28 oktober 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hammarby med fem segrar i rad möter Malmö

Avspark

I dag möts Hammarby och Malmö på Tele2 Arena i Allsvenskan i fotboll. Hammarby har fem segrar i rad, senast med 2–1 mot Djurgården, vilket har tagit laget till tredje plats i tabellen. Malmö har inför matchen hållit nollan bakåt i sex matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Hammarby. Malmö vann lagens senaste möte med 4–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segerraden förlängd för Hammarby - besegrade Djurgården

1–2 (0–0) blev resultatet när Djurgården och Hammarby möttes på Tele2 Arena på söndagen. I och med detta har Hammarby hela fem raka segrar i Allsvenskan i fotboll. Hammarby avgjorde matchen i andra halvlek, efter en mållös första. Hammarbys målskyttar var Nikola Djurdjic och Alexander Kacaniklic, medan Mohamed Buya Turay gjorde målet för Djurgården. Med tre omgångar kvar är Djurgården på andra plats i tabellen, medan Hammarby är på tredje plats. Nästa motstånd för Djurgården är IFK Göteborg. Lagen möts måndag 21 oktober 20.00 på Gamla Ullevi. Hammarby tar sig an Malmö hemma söndag 20 oktober 16.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Djurgården med fyra segrar i rad möter Hammarby

Avspark

I dag möter Djurgården Hammarby på hemmaplan på Tele2 Arena i Allsvenskan i fotboll. Djurgården har fyra raka segrar, senast med 2–1 mot Östersunds FK, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Hammarby har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. Senast lagen möttes slutade det med seger för Hammarby på hemmaplan med 2–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hammarby vann - efter Vladimir Rodics hattrick

Vladimir Rodic stod för tre mål när Hammarby vann mot Örebro på hemmaplan i Allsvenskan i fotboll. Till slut blev det 5–1 (1–1). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Nikola Djurdjic och Mats Solheim, enda målskytt för Örebro blev Viktor Prodell. Det här innebär att Hammarby nu har fyra segrar i följd. Med fyra omgångar kvar är Hammarby på tredje plats i tabellen, och Örebro är på nionde plats. I nästa match möter Hammarby Djurgården borta på söndag 6 oktober 16.00. Örebro möter AIK lördag 5 oktober 17.00 borta.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hammarby vill förlänga fina segersviten mot Örebro

Avspark

I kväll möter Hammarby Örebro på hemmaplan på Tele2 Arena i Allsvenskan i fotboll. Hammarby har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Sirius med 3–1, och ligger nu fyra i tabellen. Örebro vann senast mot Östersunds FK med 2–0. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Hammarby, med 3–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Allsvenskan

# Lag S MS P
1 Djurgården 30 34 66
2 Malmö 30 40 65
3 Hammarby 30 37 65
4 AIK 30 23 62
5 Norrköping 30 28 57
6 Häcken 30 15 49
7 Göteborg 30 15 48
8 Elfsborg 30 -1 43
9 Örebro 30 -16 33
10 Helsingborg 30 -20 30
11 Sirius 30 -17 29
12 Östersund 30 -25 25
13 Falkenberg 30 -37 25
14 Kalmar 30 -25 23
15 Sundsvall 30 -19 20
16 AFC Eskilstuna 30 -32 20

Skytteliga

Muamer Tankovic 14
Nikola Djurdjic 13
Alexander Kacaniklic 10
Imad Khalili 8
Vidar Örn Kjartansson 7
Vladimir Rodic 6
Darijan Bojanic 4
Mats Solheim 3
Jeppe Andersen 2
Richard Magyar 2
David Fällman 1
Junior 1
Mads Fenger Nielsen 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.