Gustav Ludwigson räddade poäng när Hammarby kryssade mot Helsingborg

I halvtid ledde Helsingborg matchen på hemmaplan i Allsvenskan i fotboll mot Hammarby med 1–0, efter mål av Max Svensson. Men i andra halvlek jobbade sig Hammarby in i matchen, och kvitterade genom Gustav Ludwigson. Matchen slutade 1–1.

Det innebär sjunde matchen i rad utan förlust för Helsingborg.

Resultatet innebär att Helsingborg ligger kvar på 15:e plats och Hammarby på åttonde plats i tabellen.

I nästa match, onsdag 5 augusti 20.00, har Helsingborg Malmö borta på Eleda Stadion, medan Hammarby spelar hemma mot Falkenberg.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Helsingborg möter Hammarby på hemmaplan

Avspark

Helsingborg behöver en seger när laget möter åttondeplacerade Hammarby hemma på Olympia. Inför dagens möte har hemmalaget fyra raka matcher utan seger i Allsvenskan i fotboll, och ligger nu på 15:e plats. Hammarby vann senast mot Örebro med 3–0.

I fjol slutade mötena mellan lagen med en seger var.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mållöst för Östersunds FK och Helsingborg på Jämtkraft Arena

Inget av lagen lyckades spräcka nollan när hemmalaget Östersunds FK tog emot Helsingborg i Allsvenskan i fotboll på måndagen. Matchen slutade därmed 0-0.

Det betyder att Helsingborg gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Östersunds FK.

För Helsingborg gör resultatet att man nu ligger på 14:e plats i tabellen, medan Östersunds FK är på 13:e plats.

I nästa match, söndag 2 augusti, har Östersunds FK Varberg borta på Varberg Energi Arena 18.30, medan Helsingborg spelar hemma mot Hammarby 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Helsingborg jagar ny seger mot Östersunds FK på bortaplan

Avspark

I kväll är det dags för match för Östersunds FK som tar emot Helsingborg hemma på Jämtkraft Arena i Allsvenskan i fotboll. Helsingborg har fem matcher i rad med poäng inför mötet med trettondeplacerade Östersunds FK. Hemmalaget har också tre matcher i rad utan seger.

I fjol slutade mötena mellan lagen med en seger var.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Brandur Olsen räddade poäng när Helsingborg kryssade mot Örebro

I halvtid ledde Örebro matchen på bortaplan i Allsvenskan i fotboll mot Helsingborg med 1–0, efter mål av Erik Björndahl. Men i andra halvlek jobbade sig Helsingborg in i matchen, och kvitterade genom Brandur Olsen. Matchen slutade 1–1.

Örebros nya tabellposition är åttonde plats, medan Helsingborg är på 14:e plats.

I nästa match möter Helsingborg Östersunds FK borta och Örebro möter Hammarby borta. Båda matcherna spelas måndag 27 juli 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Helsingborg mot Örebro på Olympia i kväll

Avspark

På torsdagen tar Helsingborg sig an Örebro på hemmaplan på Olympia i Allsvenskan i fotboll. Helsingborg har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade Örebro. Det blev seger i den senaste matchen för Örebro, 3–1 mot Mjällby på hemmaplan.

Förra säsongens möten slutade med att lagen vann en match var.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Helsingborg fixade en poäng borta mot Falkenberg

Falkenberg ledde med 1–0 efter första halvlek hemma mot Helsingborg i Allsvenskan i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Helsingborg in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2.

Målgörare för Falkenberg var Edi Sylisufaj, medan Helsingborgs mål gjordes av Anders Lindegaard och Anthony van der Hurk. Ett av Falkenbergs mål var ett självmål.

I tabellen innebär det här att Helsingborg nu ligger på 14:e plats. Falkenberg är på 16:e och sista plats.

På torsdag 23 juli 20.00 spelar Falkenberg borta mot IFK Göteborg, och Helsingborg hemma mot Örebro.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Helsingborg i god form möter Falkenberg borta

Avspark

I kväll möts Falkenberg och Helsingborg i Allsvenskan i fotboll på Falcon Alkoholfri Arena. Helsingborg har en svit på tre matcher med poäng inför mötet med bottenlaget Falkenberg. Falkenberg förlorade mot Djurgården senast.

Lagens möten i fjol slutade båda oavgjorda.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Assad Al Hamlawi räddade poäng när Helsingborg kryssade mot IFK Göteborg

I halvtid ledde IFK Göteborg matchen på hemmaplan i Allsvenskan i fotboll mot Helsingborg med 1–0, efter mål av Giorgi Kharaishvili. Men i andra halvlek jobbade sig Helsingborg in i matchen, och kvitterade genom Assad Al Hamlawi. Matchen slutade 1–1.

Det här betyder att IFK Göteborg nu ligger på elfte plats i tabellen, och Helsingborg är på 15:e plats tabellen.

Måndag 20 juli 20.00 spelar IFK Göteborg borta mot Hammarby. Helsingborg möter Falkenberg borta på Falcon Alkoholfri Arena söndag 19 juli 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

IFK Göteborg möter Helsingborg på hemmaplan i kväll

Avspark

Match igen när IFK Göteborg möter Helsingborg i Allsvenskan i fotboll på onsdagen. Helsingborg vann sin senaste match med 2–0 mot AIK, IFK Göteborg lyckades inte lika bra och förlorade mot Djurgården.

Förra säsongen gick IFK Göteborg segrande ur båda mötena lagen emellan.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.