Malmö FF

2 augusti kl 18:30 IFK Göteborg - Malmö FF 0-3 Läs mer
Nästa match:
6 augusti
AIK - IF Elfsborg kl 20:00

Malmö med fem raka segrar – möter Helsingborg

Avspark

I kväll möts Malmö och Helsingborg på Eleda Stadion i Allsvenskan i fotboll. Hemmalaget Malmö har fem segrar i rad, senast med 3–0 mot IFK Göteborg, och är tvåa i serien. Helsingborg har en svit på sju matcher utan förlust inför mötet med Malmö.

Malmö hade ett klart övertag på Helsingborg i fjol och vann båda matcherna då.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Malmö ny serieledare efter 3–0 mot IFK Göteborg

Det blev 3–0 (2–0) borta för Malmö mot IFK Göteborg i söndagens match. Därmed är laget serieledare i Allsvenskan i fotboll, en poäng före Norrköping, efter tolv spelade matcher. Norrköping har dock en match mindre spelad. IFK Göteborg ligger på tolfte plats i tabellen.

I och med detta har Malmö hela fem raka segrar.

För Malmö var det Anders Christiansen, Jo Inge Berget och Amin Sarr som blev målskyttar och fixade segern.

I nästa omgång har IFK Göteborg Östersunds FK hemma på Gamla Ullevi, torsdag 6 augusti 20.00. Malmö spelar hemma mot Helsingborg onsdag 5 augusti 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter fyra raka segrar – Malmö möter IFK Göteborg

Avspark

I kväll möts IFK Göteborg och Malmö på Gamla Ullevi i Allsvenskan i fotboll. Segern senast med 5–2 mot Sirius gör att Malmö har fyra segrar i rad, och är tvåa i serien. IFK Göteborg har fyra matcher i rad utan förlust inför mötet med Malmö.

När lagen möttes förra säsongen vann Malmö en av matcherna, medan den andra blev oavgjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Malmö fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Malmö i Allsvenskan i fotboll. På söndagen mötte laget Sirius på Studenternas och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Sirius blev 5–2 (0–1).

I halvtid var Sirius alltså i ledningen med 1–0. Men Malmö vände och vann.

Målgörare för Sirius var Stefano Holmquist Vecchia och Mohammed Saeid, medan Malmös mål gjordes av Jo Inge Berget, Isaac Kiese Thelin, Sören Rieks och Ola Toivonen. Ett av Malmös mål var ett självmål.

För Sirius gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Malmö är på andra plats.

I nästa omgång har Sirius Elfsborg borta på Borås Arena, måndag 3 augusti 20.00. Malmö spelar borta mot IFK Göteborg söndag 2 augusti 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Malmö hoppas på ännu en seger i mötet med Sirius

Avspark

Sirius tar emot Malmö på Studenternas i Allsvenskan i fotboll i kväll. Malmö har inför matchen tre raka segrar, den senaste mot Hammarby med 3–0, och ligger nu tvåa i tabellen. I den senaste matchen för Sirius fick laget med sig en poäng efter 1–1 mot Kalmar.

När lagen möttes förra säsongen vann Malmö en av matcherna, medan den andra blev oavgjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Malmö segrade mot Hammarby på hemmaplan

Malmö vann torsdagens match hemma mot Hammarby i Allsvenskan i fotboll. I halvtid ledde laget med 2–0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3–0.

I Malmö blev Marcus Antonsson, Jo Inge Berget och Isaac Kiese Thelin målskyttar.

För Malmö gör resultatet att laget nu ligger på andra plats i tabellen, medan Hammarby är på elfte plats tabellen.

Malmö tar sig an Sirius i nästa match borta söndag 26 juli 18.30. Hammarby möter Örebro hemma måndag 27 juli 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Hammarby vill förlänga sviten – möter Malmö borta

Avspark

Malmö spelar hemma mot Hammarby i kväll i Allsvenskan i fotboll på Eleda Stadion. Hammarby har en svit på tre matcher utan förlust. Malmö har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med tiondeplacerade Hammarby.

När lagen möttes förra säsongen tog lagen en seger var.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Underläge i halvtid – då vände Malmö och vann

Bortalaget Kalmar hade greppet i halvtid och ledde med 1–0 i Allsvenskan i fotboll. Men Malmö vände på matchen och vann till slut med 2–1.

Isaac Kiese Thelin blev matchhjälte med sitt avgörande 2–1-mål.

Isaac Kiese Thelin gjorde Malmös två mål. Kalmars gjordes av Viktor Elm.

Malmö ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Kalmar ligger på 15:e plats tabellen.

På torsdag 23 juli 20.00 spelar Malmö hemma mot Hammarby, och Kalmar hemma mot Sirius.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Anders Christiansen och Ola Toivonen matchvinnare borta mot Östersunds FK

En resultatmässigt jämn match slutade till slut med seger för Malmö som vann matchen borta mot Östersunds FK i Allsvenskan i fotboll på torsdagen. 1–2 (0–1) slutade matchen.

Målgörare för Malmö var Anders Christiansen och Ola Toivonen, medan Östersunds FK:s enda mål gjordes av Ludvig Fritzson.

Det här betyder att Malmö ligger på femte plats i tabellen, och Östersunds FK är på 13:e plats.

Östersunds FK tar sig an Häcken i nästa match hemma söndag 19 juli 18.30. Malmö möter samma dag 15.30 Kalmar hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Allsvenskan

# Lag S MS P
1 Norrköping 12 13 25
2 Malmö 12 13 25
3 Elfsborg 12 3 21
4 Djurgården 12 6 20
5 Häcken 12 10 18
6 Sirius 12 0 17
7 Varberg 12 2 16
8 Hammarby 12 -2 16
9 Mjällby 12 -6 15
10 Örebro 12 -5 13
11 AIK 12 -6 13
12 Göteborg 12 -5 12
13 Falkenberg 12 -5 11
14 Östersund 12 -6 11
15 Helsingborg 12 -7 10
16 Kalmar 12 -5 9

Skytteliga

Isaac Kiese Thelin 7
Anders Christiansen 5
Jo Inge Berget 3
Sören Rieks 3
Ola Toivonen 2
Amin Sarr 1
Guillermo Molins 1
Marcus Antonsson 1