Formstarka Norrköping vill förlänga sviten – mot Malmö borta

Avspark

I kväll möts Malmö och Norrköping i Allsvenskan i fotboll på Eleda Stadion. Norrköping har en svit på sex matcher med poäng inför mötet med åttondeplacerade Malmö. Malmö spelade Elfsborg senast och förlorade.

När lagen möttes förra säsongen vann Malmö en av matcherna, medan den andra blev oavgjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Pontus Almqvist poängräddare för Norrköping mot Malmö

Malmös Sören Rieks gjorde 1–0 i första halvlek hemma mot Norrköping i Allsvenskan. I andra halvlek jobbade sig Norrköping in i matchen, och kvitterade genom Pontus Almqvist. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1.

Det betyder att Norrköping gick obesegrade från planen för sjunde matchen i följd.

Nästa motstånd för Malmö är Östersunds FK. Norrköping tar sig an Örebro hemma. Båda matcherna spelas torsdag 16 juli 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norrköping tog kommandot från start mot IFK Göteborg

Norrköping hade greppet från start i matchen i Allsvenskan i fotboll mot IFK Göteborg på måndagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 3–1 (1–0) hemma på Östgötaporten.

Segern var Norrköpings femte på de senaste sex matcherna.

Norrköpings målskyttar var Pontus Almqvist, Isak Bergmann Jóhannesson och Lars Gerson, medan Patrik Karlsson Lagemyr gjorde målet för IFK Göteborg.

Det här betyder att IFK Göteborg ligger på nionde plats i tabellen, och att Norrköping leder serien.

Nästa motstånd för Norrköping är Malmö. Lagen möts måndag 13 juli 20.00 på Eleda Stadion. IFK Göteborg tar sig an Djurgården hemma söndag 12 juli 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter poängtappet senast – Norrköping vill ha revansch i mötet med IFK Göteborg

Avspark

Norrköping möter IFK Göteborg i Allsvenskan i fotboll i kväll. Den fina sviten på fyra raka segrar tog slut senast mot Elfsborg. IFK Göteborg har fyra matcher i rad utan förlust inför mötet med serieledande Norrköping.

Fjolårets två möten slutade med en seger för IFK Göteborg och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rasmus Lauritsen poängräddare för Norrköping mot Elfsborg

Elfsborgs Johan Larsson gjorde 1–0 i första halvlek borta mot Norrköping i Allsvenskan. I andra halvlek jobbade sig Norrköping in i matchen, och kvitterade genom Rasmus Lauritsen. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1.

Det var Elfsborgs fjärde match i rad utan seger.

Norrköping har nu 13 poäng och Elfsborg har sju poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Nästa motstånd för Norrköping är IFK Göteborg. Lagen möts måndag 6 juli 20.00 på Östgötaporten. Elfsborg tar sig an Malmö hemma söndag 5 juli 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norrköping på jakt efter ännu en seger – möter Elfsborg

Avspark

I kväll möter Norrköping Elfsborg på hemmaplan på Östgötaporten i Allsvenskan i fotboll. Fyra raka segrar, den senaste mot Östersunds FK med 4–2, gör att Norrköping är nu på första plats i tabellen. Elfsborg har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med Norrköping.

När lagen möttes i fjol vann Norrköping en match och den andra slutade oavgjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarkt Norrköping tog ännu en seger

Norrköping är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Östersunds FK borta på Jämtkraft Arena på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2–4 (1–1) innebär att Norrköping nu har fyra segrar i följd i Allsvenskan i fotboll, och är fortfarande obesegrat i år.

Christoffer Nyman gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Sead Haksabanovic och Simon Thern, målen för Östersunds FK gjordes av Jordan Attah Kadiri och Simon Kroon.

Östersunds FK har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter fyra spelade matcher. Norrköping har tolv poäng.

På onsdag 1 juli 20.00 spelar Östersunds FK borta mot Kalmar, och Norrköping hemma mot Elfsborg.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Norrköping vill förlänga sviten – mot Östersunds FK borta

Avspark

I dag möter Norrköping Östersunds FK på bortaplan i Allsvenskan i fotboll på Jämtkraft Arena. Norrköping har tre matcher i rad utan förlust inför matchen mot Östersunds FK. Den senaste matchen för Östersunds FK slutade oavgjort, 0–0, mot Örebro.

Fjolårets två möten mellan Östersunds FK och Norrköping slutade med en seger var.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norrköping klart bättre än Djurgården på Östgötaporten

Redan i första halvlek tog Norrköping greppet om hemmamatchen mot Djurgården på söndagen. Och i andra halvlek utökades 2–0-ledningen och matchen i Allsvenskan i fotboll slutade 3–0.

Norrköpings målskyttar var Rasmus Lauritsen, Jonathan Levi och Christoffer Nyman.

Djurgården har startat svagt och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Norrköping har nio poäng.

Norrköping tar sig an Östersunds FK i nästa match borta lördag 27 juni 16.00. Djurgården möter Kalmar hemma söndag 28 juni 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norrköping möter Djurgården i Allsvenskan

Avspark

Norrköping spelar hemma mot Djurgården i dag i Allsvenskan i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Norrköping, 4–1 mot AIK på bortaplan, Djurgården lyckades inte lika bra och blev besegrat av Örebro.

När lagen möttes förra säsongen slutade båda matcherna oavgjort.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.