Jacob Bergström i målform när Mjällby vann mot Falkenberg

Bortalaget Mjällby tog hem de tre poängen efter seger mot Falkenberg i Allsvenskan i fotboll. 2–3 (1–1) slutade matchen på söndagen.

Segermålet för Mjällby stod Jacob Bergström för 45 minuter in i andra halvleken.

Därmed står det också klart att det blir nedflyttning för Falkenberg, som inte spelar i Allsvenskan nästa säsong.

Segern var Mjällbys femte på de senaste sex matcherna.

Jacob Bergström gjorde två mål och Max Watson ett mål för Mjällby, målen för Falkenberg gjordes av John Chibuike och Tobias Englund.

För Mjällby gör resultatet att laget slutar på femte plats i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mjällby hoppas på ännu en seger i mötet med Falkenberg

Avspark

Falkenberg tar emot Mjällby på Falcon Alkoholfri Arena i Allsvenskan i fotboll i dag. Mjällby har fyra raka segrar, 2–1 mot Djurgården i senaste matchen, och är sexa i tabellen. Falkenberg fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0–0 mot Helsingborg.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Falkenberg, med 1–0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlustsviten bruten för Helsingborg – efter 0–0 mot Falkenberg

0–0 slutade matchen i Allsvenskan i fotboll mellan Helsingborg och gästande Falkenberg. Det betyder att Helsingborg, även om det inte blev seger, äntligen bröt sin svit med fyra raka förluster.

Helsingborg får sikta på kval trots krysset mot Falkenberg.

Med en omgång kvar är Helsingborg sist i serien, medan Falkenberg är på 14:e plats.

Helsingborg möter IFK Norrköping i nästa match borta söndag 6 december 15.30. Falkenberg möter samma dag Mjällby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlusttyngt Helsingborg möter Falkenberg hemma

Avspark

Helsingborg har haft det motigt i Allsvenskan i fotboll senaste tiden, och är i dålig form inför matchen hemma mot Falkenberg. Hemmalaget har fyra förluster i rad, och har halkat ner till 16:e plats. Falkenberg spelade IFK Norrköping senast och förlorade.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 2–2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

IFK Norrköping vann – efter Christoffer Nymans hattrick

Christoffer Nyman stod för tre mål när IFK Norrköping vann mot Falkenberg på hemmaplan i Allsvenskan i fotboll. Till slut blev det 4–1 (3–1). Ishaq Abdulrazak gjorde också ett mål för segrarna, målet för Falkenberg gjordes av John Chibuike.

Med två omgångar kvar är IFK Norrköping på femte plats i tabellen, medan Falkenberg är på 15:e plats.

Måndag 30 november 20.00 spelar IFK Norrköping borta mot Hammarby. Falkenberg möter Helsingborg borta på Olympia söndag 29 november 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Match igen när IFK Norrköping möter Falkenberg

Avspark

I kväll gästar Falkenberg IFK Norrköping på Östgötaporten i första matchen efter den 16 dagar långa spelledigheten i Allsvenskan i fotboll. Båda lagen förlorade senast, IFK Norrköpings match mot Mjällby slutade 0–2 och Falkenbergs möte med Elfsborg blev 1–3.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 3–3.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Elfsborg vann borta mot Falkenberg

Elfsborg vann matchen borta mot Falkenberg i Allsvenskan i fotboll på lördagen. 1–3 (0–2) slutade matchen.

Elfsborgs målskyttar var Rasmus Alm, Jeppe Okkels och Simon Olsson, medan Marcus Mathisen gjorde målet för Falkenberg.

Med tre omgångar kvar är Falkenberg på 14:e plats i tabellen, och Elfsborg är på andra plats.

I nästa omgång har Falkenberg IFK Norrköping borta på Östgötaporten, måndag 23 november 20.00. Elfsborg spelar hemma mot Helsingborg söndag 22 november 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Elfsborg i bra form möter Falkenberg borta

Avspark

I dag är det dags för match för Falkenberg som tar emot Elfsborg hemma på Falcon Alkoholfri Arena i Allsvenskan i fotboll. Elfsborg har tre matcher i rad med poäng inför mötet med Falkenberg. Falkenberg har tre matcher i rad utan förlust.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Elfsborg på hemmaplan med 4–2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Falkenberg vann en uddamålsseger hemma mot Djurgården

Falkenberg vann en jämn match hemma mot Djurgården i Allsvenskan i fotboll på söndagen. 3–2 (1–1) slutade matchen. Segermålet för Falkenberg stod Marcus Mathisen för.

Målgörarna för Falkenberg var Carl Johansson, Marcus Mathisen och Nsima Peter. Emir Kujovic och Fredrik Ulvestad gjorde Djurgårdens mål.

Med fyra omgångar kvar är Falkenberg på 14:e plats i tabellen, och Djurgården är på tredje plats.

Lördag 7 november 16.00 spelar Falkenberg hemma mot Elfsborg. Djurgården möter AIK hemma på Tele2 Arena söndag 8 november 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Djurgården vill förlänga fina segersviten mot Falkenberg

Avspark

Falkenberg tar emot Djurgården på Falcon Alkoholfri Arena i Allsvenskan i fotboll i kväll. Tre raka segrar, den senaste mot Häcken med 2–0, gör att Djurgården är nu på andra plats i tabellen. Den senaste matchen för Falkenberg slutade oavgjort, 0–0, mot Kalmar.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Djurgården, med 1–0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.