IK Sirius FK

Underläge i halvtid - då fixade Jack Lahne och Chinedu Obasi AIK:s vändning

Bortalaget Sirius hade greppet i halvtid och ledde med 1–0 i Allsvenskan i fotboll. Men AIK vände på matchen och vann till slut med 2–1. AIK:s målskyttar var Jack Lahne och Chinedu Obasi, medan Philip Haglund gjorde målet för Sirius. AIK tog lagets första seger för säsongen, och har fem poäng. Sirius har sex poäng efter tre omgångar. I nästa omgång har AIK Örebro borta på Behrn Arena, fredag 19 april 17.00. Sirius spelar hemma mot Malmö lördag 20 april 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för AIK att ta sig an Sirius på hemmaplan

Avspark

I dag spelar AIK hemmamatch i Allsvenskan i fotboll mot Sirius. Sirius har sex poäng efter två spelade matcher. Tyngre har det gått för AIK, som bara har två poäng på lika många matcher. Sirius vann senast mot AFC Eskilstuna med 3–2, medan AIK spelade lika, 0–0, mot Norrköping i senaste matchen. När lagen möttes förra säsongen vann AIK båda matcherna.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Sirius mot AFC Eskilstuna i spännande match

Sirius tog greppet om hemmamatchen mot AFC Eskilstuna i Allsvenskan i första halvlek, och ledde med 3–1 i paus. Trots en uppryckning i andra halvlek av AFC Eskilstuna räckte laget inte ända fram, och Sirius vann med 3–2. Målgörarna för Sirius var Philip Haglund, Karl Larson och Mohammed Saeid. Artem Rakhmanov och Adi Nalic gjorde AFC Eskilstunas mål. Efter två matcher har Sirius nu sex poäng och AFC Eskilstuna har tre poäng. Sirius tar sig an AIK i nästa match borta söndag 14 april 16.00. AFC Eskilstuna möter Örebro hemma fredag 12 april 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sirius möter AFC Eskilstuna hemma på Studenternas IP i kväll

Avspark

Sirius möter AFC Eskilstuna hemma i kväll i Allsvenskan i fotboll. Båda lagen vann i premiären, AFC Eskilstuna med 3–1 mot IFK Göteborg och Sirius med 2–0 mot Kalmar. Gästande AFC Eskilstuna spelade inte i Allsvenskan förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sam Lundholm och Karl Larson målgörare när Sirius vann

2–0 (1–0) vann Sirius med på bortaplan mot Kalmar i Allsvenskan i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Sam Lundholm och Karl Larson. Nästa motstånd för Kalmar är Hammarby. Lagen möts söndag 7 april 18.30 på Tele2 Arena. Sirius tar sig an AFC Eskilstuna hemma måndag 8 april 20.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista omgången när Djurgården möter tolfteplacerade Sirius

Avspark

Djurgården tar emot Sirius hemma i sista omgången i dag. Djurgården har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med tolfteplacerade Sirius. I den senaste matchen för Sirius fick laget med sig en poäng efter 1–1 mot Kalmar. Senast lagen möttes slutade det med seger för Djurgården på bortaplan med 5–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Delad pott när Sirius tog emot Kalmar

Hemmalaget Sirius och Kalmar tog en poäng var i mötet i Allsvenskan i fotboll. Matchen slutade 1–1 (0–0). Hemmalagets mål gjordes av Ian Sirelius, medan bortalagets mål noterades på Hiago. Med en omgång kvar är Sirius på tolfte plats i tabellen, och Kalmar är på tionde plats. På söndag 11 november 16.00 spelar Sirius borta mot Djurgården, och Kalmar hemma mot AIK.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sirius mot Kalmar på Studenternas IP i näst sista omgången

Avspark

Allsvenskan är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för tolfteplacerade Sirius väntar ett möte med tiondeplacerade Kalmar som gästar Studenternas IP i kväll. Det blev seger i den senaste matchen för Kalmar, 2–1 mot Trelleborg på hemmaplan, Sirius förlorade mot Häcken. Senast lagen möttes slutade det med seger för Kalmar på hemmaplan med 1–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Allsvenskan

# Lag S MS P
1 AIK 30 34 67
2 Norrköping 30 24 65
3 Malmö 30 28 58
4 Hammarby 30 21 58
5 Häcken 30 31 53
6 Östersund 30 12 49
7 Djurgården 30 9 48
8 Sundsvall 30 12 44
9 Örebro 30 -6 35
10 Kalmar 30 -8 34
11 Göteborg 30 -15 31
12 Elfsborg 30 -12 30
13 Sirius 30 -24 30
14 Brommapojkarna 30 -39 26
15 Dalkurd 30 -27 24
16 Trelleborg 30 -40 15
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.