Lilleström utan seger för åttonde matchen i rad

Viking tog emot Lilleström hemma, och matchen slutade 3–0 (2–0). Det betydde åttonde matchen i rad utan seger för Lilleström i Eliteserien herr i fotboll. Därmed har Viking fyra raka segrar på hemmaplan. Vikings målskyttar var Ylldren Ibrahimaj, Fredrik Torsteinbö och Zlatko Tripic. Med tre omgångar kvar är Viking på femte plats i tabellen, medan Lilleström är på elfte plats. I nästa omgång har Viking Haugesund borta, lördag 9 november 19.00. Lilleström spelar hemma mot Stabaek söndag 10 november 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer
Regler för kommentarer

Relaterade artiklar

Viking slog Brann efter Kristian Thorstvedts dubbel

Det blev Viking som gick segrande ur mötet med Brann i Eliteserien herr i fotboll på bortaplan, med 5–1 (2–1). Kristian Thorstvedt gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Johnny Furdal, Ylldren Ibrahimaj och Samuel Kari Fridjonsson, enda målskytt för Brann blev Fredrik Haugen. Resultaten i sista omgången betyder att Brann slutar på nionde plats i tabellen, och Viking på femte plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rosenborg fixade en poäng borta mot Viking

Viking ledde med 2–1 efter första halvlek hemma mot Rosenborg i Eliteserien herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Rosenborg in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2. Johnny Furdal och Benjamin Källman gjorde Vikings mål, medan Alexander Toft Söderlund och Babajide David Akintola stod för gästernas målgörande. Med en omgång kvar är Viking på femte plats i tabellen, medan Rosenborg är på fjärde plats. Viking möter Brann i nästa match borta söndag 1 december 19.00. Rosenborg möter samma dag Ranheim hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1-0-seger för Haugesund mot Viking - Niklas Sandberg matchhjälte

Haugesund vann hemmamatchen mot Viking i Eliteserien herr i fotboll med 1-0. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Niklas Sandberg. Med två omgångar kvar är Haugesund på åttonde plats i tabellen, medan Viking är på femte plats. Haugesund möter Sarpsborg i nästa match borta söndag 24 november 19.00. Viking möter samma dag Rosenborg hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Amahl Pellegrino fixade segern för Kristiansund i matchen mot Viking

Det blev ett hattrick för Kristiansunds Amahl Pellegrino i matchen mot Viking i Eliteserien herr i fotboll. Kristiansund vann på hemmaplan med 4–2 (1–0). Sondre Sörli gjorde också ett mål för segrarna, målen för Viking gjordes av Rolf Daniel Vikstöl och Fredrik Torsteinbö. Efter nio matcher i rad med poäng blev det till slut förlust för Viking. Med fyra omgångar kvar är Kristiansund på sjätte plats i tabellen, medan Viking är på femte plats. Nästa motstånd för Kristiansund är Molde. Lagen möts lördag 2 november 19.30. Viking tar sig an Lilleström hemma söndag 3 november 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lilleström vann en uddamålsseger hemma mot Mjöndalen

En jämn match slutade till slut med seger för Lilleström som vann matchen hemma mot Mjöndalen i Eliteserien i fotboll på måndagen. 3–2 (2–1) slutade matchen. Arnor Smarason, Simen Kind Mikalsen och Joackim Solberg Olsen nätade för hemmalaget, medan Olivier Occean blev tvåmålsskytt för gästerna. För Lilleström gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Mjöndalen är på tolfte plats. Nästa motstånd för Lilleström är Tromsö. Mjöndalen tar sig an Brann hemma. Båda matcherna spelas söndag 18 augusti 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vikings Kristian Thorstvedt och Viljar Vevatne sänkte Lilleström

Viking vann borta mot Lilleström i Eliteserien i fotboll med 2–0 (1–0). Kristian Thorstvedt och Viljar Vevatne gjorde ett mål var för Viking. För tabellens utseende betyder det här att Lilleström ligger på elfte plats medan Viking har sjätteplatsen. I nästa match, söndag 23 juni, har Lilleström Brann borta 21.00, medan Viking spelar hemma mot Bodö/Glimt 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lilleström lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot Mjöndalen

Mjöndalen hade ledningen i halvtid med 2–0 hemma mot Lilleström i Norge Eliteserien i fotboll. Men i andra halvlek kom Lilleström mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2–2. Mjöndalens mål gjordes av Tonny Brochmann och Sondre Solholm Johansen, Lilleströms av Thomas Lehne Olsen och Tobias Salquist. Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Mjöndalen på nionde plats och Lilleström på tionde plats. På söndag 19 maj 19.00 spelar Mjöndalen borta mot Rosenborg, och Lilleström hemma mot Odd.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fredrik Brustad matchhjälte för Mjöndalen mot Vålerenga

Mjöndalen vann med 1–0 (0–0) hemma mot Vålerenga i Eliteserien herr i fotboll. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Fredrik Brustad. Det här var sista matchen och resultatet betyder att Mjöndalen slutar på 13:e plats, och Vålerenga på tionde plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.