Underläge i halvtid – då vände Lilleström och vann

Hemmalaget Rosenborg hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i Eliteserien herr i fotboll. Men Lilleström vände på matchen och vann till slut med 3-1.

Rosenborg startade matchen bäst och tog ledningen. Even Hovland gjorde målet på pass av Per Ciljan Skjelbred, redan i 22:a minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. I 68:e minuten slog Ifeanyi Mathew till, och kvitterade för Lilleström.

Thomas Lehne Olsen gav Lilleström ledningen med knappa kvarten kvar.

1-3-målet kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Tom Pettersson gjorde mål för Lilleström. Pettersson fullbordade därmed lagets vändning. 1-3-målet blev matchens sista.

För Lilleström gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Rosenborg är på fjärde plats.

I nästa match möter Rosenborg Brann borta på lördag 6 november 19.00. Lilleström möter Vålerenga söndag 7 november 20.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Relaterade artiklar

Förlustsviten bruten för Jerv – efter 1-0 mot Lilleström

1-0 (0-0) slutade matchen i Eliteserien herr i fotboll mellan Jerv och gästande Lilleström. Det betyder att Jerv äntligen bröt sin svit med fem raka förluster.

Segermålet för Jerv stod Aral Simsir för efter 65 minuter.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 65:e minuten innan Aral Simsir gjorde 1–0 för Jerv, ett mål som blev matchavgörande.

Jerv har en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Lilleström har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Jervs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Lilleströms andra uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Jerv ligger kvar på 15:e plats och Lilleström på tredje plats i tabellen.

På söndag 21 augusti 19.00 spelar Jerv borta mot Strömsgodset, och Lilleström hemma mot Sandefjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rosenborg vann – efter Casper Tengstedts hattrick

Casper Tengstedt stod för tre mål när Rosenborg vann mot Sandefjord på bortaplan i Eliteserien herr i fotboll. Till slut blev det 5-2 (2-2). Övriga mål för bortalaget gjordes av Ole Christian Sæter och Brian Solhaugh Fiabema, målen för Sandefjord gjordes av Mohamed Ofkir och Alexander Ruud Tveter.

Därmed har Rosenborg vunnit fyra matcher i rad.

Sandefjord har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att Sandefjord ligger på nionde plats i tabellen, och Rosenborg är på fjärde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 21 augusti. Då möter Sandefjord Lilleström 19.00. Rosenborg tar sig an Ålesund hemma 21.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark insats när Tromsö tog poäng borta mot Lilleström

Tromsö tog en poäng borta mot starka Lilleström. Söndagens match i Eliteserien herr i fotboll slutade 1-1 (0-1).

Matchen var mållös till Tromsö tog ledningen i 36:e minuten, genom Eric Kitolano framspelad av August Mikkelsen. Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Mads Christiansen gjorde mål för Lilleström. 1-1-målet blev matchens sista.

Lilleström har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Tromsö har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Lilleströms fjärde oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Tromsö nu ligger på 14:e plats. Lilleström är på andra plats.

På söndag 14 augusti 19.00 spelar Lilleström borta mot Jerv, och Tromsö hemma mot Kristiansund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ole Christian Sæter och Casper Tengstedt avgjorde när Rosenborg slog HamKam

Rosenborg tog till slut hem segern mot HamKam i matchen på lördagen. Matchen i Eliteserien herr i fotboll slutade 2-1 (1-1). Ole Christian Sæter blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 71 minuter.

Segern var Rosenborgs fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Rosenborg gjorde första målet. Casper Tengstedt gjorde målet framspelad av Carlo Holse, redan i 14:e minuten.

HamKam kvitterade till 1-1 i 32:a minuten, genom Kristian Onsrud på pass av Jonas Enkerud. I den 58:e minuten fick HamKam Halvor Rodolen Opsahl utvisad.

Det dröjde till den 71:a minuten innan Ole Christian Sæter avgjorde matchen framspelad av Erlend Reitan. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

Rosenborg har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan HamKam har två oavgjorda och tre förluster. Det här var Rosenborgs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också HamKams fjärde uddamålsförlust.

Rosenborg stannar därmed på fjärde plats, och HamKam på tolfte plats, i tabellen.

I nästa match möter Rosenborg Sandefjord borta på fredag 12 augusti 20.00. HamKam möter Vålerenga söndag 14 augusti 21.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Pål Andre Helland och Holmbert Aron Fridjonsson målgörare när Lilleström vann

2-0 (0-0) vann Lilleström med på bortaplan mot Sarpsborg i Eliteserien herr i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Pål Andre Helland och Holmbert Aron Fridjonsson.

Sarpsborg har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Lilleström har tre vinster och två förluster.

Det här betyder att Sarpsborg ligger kvar på elfte plats i tabellen, och Lilleström på andra plats.

På söndag 7 augusti 19.00 spelar Sarpsborg borta mot Strömsgodset, och Lilleström hemma mot Tromsö.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rosenborg vände halvtidsunderläge till seger

Rosenborg hade problem och låg under med 0-1 efter första halvlek i matchen i Eliteserien herr i fotboll mot Odd. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 3-2 för bortalaget Rosenborg.

Det var sjätte matchen i rad utan förlust för Rosenborg.

Odd gjorde första målet. Filip Rönningen Jörgensen gjorde målet framspelad av Josef Baccay, redan i tionde minuten. Det tog lång tid innan nästa mål kom. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Carlo Holse på pass av Ole Christian Sæter och kvitterade för Rosenborg.

Rosenborg gjorde också 1-2 i 66:e minuten när Erlend Reitan hittade rätt framspelad av Carlo Holse.

Ole Christian Sæter ökade Rosenborgs ledning på pass av Edvard Tagseth med knappa kvarten kvar.

Med nio minuter kvar att spela reducerade Odd genom Abel William Stensrud. Mer än så blev det dock inte för Odd.

Odd har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Odds sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Rosenborgs tredje uddamålsseger.

Rosenborg ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Odd är på tionde plats.

I nästa match, lördag 6 augusti, har Odd Bodö/Glimt borta 17.00, medan Rosenborg spelar hemma mot HamKam 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rosenborg tog rättvis seger mot Tromsö

Rosenborg startade bra i matchen mot Tromsö på hemmaplan på lördagen. Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i Eliteserien herr i fotboll.

Matchen förblev jämn målmässigt till Rosenborg tog ledningen i 38:e minuten, genom Victor Jensen. Direkt efter pausen slog Erlend Reitan till och ökade lagets ledning.

Till slut kom också 3-0 genom Pawel Chrupalla som ökade Rosenborgs ledning i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

Rosenborg har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Tromsö har tre oavgjorda och två förluster.

Resultatet innebär att Rosenborg ligger kvar på femte plats och Tromsö på 14:e plats i tabellen.

I nästa match, lördag 30 juli 19.00, har Rosenborg Odd borta, medan Tromsö spelar hemma mot Sandefjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ålesund och Rosenborg kryssade i mållös match

Publiken fick inte se några mål när Ålesund tog emot Rosenborg i Eliteserien herr i fotboll. Matchen slutade mållös, 0-0.

Ålesund har en seger, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Rosenborg har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var Ålesunds sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Ålesund på sjunde plats och Rosenborg på femte plats.

Nästa motstånd för Ålesund är Bodö/Glimt. Lagen möts lördag 30 juli 17.00. Rosenborg tar sig an Tromsö hemma lördag 23 juli 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Lilleström mot Odd efter sent avgörande

Efter en mållös första halvlek, tog Lilleström hem segern i matchen i Eliteserien herr mot Odd efter en stark andra halvlek. Söndagens match slutade 2-1 till Lilleström.

Segermålet för Lilleström stod Tom Pettersson för efter 90 minuter.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 61:a minuten innan Magnus Knudsen framspelad av Ylldren Ibrahimaj gav Lilleström ledningen.

I 68:e minuten slog Tobias Lauritsen till, framspelad av Conrad Wallem och kvitterade för Odd.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Tom Pettersson gjorde 1-2 för Lilleström på pass av Colin Rosler. Det fastställde slutresultatet till 1-2.

Odd har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Lilleström har tre vinster och två förluster. Det här var Odds sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Lilleströms fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Odd är kvar på nionde plats, och Lilleström stannar på andra plats, i tabellen.

I nästa omgång har Odd Kristiansund borta, söndag 24 juli 19.00. Lilleström spelar borta mot Sarpsborg söndag 31 juli 16.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viking äntligen segrare igen efter vinst mot Lilleström

Efter sex matcher utan seger i Eliteserien herr i fotboll kunde Viking till slut ta tre poäng igen. Laget vann på bortaplan mot Lilleström, med 1-0 (0-0).

Ett självmål efter 90 minuter avgjorde matchen.

Lilleström har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Viking har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Vikings fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Lilleström nu ligger på andra plats i tabellen, och Viking är på tredje plats.

I nästa match möter Lilleström Odd borta och Viking möter Kristiansund hemma. Båda matcherna spelas söndag 17 juli 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}