Horsens tog hem mötet med Silkeborg på CASA Arena Horsens

Horsens tog till slut hem segern mot Silkeborg i matchen hemma på CASA Arena Horsens på söndagen. Matchen i Danmark Superligaen herr i fotboll slutade 3-2 (1-1). Anders Kvindebjerg Jacobsen blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 90 minuter.

Silkeborg började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Sebastian Jörgensen till på pass av Nicklas Helenius.

Horsens kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom James Gomez, i 15:e minuten. I den 48:e minuten fick Silkeborg Tobias Salquist utvisad.

Direkt efter pausen nätade Aron Sigurdarson och gav laget ledningen.

I 73:e minuten kvitterade Sebastian Jörgensen för Silkeborg.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Anders Kvindebjerg Jacobsen gjorde 3-2 för Horsens. 3-2-målet blev matchens sista.

Horsens har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Silkeborg har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Horsens femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Silkeborgs fjärde uddamålsförlust.

I tabellen innebär det här att Horsens nu ligger på nionde plats. Silkeborg är på fjärde plats.

Fredag 28 oktober 20.00 spelar Horsens borta mot Nordsjälland. Silkeborg möter Viborg hemma på JYSK Park söndag 30 oktober 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Simon Makienok Christoffersen räddade poäng när Horsens kryssade mot Lyngby

I halvtid ledde Lyngby matchen på hemmaplan i Superligaen i fotboll mot Horsens med 1-0, efter mål av Alfred Finnbogason. Men i andra halvlek jobbade sig Horsens in i matchen, och kvitterade genom Simon Makienok Christoffersen i 62:a minuten. Matchen slutade 1-1.

Matchen förblev jämn målmässigt till Lyngby tog ledningen i 24:e minuten, genom Alfred Finnbogason framspelad av Tochi Phil Chukwuani. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Simon Makienok Christoffersen träff och kvitterade för Horsens. 1-1-målet blev matchens sista.

Lyngby har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 6–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Horsens har en oavgjord och fyra förluster och 4–15 i målskillnad. Det här var Lyngbys sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Resultaten i sista omgången innebär att Lyngby slutar på elfte plats och Horsens på tionde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Silkeborg hämtade i kapp underläge och kryssade mot Midtjylland

I halvtid ledde Midtjylland matchen på bortaplan i Superligaen i fotboll mot Silkeborg med 2-1. Men i andra halvlek jobbade sig Silkeborg in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3-3.

Midtjylland startade matchen bäst och tog ledningen. Stefan Gartenmann slog till, redan i 14:e minuten.

Silkeborg kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Tonni Adamsen framspelad av Sören Tengstedt.

Midtjylland tog ledningen på stopptid i första halvleken, genom Gustav Isaksen. Med en halvtimme kvar att spela fick Oliver Sonne träff och kvitterade för Silkeborg.

I 75:e minuten gav Gustav Isaksen Midtjylland ledningen igen.

Med fem minuter kvar att spela kvitterade Silkeborg genom Alexander Lind framspelad av Tobias Salquist. 3-3-målet blev matchens sista.

Silkeborg har en seger, två oavgjorda och två förluster och 7–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 8–7 i målskillnad. Det här var Silkeborgs femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Silkeborg slutar på sjunde plats, och Midtjylland på åttonde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ohi Omoijuanfo och Nicolai Vallys avgjorde hemma mot Silkeborg

Det blev en uddamålsseger för Bröndby i matchen mot Silkeborg i Superligaen i fotboll på söndagen. Laget vann med 2-1 (1-0) hemma på Brøndby Stadium. Ohi Omoijuanfo stod för Bröndbys avgörande mål efter 79 minuter.

Matchen var mållös till Bröndby tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Nicolai Vallys.

I 66:e minuten slog Oliver Sonne till, och kvitterade för Silkeborg.

Ohi Omoijuanfo gjorde det matchavgörande målet i 79:e minuten.

Bröndby har tre segrar och två förluster och 8–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Silkeborg har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad. Det här var Bröndbys femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Silkeborgs sjätte uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Bröndby på fjärde plats i tabellen, och Silkeborg är på sjunde plats.

På söndag 19 mars 16.00 spelar Bröndby borta mot Nordsjälland, och Silkeborg hemma mot Midtjylland.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sju raka segrar för FC Köpenhamn – efter 4-1 mot Horsens

FC Köpenhamn och Horsens har två helt olika formkurvor. FC Köpenhamn vann söndagens möte på CASA Arena och har därmed sju raka segrar i Superligaen i fotboll. Hemmalaget Horsens däremot har fyra raka förluster. Matchen slutade 1-4 (1-0).

Horsens startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Anders Kvindebjerg Jacobsen till.

Direkt efter pausen slog Denis Vavro till och kvitterade för FC Köpenhamn.

FC Köpenhamn gjorde också 1-2 i 52:a minuten när Hakon Arnar Haraldsson slog till.

Bara två minuter senare spelade Hakon Arnar Haraldsson fram Jordan Larsson som såg till att laget ökade ledningen till 1-3.

1-4-målet kom i 90:e minuten, när Elias Jelert Kristensen slog till och gjorde mål. 1-4-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är Horsens på tionde plats i tabellen, och FC Köpenhamn är på andra plats.

På söndag 19 mars 16.00 spelar Horsens borta mot Lyngby, och FC Köpenhamn hemma mot Viborg.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland fick se den obesegrade sviten ta slut efter 1-2 mot Silkeborg

Silkeborg tog emot Nordsjälland hemma på JYSK Park på söndagen, och efter nio matcher som obesegrat blev det till slut förlust för Nordsjälland i Superligaen i fotboll. Matchen slutade 2-1 (0-1).

Segermålet för Silkeborg stod Lukas Engel för efter 90 minuter.

Nordsjälland tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Emiliano Marcondes.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Tobias Salquist på pass av Tonni Adamsen och kvitterade för Silkeborg.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Lukas Engel slog till och gjorde 2-1 för Silkeborg. Engel fullbordade därmed lagets vändning.

Silkeborg har två segrar, en oavgjord och två förluster och 5–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 11–6 i målskillnad. Det här var Silkeborgs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Nordsjällands andra uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Silkeborg på sjätte plats i tabellen, medan Nordsjälland fortfarande leder serien, tre poäng före FC Köpenhamn.

Söndag 12 mars möter Silkeborg Bröndby borta 19.00 och Nordsjälland möter Viborg borta 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Yann Bisseck och Patrick Mortensen matchvinnare när Århus vann mot Horsens

Århus tog en säker seger på hemmaplan mot Horsens i Superligaen i fotboll. Matchen slutade 2-0 (1-0) efter mål av Yann Bisseck och Patrick Mortensen.

Århus har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 5–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Horsens har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 10–14 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Århus på fjärde plats i tabellen, medan Horsens är på tionde plats.

I nästa match möter Århus Randers borta på måndag 13 mars 20.00. Horsens möter FC Köpenhamn söndag 12 mars 17.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tonni Adamsen räddade poäng när Silkeborg kryssade mot Århus

I halvtid ledde Århus matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Silkeborg med 1-0, efter mål av Frederik Tingager. Men i andra halvlek jobbade sig Silkeborg in i matchen, och kvitterade genom Tonni Adamsen. Matchen slutade 1-1.

Århus har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 4–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Silkeborg har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad. Det här var Århus femte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Århus på sjätte plats i tabellen, medan Silkeborg är på sjunde plats.

Fredag 3 mars 20.00 spelar Århus hemma mot Horsens. Silkeborg möter Nordsjälland hemma på JYSK Park söndag 5 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två mål för Elias Achouri när Viborg vann mot Horsens

Det blev Viborg som vann matchen borta mot Horsens i Danmark Superligaen herr i fotboll på söndagen. 0-3 (0-3) slutade matchen.

Det var bortaseger nummer fyra i rad för Viborg.

Gästande Viborg började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Elias Achouri till.

Laget gjorde 0-2 i 16:e minuten, när Elias Achouri återigen hittade rätt.

Viborg gjorde också 0-3 genom Alassana Jatta i 18:e minuten. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Viborg med 3-0.

Horsens har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 10–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Viborg har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 8–6 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Horsens på tionde plats i tabellen, medan Viborg är på andra plats.

Fredag 3 mars 20.00 spelar Horsens borta mot Århus. Viborg möter Randers hemma på Energi Viborg Arena söndag 5 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nicolai Vallys tremålskytt i Bröndbys seger mot Horsens

Nicolai Vallys stod för ett hattrick när Bröndby besegrade Horsens på hemmaplan med 5-2 (1-2) i Danmark Superligaen herr i fotboll. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Ohi Omoijuanfo och Daniel Wass, målet för Horsens gjordes av Moses Oponde. Ett av Horsens mål var ett självmål.

Bröndby har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 11–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Horsens har två vinster, en oavgjord och två förluster och 13–13 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Bröndby på åttonde plats i tabellen, medan Horsens är på tionde plats.

Måndag 27 februari 20.00 spelar Bröndby borta mot Midtjylland. Horsens möter Viborg hemma på CASA Arena söndag 26 februari 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortsatt tätt bakåt för FC Köpenhamn efter ny nolla på JYSK Park

FC Köpenhamn har varit omutbara defensivt i fyra matcher i rad har nu i Danmark Superligaen herr i fotboll. I mötet med Silkeborg borta blev det en ny nolla, matchen slutade 0-3 (0-1).

Det här innebär att FC Köpenhamn nu har fyra segrar i följd i Danmark Superligaen herr.

Gästerna FC Köpenhamn startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Christian Sörensen slog till, redan i 14:e minuten.

Direkt efter pausen gjorde Mohammed Daramy mål och ökade lagets ledning.

Till slut kom också 0-3-målet genom Lukas Lerager som ökade FC Köpenhamns ledning i 52:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Silkeborg har en vinst och fyra förluster och 5–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Med fyra omgångar kvar är Silkeborg på sjunde plats i tabellen, och FC Köpenhamn är på tredje plats.

Söndag 26 februari spelar Silkeborg borta mot Århus 19.00 och FC Köpenhamn mot Ålborg hemma 17.00 på Parken Stadium.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}