KPV förlorade med uddamålet borta mot FC Popula

En jämn match slutade till slut med förlust för KPV, som föll på bortaplan i Damtrean MÖ-distriktet i fotboll mot FC Popula på tisdagen. 4–3 (4–1) slutade matchen. Resultatet innebär att KPV nu har fyra förluster i rad. Harriet Huhtakangas gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Heli Nurkkala och Roosalotta Hilli, målen för KPV gjordes av Veera Koskela 2 och Tiia-maria Hautamäki. Med två omgångar kvar är FC Popula på sjätte plats i tabellen, medan KPV är på fjärde plats. Nästa motstånd för KPV är Tarmo. Lagen möts måndag 6 augusti 18.30 på Yxpila idrottsplan.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer
Regler för kommentarer

Relaterade artiklar

FC Popula vann hemma mot IFS

Det blev FC Popula som vann matchen hemma mot IFS mötet i Naisten 8v8 i fotboll på söndagen. 3–1 (1–1) slutade matchen. I en tidigare match samma dag spelade FC Popula oavgjort på bortaplan mot GBK/Harraste med 13–0 (3–0). Målgörare för FC Popula blev Johanna Aho, Marjo Kauppinen och Johanna Yrjölä och för IFS var det Manda Kulla som hittade rätt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest när FC Popula krossade GBK/Harraste på Ylivieska, Gyproc Areena 1

FC Popula hade inga problem med GBK/Harraste i Naisten 8v8, och vann borta med utklassningssiffrorna 13–0 (3–0). Resultatet innebär att GBK/Harraste nu har elva förluster i rad. Anne Koski, Jemina Rautio, Marjo Kauppinen 2, Tanja Törmälä 2, Heidi Vierimaa 3 och Heli Nurkkala 4 blev målskyttar för FC Popula i bortasegern. Söndag 25 augusti möter GBK/Harraste IFS borta 12.00 och FC Popula möter IFS hemma 14.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KP-V/Remix och FC Popula delade på poängen efter 1–1

Det blev delad pott när KP-V/Remix tog emot FC Popula i Naisten 8v8 i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1–1 (1–1). Det betyder att FC Popula gick obesegrade från planen för sjunde matchen i följd. Tidigare samma dag spelade KP-V/Remix oavgjort på bortaplan mot GBK/Harraste med 6–1 (5–1). Målgörare för KP-V/Remix var Veera Jääskä, medan målet för FC Popula gjordes av Marena Rautio. Söndag 25 augusti möter KP-V/Remix TUS borta 11.00 och FC Popula möter GBK/Harraste borta 10.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hattrick av Heidi Vierimaa när FC Popula slog MunU

Heidi Vierimaa stod för ett hattrick när FC Popula besegrade MunU på hemmaplan i Naisten 8v8 i fotboll med 6–0 (3–0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Marena Rautio 2 och Heli Nurkkala. Det betyder att FC Popula gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd. På söndag 11 augusti 13.00 spelar FC Popula borta mot KP-V/Remix, och MunU hemma mot GBK/Harraste.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Popula vann med 3–2 borta mot TU/Nice

Det blev en uddamålsseger för FC Popula i matchen mot TU/Nice i Naisten 8v8 i fotboll på lördagen. Laget vann med 3–2 borta på Purmo, Åvallen 1. I en tidigare match samma dag spelade FC Popula oavgjort på hemmaplan mot TUS med 4–0 (2–0). TU/Nice tar sig an TUS i nästa match borta söndag 11 augusti 10.00. FC Popula möter samma dag 11.00 MunU hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KPV tog tre rättvisa poäng mot FC United

KPV startade bra i matchen mot FC United på hemmaplan på måndagen. Och 2–1-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3–1 i matchen i Damtrean MÖ-distriktet i fotboll. Målgörare för KPV blev Josefiina Sinikallio, Veera Koskela och Olivia Ohtamaa och för FC United var det Venny Hanhikoski som hittade rätt. Det här betyder att KPV är kvar på tredje plats, och FC United stannar sist, på åttonde plats, i tabellen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efterlängtad seger för KPV - bröt förlustsviten mot Tarmo

Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för KPV i Damtrean MÖ-distriktet i fotboll. Men hemma mot Tarmo bröts den tuffa sviten. Det blev 4–2 (3–2) i matchen på Yxpila idrottsplan. Martta-kaisa Puutio gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Ella Lilja och Janina Mild, målen för Tarmo gjordes av Veera Päivärinta och Soile Airiola. Med en omgång kvar är KPV på tredje plats i tabellen, medan Tarmo är på andra plats. KPV tar sig an FC United i nästa match hemma måndag 13 augusti 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Myran hade målfest borta mot KPV

Det blev en riktig storseger för Myran mot KPV borta i Damtrean MÖ-distriktet i fotboll. Matchen slutade 1–6 (0–4). Hemmalagets mål gjordes av Veera Koskela. Med tre omgångar kvar är KPV på fjärde plats i tabellen, medan Myran leder serien. KPV tar sig an FC Popula i nästa match borta tisdag 31 juli 18.30. Myran möter FC-92 hemma måndag 13 augusti 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Esse IK II vann - efter Victoria Snellmans målkalas

Victoria Snellman stod för hela fyra mål för Esse IK II när laget slog KPV på hemmaplan i Damtrean MÖ-distriktet i fotboll. Till slut blev det 6–3 (3–2) till Esse IK II. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Mikaela Ekstrand och Josefin Hästbacka, målen för KPV gjordes av Riina Sorvisto, Alina Matilainen och Nea Lilja. I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann KPV med hela 8–1. Med fyra omgångar kvar är Esse IK II på tredje plats i tabellen, och KPV är på fjärde plats. Söndag 12 augusti 16.00 spelar Esse IK II borta mot FC-92. KPV möter Myran hemma på Yxpila idrottsplan måndag 23 juli 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.