Rögle segrare hemma mot Luleå

Rögle besegrade Luleå på hemmaplan i lördagens möte i SHL. 3-1 (1-1, 1-0, 1-0) slutade matchen.

Rögle tog ledningen efter sex minuters spel, genom Adam Engstrom på pass av Brady Ferguson och Linus Sjödin.

Luleå kvitterade till 1-1 efter 9.38, genom Julius Honka assisterad av Jonathan Andersson och Jack Connolly. Efter 5.47 i andra perioden nätade Adam Tambellini, framspelad av William Wallinder och Linus Sjödin och gav Rögle ledningen. Laget punkterade matchen med ett 3-1-mål med 01.14 kvar att spela i tredje perioden genom Riley Sheen framspelad av Oskar Stal Lyrenas och Michael Kapla. 3-1-målet blev matchens sista.

Rögle har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Luleå har två vinster och tre förluster.

Rögles nya tabellposition är elfte plats, medan Luleå är på åttonde plats.

Rögle möter Malmö i nästa match borta tisdag 29 november 20.00. Luleå möter samma dag Frölunda hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Straffseger för Linköping hemma mot Rögle

Linköping vann en riktigt jämn match mot Rögle i SHL. Avgörandet kom först i straffläggningen där hemmalaget var starkare och vann med 3-2 (1-0, 1-1, 0-1, 0-0, 1-0).

Broc Little gjorde två mål och Henrik Törnqvist ett mål för Linköping, målen för Rögle gjordes av Anton Bengtsson och Ludvig Larsson.

Linköping har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Rögle har en vinst och fyra förluster. Det här var Linköpings femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Rögles fjärde uddamålsförlust.

Det här betyder att Rögle ligger på 13:e plats i tabellen, och Linköping är på tionde plats.

Linköping tar sig an Frölunda i nästa match borta lördag 26 november 16.15. Rögle möter samma dag 19.00 Luleå hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Linköping spelar hemma mot Rögle i Saab Arena i kväll

Nedsläpp

På torsdagen tar Linköping sig an Rögle på hemmaplan i Saab Arena i SHL. Både Linköping och Rögle blev poänglösa i den förra omgången och det efter att lagens matcher slutat på exakt samma sätt, med siffrorna 1-4.

När lagen möttes senast, 1 oktober i Catena Arena, slutade det med seger för Rögle med 3-2.

Rögle har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Luleå, Frölunda och Brynäs.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Örebro Hockey hemma mot Rögle

Hemmalaget Örebro Hockey tog hem de tre poängen efter seger mot Rögle i SHL. 4-1 (2-0, 2-0, 0-1) slutade matchen på lördagen.

I början av matchen var Örebro Hockey starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Linus Öberg och Rodrigo Abols. Örebro Hockey gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0 genom mål av Christopher Mastomäki och Filip Berglund, vilket avgjorde matchen. Rögle reducerade till 4-1 med 01.52 kvar att spela i tredje perioden genom Linus Sjödin framspelad av Oskar Stål-Lyrenäs. Fler mål än så blev det inte för Rögle.

Örebro Hockey har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Rögle har en vinst och fyra förluster.

I tabellen innebär det här att Örebro Hockey nu ligger på tredje plats. Rögle är på elfte plats.

På torsdag 24 november 20.00 spelar Örebro Hockey hemma mot Frölunda, och Rögle borta mot Linköping.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Örebro Hockey möter Rögle efter 14 dagars uppehåll

Nedsläpp

I kväll gästar Rögle Örebro Hockey i Behrn Arena i första matchen efter den 14 dagar långa spelledigheten i SHL. Rögle bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Brynäs, 2-1. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Luleå med 1-4.

Rögle vann lagens senaste möte med 4-2.

Rögle är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Brady Ferguson och Linus Sandin matchvinnare borta mot Brynäs

En resultatmässigt jämn match slutade till slut med seger för Rögle som vann matchen borta mot Brynäs i SHL på lördagen. 1-2 (0-0, 0-1, 1-1) slutade matchen. Segermålet för Rögle stod Brady Ferguson för 16.15 in i tredje perioden.

Första perioden blev mållös. Det var först 16.54 in i andra perioden som Rögle tog ledningen genom Linus Sandin.

2.33 in i tredje perioden slog Brynäs Oscar Eklind till på pass av Samuel Johannesson och Nick Olesen och kvitterade.

16.15 in i perioden nätade Rögles Brady Ferguson och avgjorde matchen. 1-2-målet blev matchens sista.

Brynäs har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Rögle har två vinster och tre förluster. Det här var Brynäs fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Rögles femte uddamålsseger.

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. Rögle är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Brynäs är Malmö. Lagen möts onsdag 16 november 20.00 i Monitor ERP Arena. Rögle tar sig an Örebro Hockey borta lördag 19 november 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rögle jagar ett trendbrott på bortaplan mot Brynäs

Nedsläpp

Rögle har inte vunnit på tre raka matcher i SHL inför dagens möte borta mot niondeplacerade Brynäs. Brynäs vann sin senaste match med 4-1 mot Luleå.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Rögle, med 5-4.

Rögle har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Luleå och Frölunda.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ombytta roller när Leksand besegrade Rögle

På torsdagen möttes Leksand och gästande Rögle i Tegera Arena i SHL. Senast lagen möttes, 25 oktober, vann Rögle med 7-3, men den här gången var det Leksand som var bättre. Slutresultatet blev 3-0 (2-0, 1-0, 0-0).

Segern var Leksands sjunde på de senaste nio matcherna, och sjätte raka segern på hemmaplan.

I början av matchen var Leksand starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Martin Karlsson och Mikael Ruohomaa. Till slut kom också 3-0 genom Tobias Ekberg som ökade Leksands ledning assisterad av Mikael Ruohomaa och Jonas Ahnelöv efter 18.36 i andra perioden. Tredje perioden blev mållös, och Leksand höll i sin 3-0-ledning och vann.

Leksand har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Rögle har en vinst och fyra förluster.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Rögle är på 13:e plats.

Nästa motstånd för Leksand är Växjö. Rögle tar sig an Brynäs borta. Båda matcherna spelas lördag 5 november 16.15.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Leksand möter Rögle hemma i kväll

Nedsläpp

Leksand möter Rögle hemma i kväll i SHL. Båda lagen förlorade senast, Leksands match mot Linköping slutade 3-4 och Rögles möte med Oskarshamn blev 2-4.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Rögle, med 7-3.

Rögle har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot Luleå och Frölunda.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.