Formsvaga Jekaterinburg på segerjakt mot Dinamo Minsk borta

Nedsläpp

Topplaget Jekaterinburg jagar en seger när laget möter sjätteplacerade Dinamo Minsk borta. Inför dagens match har bortalaget tre matcher i rad utan seger i KHL i hockey. Dinamo Minsk blev utan poäng i mötet med Jaroslavl senast. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Jekaterinburg, med 6–5.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Dinamo Minsk jagar nya poäng mot Jaroslavl

Nedsläpp

I kväll möter Dinamo Minsk Jaroslavl på bortaplan i KHL i ishockey. Dinamo Minsk bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Dinamo Riga, 2–1. Jaroslavl förlorade sin senaste match med 3–4 mot Nizjnekamsk. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Jaroslavl, med 3–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen seger för Dinamo Minsk mot Dinamo Riga

Det blev fyra förluster i rad för Dinamo Minsk i KHL i hockey. Men borta mot Dinamo Riga kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen slutade 1–2. Det här betyder att Dinamo Riga ligger kvar på sjätte och sista plats i tabellen, och Dinamo Minsk sist, på sjätte plats. Torsdag 13 februari möter Dinamo Riga Bars Kazan hemma 19.30 och Dinamo Minsk möter Jaroslavl borta 18.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tio förluster i rad – nu hoppas Dinamo Riga på seger mot Dinamo Minsk

Nedsläpp

Dinamo Riga jagar en seger när laget möter Dinamo Minsk hemma. Inför kvällens match har hemmalaget tio raka förluster i KHL i ishockey, och har halkat ner till sjätte plats i tabellen. Bortalaget har fyra raka förluster, senaste mot Novosibirsk med 2–3. Senast lagen möttes slutade det med seger för Dinamo Riga på bortaplan med 2–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Novosibirsk vann med 3–2 hemma mot Dinamo Minsk

Det blev en uddamålsseger för Novosibirsk i matchen mot Dinamo Minsk i KHL i ishockey på lördagen. Laget vann med 3–2 hemma. Segern var Novosibirsks åttonde på de senaste tio matcherna. Det här betyder att Novosibirsk är kvar på tredje plats, och Dinamo Minsk stannar sist, på sjätte plats, i tabellen. I nästa omgång har Novosibirsk Jekaterinburg hemma, måndag 3 februari 14.30. Dinamo Minsk spelar borta mot Dinamo Riga tisdag 11 februari 19.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.