Dinamo Minsk mot Dynamo Moskva i KHL:s sista omgång

Nedsläpp

Sista omgången i KHL i ishockey är det dags för när Dinamo Minsk tar emot Dynamo Moskva i kväll. Hemmalaget har sex raka förluster, senaste mot Jaroslavl med 3–5. Det blev seger i den senaste matchen för Dynamo Moskva, 3–2 mot Traktor Tjeljabinsk hemma. När lagen möttes senast, 4 september, slutade det med seger för Dynamo Moskva med 3–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Jaroslavl på bortaplan mot Dinamo Minsk

Jaroslavl vann mötet med Dinamo Minsk borta med 5–3 på tisdagen i KHL i ishockey. Segern var Jaroslavls fjärde på de senaste fem matcherna. Med en omgång kvar är Dinamo Minsk sist i serien, och Jaroslavl är på andra plats. Dinamo Minsk tar sig an Dynamo Moskva i nästa match hemma torsdag 27 februari 18.10. Jaroslavl möter samma dag 18.30 Vityaz borta.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dinamo Minsk mot Jaroslavl i näst sista omgången

Nedsläpp

Det är dags för den näst sista omgången i KHL i hockey. Då tar sjätteplacerade Dinamo Minsk emot andraplacerade Jaroslavl i kväll. Hemmalaget har fem raka förluster, senaste mot Bars Kazan med 4–5. Det blev seger i den senaste matchen för Jaroslavl, 1–0 mot Omsk på bortaplan. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Jaroslavl på hemmaplan, 4–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Bars Kazan hemma mot Dinamo Minsk

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Bars Kazan i matchen mot Dinamo Minsk. Laget vann söndagens match i KHL i ishockey med 5–4. Segern var Bars Kazans fjärde på de senaste fem matcherna, och sjätte raka segern på hemmaplan. Med två omgångar kvar är Bars Kazan i serieledning, och Dinamo Minsk är på sjätte plats. Bars Kazan tar sig an Ufa i nästa match hemma tisdag 25 februari 18.00. Dinamo Minsk möter samma dag 18.10 Jaroslavl hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Storseger för CSKA Moskva hemma mot Dinamo Minsk

CSKA Moskva hade en riktig målfest när man besegrade Dinamo Minsk hemma i KHL i ishockey. CSKA Moskva vann med hela 8–1. Segern var CSKA Moskvas femte på de senaste sex matcherna. Det här betyder att CSKA Moskva är kvar i serieledning, och Dinamo Minsk stannar sist, på sjätte plats, i tabellen. Tisdag 25 februari 18.30 spelar CSKA Moskva hemma mot St Petersburg. Dinamo Minsk möter Bars Kazan borta söndag 23 februari 16.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.