Stark seger för St Petersburg i toppmatchen mot Traktor Tjeljabinsk

Det var två topplag som möttes i KHL i ishockey på onsdagen. Och det slutade med seger för bortalaget St Petersburg, som besegrade Traktor Tjeljabinsk med 4-1 i tidiga seriefinalen.

I och med detta har St Petersburg fyra raka segrar.

Det här betyder att Traktor Tjeljabinsk är kvar på andra plats, och St Petersburg stannar på andra plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Traktor Tjeljabinsk är Novosibirsk. Lagen möts lördag 11 december 12.30. St Petersburg tar sig an Magnitogorsk borta fredag 10 december 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

St Petersburg vill förlänga fina segersviten mot Traktor Tjeljabinsk

Nedsläpp

I dag möter St Petersburg Traktor Tjeljabinsk på bortaplan i KHL i ishockey. St Petersburg har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Jekaterinburg med 1-0, och ligger nu tvåa i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Traktor Tjeljabinsk, 3-2 mot Kunlun på hemmaplan.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för St Petersburg, med 4-3.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Traktor Tjeljabinsk avgjorde i förlängningen mot Kunlun

Matchen mellan hemmalaget Traktor Tjeljabinsk och gästande Kunlun i KHL i hockey var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde Traktor Tjeljabinsk avgöra till 3-2.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Traktor Tjeljabinsk på andra plats och Kunlun sist, på sjätte plats.

På onsdag 8 december 15.00 spelar Traktor Tjeljabinsk hemma mot St Petersburg, och Kunlun borta mot Magnitogorsk.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för Traktor Tjeljabinsk i toppmatchen mot Spartak Moskva

Det var två topplag som möttes i KHL i ishockey på lördagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Traktor Tjeljabinsk, som besegrade Spartak Moskva med 4-1.

Det här betyder att Traktor Tjeljabinsk ligger kvar på andra plats i tabellen, och Spartak Moskva på tredje plats.

I nästa match, måndag 6 december 16.00, har Traktor Tjeljabinsk Kunlun hemma, medan Spartak Moskva spelar borta mot Magnitogorsk.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark defensiv när Amur vann mot Traktor Tjeljabinsk

Två egna mål – men inte ett enda för Traktor Tjeljabinsk. Amur tog en klar seger borta mot Traktor Tjeljabinsk i KHL i hockey. Slutresultatet blev 0-2.

Det här betyder att Traktor Tjeljabinsk är kvar på andra plats, och Amur stannar på femte plats, i tabellen.

Lördag 4 december möter Traktor Tjeljabinsk Spartak Moskva hemma 13.30 och Amur möter Tjerepovets borta 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlustsviten bruten för Dinamo Minsk – efter 2-1 mot Traktor Tjeljabinsk

2-1 slutade matchen i KHL i hockey mellan Dinamo Minsk och gästande Traktor Tjeljabinsk. Det betyder att Dinamo Minsk äntligen bröt sin svit med sex raka förluster.

Resultatet innebär att Dinamo Minsk ligger kvar på fjärde plats och Traktor Tjeljabinsk på andra plats i tabellen.

Onsdag 1 december 18.30 spelar Dinamo Minsk borta mot St Petersburg. Traktor Tjeljabinsk möter Amur hemma torsdag 2 december 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.