Jaroslavl vann toppmötet mot Omsk med 3-2

Jaroslavl tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Omsk i KHL i hockey på onsdagen med 3-2. En viktig seger i toppen av tabellen.

För Omsk gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Jaroslavl är på tredje plats.

I nästa match möter Jaroslavl Jekaterinburg hemma och Omsk möter Tjerepovets borta. Båda matcherna spelas fredag 10 december 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jaroslavl vann toppmötet mot Novosibirsk med 3-2

Jaroslavl tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Novosibirsk i KHL i ishockey på måndagen med 3-2. En viktig seger i toppen av tabellen.

Novosibirsk ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Jaroslavl är på tredje plats.

Nästa motstånd för Jaroslavl är Omsk. Novosibirsk tar sig an Nizjnekamsk borta. Båda matcherna spelas onsdag 8 december 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

CSKA Moskva vann toppmötet mot Jaroslavl med 1-0

CSKA Moskva tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Jaroslavl i KHL i ishockey på torsdagen med 1-0 efter förlängning. En viktig seger i toppen av tabellen.

Därmed har CSKA Moskva vunnit fyra matcher i rad.

CSKA Moskva stannar därmed i serieledning, och Jaroslavl på tredje plats, i tabellen.

I nästa match, måndag 6 december 18.30, har CSKA Moskva Dynamo Moskva borta, medan Jaroslavl spelar hemma mot Novosibirsk.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

CSKA Moskva har tre raka segrar inför matchen mot Jaroslavl

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för CSKA Moskva som tar emot Jaroslavl i KHL i ishockey. CSKA Moskva har tre segrar i rad, senast med 6-4 mot Magnitogorsk, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Jaroslavl vann sin senaste match med 2-1 mot Spartak Moskva.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för CSKA Moskva på hemmaplan, 3-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för Jaroslavl i toppmatchen mot Spartak Moskva

Det var två topplag som möttes i KHL i ishockey på tisdagen. Och det slutade med seger för bortalaget Jaroslavl, som besegrade Spartak Moskva med 2-1.

Det här betyder att Spartak Moskva är kvar på tredje plats, och Jaroslavl stannar på tredje plats, i tabellen.

I nästa match, torsdag 2 december, har Spartak Moskva Jekaterinburg borta 16.00, medan Jaroslavl spelar borta mot CSKA Moskva 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.