Dynamo Moskva höll nollan och tog stark seger mot Ufa

Inte ett enda insläppt mål. Men fyra mål framåt. Dynamo Moskva tog en stabil seger på bortaplan mot Ufa i KHL i ishockey. Matchen slutade 0-4.

Segern var Dynamo Moskvas nionde på de senaste tio matcherna.

I tabellen innebär det här att Dynamo Moskva nu ligger på fjärde plats. Ufa leder fortfarande serien, tre poäng före Novosibirsk.

Måndag 6 december möter Ufa Vladivostok hemma 16.00 och Dynamo Moskva möter CSKA Moskva hemma 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Ufa jagar nya poäng mot Dynamo Moskva

Nedsläpp

I dag är det dags för match för Ufa som tar emot Dynamo Moskva hemma i KHL i hockey. Ufa vann mot Vladivostok, 2-0, senast och bröt sin dystra svit på fyra raka förluster. Det blev seger i den senaste matchen för Dynamo Moskva, 4-2 mot Astana hemma.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Dynamo Moskva på hemmaplan, 3-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Ufa

Matchen mellan Vladivostok och Ufa slutade 0-2. Ett skönt trendbrott för Ufa. Laget hade före tisdagens bortamatch fyra förluster i rad i KHL i ishockey.

Resultatet innebär att Vladivostok ligger kvar på sjätte och sista plats och Ufa toppar tabellen.

Lördag 4 december spelar Vladivostok borta mot Jekaterinburg 14.00 och Ufa mot Dynamo Moskva hemma 13.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Ufa möter Vladivostok på bortaplan

Nedsläpp

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Ufa i KHL i ishockey, och nu söker laget efter ett trendbrott borta mot sjätteplacerade Vladivostok. Bortalaget har inför matchen fyra förluster i rad, och har halkat ner till första plats i tabellen. Vladivostok spelade Sotji senast och förlorade.

Vladivostok är sexa i tabellen, medan Ufa ligger etta. 24 poäng skiljer lagen åt.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.