St Petersburg tog hem mötet med Jekaterinburg

St Petersburg tog till slut hem segern mot Jekaterinburg i matchen borta på måndagen. Matchen i KHL i hockey slutade 0-1.

Segern var St Petersburgs femte på de senaste sex matcherna.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Jekaterinburg på fjärde plats och St Petersburg på andra plats.

Jekaterinburg tar sig an Jaroslavl i nästa match borta fredag 10 december 15.00. St Petersburg möter Traktor Tjeljabinsk borta onsdag 8 december 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för St Petersburg i toppmatchen mot Jokerit

Det var två topplag som möttes i KHL i ishockey på fredagen. Och det slutade med seger för hemmalaget St Petersburg, som besegrade Jokerit med 3-1 i tidiga seriefinalen.

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. St Petersburg ligger kvar på andra plats i tabellen, och Jokerit är i fortsatt serieledning.

Segern var St Petersburgs fjärde på de senaste fem matcherna.

Nästa motstånd för St Petersburg är Jekaterinburg. Jokerit tar sig an Amur hemma. Båda matcherna spelas måndag 6 december 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

St Petersburg vann med 2-1 hemma mot Dinamo Minsk

Det blev en uddamålsseger för St Petersburg i matchen mot Dinamo Minsk i KHL i ishockey på onsdagen. Laget vann med 2-1 hemma.

Det här betyder att St Petersburg ligger kvar på andra plats i tabellen, och Dinamo Minsk på fjärde plats.

St Petersburg möter Jokerit i nästa match hemma fredag 3 december 18.30. Dinamo Minsk möter samma dag Vityaz borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Dinamo Minsk jagar nya poäng mot St Petersburg

Nedsläpp

I kväll spelar St Petersburg hemma i KHL i hockey mot Dinamo Minsk. Det blev seger mot Traktor Tjeljabinsk, 2-1, senast för Dinamo Minsk, som därmed tog poäng igen efter sex raka förluster. St Petersburg blev utan poäng i mötet med Tjerepovets senast.

När lagen möttes senast, 25 september, slutade det med seger för St Petersburg med 2-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tjerepovets vann tidiga seriefinalen mot St Petersburg med 3-1

Tjerepovets tog en stark seger på bortaplan när man vann mot St Petersburg i KHL i hockey på måndagen med 3-1. En imponerande seger i toppen av tabellen.

Det här innebär att Tjerepovets nu har fyra segrar i följd.

Det här betyder att St Petersburg är kvar på andra plats, och Tjerepovets stannar på andra plats, i tabellen.

St Petersburg tar sig an Dinamo Minsk i nästa match hemma onsdag 1 december 18.30. Tjerepovets möter samma dag 19.30 Dinamo Riga borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tjerepovets kan ta tredje raka segern i mötet med St Petersburg

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Tjerepovets som gästar St Petersburg i KHL i hockey. Segern mot Novgorod med 3-1 senast gör att Tjerepovets har tre raka segrar och ligger tvåa i tabellen. St Petersburg vann sin senaste match med 4-3 mot Bars Kazan.

När lagen möttes senast, 2 september, slutade det med seger för St Petersburg med 3-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för St Petersburg i toppmötet med Bars Kazan

St Petersburg tog en tung seger på bortaplan mot Bars Kazan i toppmötet i KHL i ishockey på torsdagen. Matchen slutade 3-4 efter förlängning.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Bars Kazan på tredje plats och St Petersburg på andra plats.

Söndag 28 november 16.00 spelar Bars Kazan borta mot Nizjnekamsk. St Petersburg möter Tjerepovets hemma måndag 29 november 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bars Kazan möter St Petersburg och jagar femte raka segern

Nedsläpp

Bars Kazan tar emot St Petersburg i KHL i ishockey i kväll. Bars Kazan har fem segrar i rad, 4-2 mot Dinamo Riga i senaste matchen, och är trea i tabellen. St Petersburg bröt sin förlustsvit på sex matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Nizjnekamsk, 8-2.

Bars Kazan hade ett klart övertag på St Petersburg i fjol och vann båda matcherna då.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.