JYP

29 mars kl 18:30 HIFK - JYP 2-1 Läs mer

Juha-pekka Haataja och Teemu Tallberg heta när HIFK slog JYP

Ett måls övervikt avgjorde en jämn match för HIFK, som vann hemma mot JYP med 2-1 (1-1, 1-0, 0-0) i FM-ligans play off i ishockey på torsdagen. HIFK:s mål gjordes av Juha-pekka Haataja och Teemu Tallberg. Mikko Mäenpää stod för JYP:s enda mål. Det här betyder att HIFK slutar på andra plats, och JYP på åttonde plats när serien nu summeras.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Patrik Karlsson det stora utropstecknet när HIFK slog JYP

HIFK besegrade JYP borta i FM-ligans play off i hockey med 7-6 (2-5, 3-1, 1-0, 1-0). Men snackisen var Patrik Karlsson - som gjorde hela fyra mål. Övriga mål för bortalaget gjordes av Juha Jääskä, Joonas Rask och Juhani Tyrväinen, målen för JYP gjordes av Jarkko Immonen, Juuso Puustinen, Mikko Mäenpää, Jake Newton, Juha-pekka Hytönen och Joonas Nättinen. Resultaten i sista omgången betyder att JYP slutar på åttonde plats i tabellen, och HIFK på fjärde plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jarkko Immonen tvåmålsskytt för JYP i segern mot HIFK

JYP vann mötet med HIFK hemma med 4-3 (0-1, 2-0, 1-2, 1-0) på lördagen i FM-ligans play off. Jarkko Immonen gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Mikko Kalteva och Ossi Ikonen, målen för HIFK gjordes av Oliwer Kaski 2 och Jarkko Malinen. HIFK har startat svagt och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. JYP har sex poäng.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligans play off

# Lag S MS P
1 Kärpät 18 13 35
2 Tappara 16 5 27
3 HIFK 14 6 26
4 SaiPa 9 -6 13
5 TPS 11 -1 12
6 Ässät 7 -8 8
7 KalPa 6 -3 7
8 JYP 6 -4 5
9 Pelicans 3 0 4
10 Lukko 2 -2 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.