SaiPa

29 mars kl 18:30 SaiPa - TPS 1-2 Läs mer

Seger för TPS i toppmötet med SaiPa

TPS tog en tung seger på bortaplan mot fjärdeplacerade SaiPa i toppmötet i FM-ligans play off i ishockey på torsdagen. Matchen slutade 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-1) efter förlängning. TPS:s målskyttar var Patrik Virta och Jasper Lindsten, medan Ahti Oksanen gjorde målet för SaiPa. Resultaten i sista omgången innebär att SaiPa slutar på fjärde plats och TPS på femte plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ombytta roller när SaiPa besegrade TPS

På måndagen möttes SaiPa och gästande TPS i Lappeenranta i FM-ligans play off i hockey. Senast lagen möttes tog TPS en storseger med 7-0, men den här gången var det SaiPa som vann. Slutresultatet blev till 3-1 (2-1, 1-0, 0-0). Topi Nättinen gjorde två mål och Joni Nikko ett mål för SaiPa, enda målskytt för TPS blev Eric Perrin. För SaiPa gör resultatet att man nu ligger på femte plats i serien.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ryck i sista perioden avgjorde för TPS borta mot SaiPa

En jämn match mellan hemmalaget SaiPa och gästande TPS avgjordes först i tredje perioden. Då drog TPS ifrån och vann matchen i FM-ligans play off i hockey med 6-5 (2-0, 1-3, 3-2). Eric Perrin gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Patrik Virta, Petrus Palmu och Teemu Väyrynen, målen för SaiPa gjordes av Topi Nättinen, Jonatan Tanus, Elmeri Kaksonen, Cody Kunyk och Ville Koho. SaiPa har nu fem poäng efter fem spelade matcher, medan TPS har sex poäng efter två matcher.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligans play off

# Lag S MS P
1 Kärpät 18 13 35
2 Tappara 16 5 27
3 HIFK 14 6 26
4 SaiPa 9 -6 13
5 TPS 11 -1 12
6 Ässät 7 -8 8
7 KalPa 6 -3 7
8 JYP 6 -4 5
9 Pelicans 3 0 4
10 Lukko 2 -2 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.