Mehtimäki Oy / Jokipojat edustus

Jokipojat vann toppmötet mot Hermes med 2–1

Jokipojat tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Hermes hemma i Mestis i ishockey på fredagen med 2–1 (0-0, 1-1, 1-0) efter straffar. En viktig seger i toppen av tabellen. När Jokipojat och Hermes senast gjorde upp var Hermes klart bättre och vann med hela 8–1. Nu kom alltså revanschen för Jokipojat. Jokipojats målskyttar var Taavi Tiala och Tatu Kokkola, medan Joonas Niemelä gjorde målet för Hermes. Jokipojats nya tabellposition är fjärde plats, medan Hermes fortfarande leder serien, ett poäng före LeKi. I nästa omgång har Jokipojat KooVee borta i Hakametsä, fredag 18 januari 18.30. Hermes spelar borta mot SaPKo lördag 12 januari 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segersviten bröts senast - nu jagar Jokipojat revansch i mötet med Hermes

Nedsläpp

Jokipojat fick se sin segersvit bruten senast mot Peliitat efter fyra raka segrar, matchen slutade 3–4. Nu match hemma, och chans till revansch, mot Hermes i Mestis. Hermes förlorade sin senaste match med 6–7 mot SaPKo. Senast lagen möttes slutade det med seger för Hermes på hemmaplan med 8–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Peliitat vann mot Jokipojat - trots underläge

Inför sista perioden var Jokipojat i ledningen med 2–1 i Heinola. Men Peliitat vände - och vann. Till slut blev det 4–3 i matchen i Mestis i ishockey. Niko Kivelä gjorde tre mål och Lauri Heino ett mål för Peliitat, målen för Jokipojat gjordes av Joonas Larinmaa 2 och Esa Lehikoinen. Det här betyder att Peliitat är kvar på tionde plats, och Jokipojat stannar på tredje plats, i tabellen. Nästa motstånd för Peliitat är IPK. Lagen möts lördag 12 januari 17.00 i Heinola. Jokipojat tar sig an Hermes hemma fredag 11 januari 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jokipojat vill förlänga fina segersviten mot Peliitat

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Peliitat som tar emot Jokipojat hemma i Heinola i Mestis. Jokipojat har inför matchen fyra raka segrar, den senaste mot KooVee med 4–1 och ligger nu trea i tabellen. Peliitat förlorade sin senaste match med 1–4 mot RoKi. Senast lagen möttes slutade det med seger för Peliitat på bortaplan med 5–4.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jokipojat har fyra raka segrar - vann mot KooVee med 4–1

Jokipojat är i bra form just nu. På fredagen kom seger nummer fyra i rad, efter 4–1 (1-0, 1-1, 2-0) hemma mot KooVee. Det innebär också att KooVee har fem raka förluster i Mestis i ishockey. Målgörare för Jokipojat blev Teemu Lahtinen, Lassi Raitanen, Tatu Kokkola och Joonas Larinmaa och för KooVee var det Ville Saloranta som hittade rätt. Jokipojat stannar därmed på tredje plats, och KooVee sist, på tolfte plats, i tabellen. Onsdag 9 januari 18.30 spelar Jokipojat borta mot Peliitat. KooVee möter SaPKo hemma i Haka 2 lördag 5 januari 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jokipojat med tre segrar i rad möter KooVee

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Jokipojat som tar emot KooVee hemma i Joensuu i Mestis. Jokipojat har tre segrar i rad, den senaste mot Ketterä med 8–5, vilket har tagit laget till tredje plats i tabellen. Bortalaget har fyra förluster i rad, senaste mot LeKi med 2–4. När lagen möttes senast, 5 oktober i Hakametsä, slutade det med seger för KooVee med 5–3.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jokipojat vann efter avgörande i tredje perioden mot Ketterä

Det blev seger för Jokipojat borta mot Ketterä i Mestis i ishockey. Efter två perioder var matchen oavgjord, innan Jokipojat drog ifrån i sista perioden. Matchen slutade 5–8 (3-1, 1-3, 1-4). Tatu Kokkola gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Miro Väänänen, Taavi Tiala, Janne Väyrynen, Toni Leinonen och Joonas Larinmaa, målen för Ketterä gjordes av Jesse Juntheikki 2, Joona Jääskeläinen 2 och Sebastian Sjöholm. Ketterä ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Jokipojat är på femte plats. På fredag 4 januari 18.30 spelar Ketterä hemma mot RoKi, och Jokipojat hemma mot KooVee.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jokipojat utklassade IPK på hemmaplan

Jokipojat fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot IPK i Mestis i ishockey med hela 6–1 (3-0, 1-1, 2-0). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som IPK vann med 4–1. I och med detta har IPK fyra förluster i rad. Lassi Raitanen gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Joonas Larinmaa, Toni Leinonen och Tatu Kokkola, målet för IPK gjordes av Evgeny Fofanov. Jokipojat stannar därmed på femte plats, och IPK på elfte plats, i tabellen. I nästa match, lördag 29 december 17.00, har Jokipojat Ketterä borta i Imatra 1, medan IPK spelar hemma mot RoKi.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Jokipojat jagar nya poäng mot IPK

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Jokipojat som tar emot IPK hemma i Joensuu i Mestis. Jokipojat som spelar på hemmaplan hade en tung svit på fem förluster i rad, men senast blev det 4–1 mot SaPKo. Bortalaget har tre raka förluster, senaste mot K-Vantaa med 1–6. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för IPK, med 4–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-serien

# Lag S MS P
1 KeuPa HT 44 38 87
2 SaPKo 44 31 87
3 Ketterä 44 20 77
4 K-Vantaa 44 8 77
5 TuTo 44 35 67
6 Jokipojat 44 12 67
7 LeKi 44 3 65
8 IPK 44 -20 63
9 RoKi 44 -17 57
10 Espoo U 44 -19 53
11 Hermes 44 -36 52
12 Peliitat 44 -55 40
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.