Tuto Hockey

4 mars kl 12:15 Jukurit - Tuto Hockey 5-4 Läs mer

Jukurit starkast i straffläggningen – vann hemma mot TuTo

Det var jämnt hela vägen när Jukurit mötte TuTo hemma i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Först efter straffar kunde lagen skiljas åt. Hemmalaget var kyligare i avsluten och vann med 5-4.

Jukurit har tre segrar och två förluster och 32–20 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan TuTo har två vinster och tre förluster och 19–16 i målskillnad. Det här var Jukurits sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också TuTos tredje uddamålsförlust.

Jukurit ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan TuTo är på fjärde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmamatch för Jukurit som möter TuTo i dag

Nedsläpp

Match igen när Jukurit möter TuTo i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey på lördagen. Det blev seger i den senaste matchen för TuTo, 7-2 mot SaPKo hemma, Jukurit lyckades inte lika bra och blev besegrat av RoKi.

TuTo vann lagens senaste möte med 4-1.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot HPK, Hokki och SaPKo.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TuTo utklassade SaPKo på bortaplan

TuTo fick rejäl utdelning när laget vann på bortaplan mot SaPKo i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey med 7-2.

SaPKo har fem förluster och 7–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan TuTo har två vinster och tre förluster och 15–14 i målskillnad.

Med en omgång kvar är SaPKo på elfte plats i tabellen, medan TuTo är på fjärde plats.

SaPKo tar sig an Jukurit i nästa match borta söndag 5 mars 14.00. TuTo möter Jukurit borta lördag 4 mars 12.15.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaPKo mot TuTo i Nyslott ishall i näst sista omgången

Nedsläpp

Näst sista omgången i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey spelas i kväll när SaPKo tar emot fjärdeplacerade TuTo. Hemmalaget har sex förluster i rad, senaste mot RoKi med 0-2. TuTo blev utan poäng i senaste matchen, mot Ketterä.

Senast lagen möttes slutade det med seger för TuTo på hemmaplan med 5-1.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot HPK och Hokki.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ketterä vann mot TuTo på hemmaplan

Ketterä vann hemma mot TuTo i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Matchen på lördagen slutade 4-2.

Ketterä har två segrar och tre förluster och 15–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan TuTo har en vinst och fyra förluster och 8–16 i målskillnad.

Resultatet innebär att Ketterä ligger kvar på åttonde plats och TuTo på fjärde plats i tabellen.

Ketterä tar sig an K-Espoo Ch i nästa match borta lördag 4 mars 17.45. TuTo möter SaPKo borta fredag 3 mars 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Ketterä jagar nya poäng mot TuTo

Nedsläpp

I dag spelar Ketterä hemma i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey mot TuTo i Imatra. Ketterä som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 8-2 mot Ilves. TuTo förlorade sin senaste match med 2-4 mot SaiPa.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för TuTo på hemmaplan, 4-1.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot HPK och Hokki.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för SaiPa på hemmaplan mot TuTo

SaiPa vann mötet med TuTo hemma med 4-2 på fredagen i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, SaiPa med 15–24 och TuTo med 14–14 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är SaiPa på sjätte plats i tabellen, medan TuTo är på fjärde plats.

SaiPa tar sig an Hokki i nästa match hemma lördag 25 februari 13.00. TuTo möter samma dag 16.00 Ketterä borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa jagar trendbrott mot TuTo

Nedsläpp

SaiPa har tre raka matcher utan seger i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr inför kvällens möte mot fjärdeplacerade TuTo i hockey på hemmaplan. TuTo vann senast mot Ketterä med 4-1.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för SaiPa på bortaplan, 4-3.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot HPK och Hokki.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för TuTo på hemmaplan mot Ketterä

TuTo vann mötet med Ketterä hemma med 4-1 på fredagen i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey.

Vinsten mot Ketterä innebär att TuTo har fem segrar i rad på hemmaplan.

TuTo har tre segrar och två förluster och 17–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ketterä har en vinst och fyra förluster och 14–23 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är TuTo på tredje plats i tabellen, medan Ketterä är på nionde plats.

TuTo tar sig an SaiPa i nästa match borta fredag 24 februari 17.00. Ketterä möter HPK borta lördag 18 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TuTo möter Ketterä på hemmaplan i kväll

Nedsläpp

TuTo spelar hemma i Kuppis ishall mot Ketterä i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey i kväll. TuTos förlorade senast mot Ilves med 0-3 och även Ketteräs åkte på förlust, mot RoKi med 1-7.

TuTo är trea i tabellen, medan Ketterä ligger sjua. Sex poäng skiljer lagen åt.

Ketterä är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, A-juniorer, nedre

# Lag S MS P
1 RoKi 22 36 47
2 Jukurit 22 33 44
3 Sport 22 10 43
4 SaiPa 22 14 38
5 Tuto Hockey 22 17 37
6 HPK 22 1 34
7 K-Espoo Ch 22 3 33
8 KooVee 22 3 33
9 Ketterä 22 -17 30
10 Ilves 22 -20 24
11 SaPKo 22 -35 17
12 Hokki 22 -45 16