Kankaanpään Jääkarhut B

Valkeakosken Kiekko-Ahma B - Kankaanpään Jääkarhut B 6-14

Jeppis föll mot KJK på hemmaplan

Jeppis fick se sig besegrat i mötet med KJK på hemmaplan i B-nuorten aluesarja, lohko 3 herr i hockey, med 5–7 (0-1, 2-3, 3-3). Målgörare för hemmalaget var Eemeli Laakso 2, Mirko Pesola 2 och Oliver Stennabba, och för bortalaget Martin Smolin 4, Veeti Lehtinen, Viljami Sinnemäki och Nil Smolin. Nästa motstånd för Jeppis är K-Ahma. Lagen möts lördag 16 november 18.15 i Pietarsaari.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter poängtappet senast - Jeppis vill ha revansch i mötet med KJK

Nedsläpp

Jeppis segerrad på tre raka matcher bröts senast mot K-Ahma. Nu match för Jeppis hemma mot KJK i B-nuorten aluesarja, lohko 3 herr i hockey. Det blev seger i den senaste matchen för KJK, 9–0 mot Sport Team på hemmaplan. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Jeppis på bortaplan, 5–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Jeppis på bortaplan mot KJK

Jeppis vann mötet mot KJK borta med 5–2 (0-0, 3-0, 2-2) på söndagen i B-nuorten aluesarja, lohko 3 i ishockey. Målskyttarna som fixade segern för Jeppis var Hampus Asplund, Samu Hautamäki, Eemeli Laakso, Cevin Mattila och Jimi Pryyl, medan målen för KJK gjordes av Juuso Hollmen och Martin Smolin. Jeppis tar sig an Sport Team i nästa match hemma lördag 28 september 16.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.