Ässät

12 mars kl 16:00 Ässät - Grankulla IFK 11-4 Läs mer

Ässät utklassade GrIFK på hemmaplan

Ässät dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot GrIFK i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey med hela 11-4.

Segern var Ässäts sjätte på de senaste sju matcherna.

Resultaten i sista omgången betyder att Ässät slutar på tredje plats i tabellen, och GrIFK på elfte plats. Ässät är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista matchen för Ässät som tar emot GrIFK

Nedsläpp

I dag spelar Ässät hemma mot GrIFK i sista matchen i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Ässät har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. Gästerna har fyra raka förluster, senaste mot SaiPa/Ketterä med 4-6.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Ässät på bortaplan med 7-2.

GrIFK har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Hermes och K-Espoo Challenger.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ässät tog hem segern efter förlängning mot K-Vantaa

Matchen mellan K-Vantaa och Ässät i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey slutade lika efter full tid. Först i förlängningen kunde bortalaget avgöra till 5-4.

Fjärdeplacerade Ässät tog sin fjärde seger i rad i serien, medan K-Vantaas efter fyra raka segrar nu förlorade.

Båda lagen har nu fyra vinster en förlust på de senaste fem matcherna, K-Vantaa med 25–12 och Ässät med 33–17 i målskillnad. Det här var K-Vantaas andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Ässäts andra uddamålsseger.

K-Vantaa stannar därmed kvar på andra plats.

K-Vantaa tar sig an TuTo i nästa match hemma söndag 12 mars 11.50. Ässät möter samma dag 16.00 GrIFK hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två omgångar kvar när K-Vantaa möter Ässät i Dickursby

Nedsläpp

FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey är snart färdigspelad. I näst sista omgången möts i dag andraplacerade K-Vantaa och fjärdeplacerade Ässät i Dickursby. K-Vantaa har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. Ässät har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad.

När lagen möttes senast, 25 februari i Astora arenan, slutade det med seger för Ässät med 6-3.

Ässät är rätt bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Ässät hemma mot Sport B

Hemmalaget Ässät tog hem segern mot Sport B i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. 6-4 slutade matchen på lördagen.

Segern var Ässäts fjärde på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att Ässät är kvar på tredje plats, och Sport B stannar på sjätte plats, i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 11 mars. Då möter Ässät K-Vantaa i Dickursby 13.50. Sport B tar sig an TuTo borta 16.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I dag spelar Ässät på hemmaplan mot Sport B

Nedsläpp

Match igen när Ässät möter Sport B i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey på lördagen. Ässät vann senast mot Hermes med 13-2, Sport B lyckades inte lika bra och förlorade mot KooKoo.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Sport B på hemmaplan, 4-3.

Sport B har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Storseger för Ässät borta mot Hermes

Ässät hade en riktig målfest när man besegrade Hermes borta i Karleby ishall i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Ässät vann med hela 13-2.

Hermes har fem förluster och 9–56 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ässät har tre vinster och två förluster och 25–13 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Ässät nu ligger på andra plats. Hermes är på tolfte och sista plats.

Hermes tar sig an JYP Ak i nästa match hemma lördag 11 mars 17.10. Ässät möter Sport B hemma lördag 4 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter 20 förluster i rad blir Ässät en tuff utmaning för Hermes

Nedsläpp

Hermes jagar en seger för att bryta sviten på 20 förluster i rad i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey, men får det riktigt tufft när laget möter tredjeplacerade Ässät hemma i Karleby ishall. Ässät vann senast mot K-Vantaa med 6-3.

Ässät vann lagens senaste möte med 11-2.

Ässät är rätt bra på bortaplan, och har fyra segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ässät bröt K-Vantaa segersvit

Efter fem segrar i rad i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey för K-Vantaa så tog vinstsviten slut borta mot Ässät. Matchen på lördagen i Astora arenan slutade 6-3.

Ässät har tre segrar och två förluster och 16–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan K-Vantaa har fyra vinster och en förlust och 35–13 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet tredje plats i tabellen. K-Vantaa är på sjätte plats.

Ässät tar sig an Hermes i nästa match borta söndag 26 februari 12.25. K-Vantaa möter samma dag 14.50 JYP Ak hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Vantaa med fem raka segrar – möter Ässät

Nedsläpp

I dag möts Ässät och K-Vantaa i Astora arenan i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. K-Vantaa har fem raka segrar, senast med 17-1 mot Hermes, vilket har tagit laget till femte plats i tabellen. Ässät förlorade sin senaste match med 3-4 mot Sport B.

K-Vantaa är ganska bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning

# Lag S MS P
1 K-Espoo 22 63 55
2 K-Vantaa 22 57 49
3 Ässät 22 56 47
4 SaiPa/Ketterä 22 31 45
5 KooKoo 22 23 41
6 Sport 22 20 36
7 K-Espoo Ch 22 -1 34
8 HIFK Ak 22 -17 28
9 Tuto Hockey 22 3 25
10 JYP Aka 22 -23 22
11 GrIFK 22 -73 14
12 Hermes 22 -139 0