Kiekko-Espoo Challenger

11 mars kl 12:30 KooKoo - Kiekko-Espoo Challenger 1-4 Läs mer

Segerraden förlängd för K-Espoo Challenger – besegrade KooKoo

1-4 blev resultatet när KooKoo och K-Espoo Challenger möttes i Kouvola ishall på lördagen. I och med detta har K-Espoo Challenger fyra raka segrar i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey, och efter den tuffa perioden är K-Espoo Challenger nu i riktigt bra form.

KooKoo stannar därmed på femte plats, och K-Espoo Challenger på sjunde plats, i tabellen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo Challenger stärkta av tre segrar i rad inför mötet med KooKoo

Nedsläpp

I dag är det dags för match för K-Espoo Challenger som gästar KooKoo i Kouvola ishall i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Espoo Challenger tog mot HIFK Ak tredje raka segern och är sjua i serien. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot K-Vantaa med 1-3.

När lagen möttes senast, 25 februari i Hagalund, slutade det med seger för K-Espoo Challenger med 3-0.

K-Espoo Challenger har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka K-Espoo Challenger tog ny seger mot HIFK Ak

K-Espoo Challenger är svårstoppade för tillfället. När laget mötte HIFK Ak hemma i Hagalund på fredagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 5-2 innebär att K-Espoo Challenger nu har tre segrar i följd i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey, efter att tidigare haft en tuff trend.

Med en omgång kvar är K-Espoo Challenger på sjunde plats i tabellen, och HIFK Ak är på åttonde plats.

K-Espoo Challenger tar sig an KooKoo i nästa match borta lördag 11 mars 12.30. HIFK Ak möter KooKoo hemma söndag 12 mars 16.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två omgångar kvar när K-Espoo Challenger möter HIFK Ak i Hagalund

Nedsläpp

Näst sista omgången i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey spelas i kväll när K-Espoo Challenger möter åttondeplacerade HIFK Ak. K-Espoo Challenger vann senast mot TuTo med 5-2, HIFK Ak lyckades inte lika bra och blev besegrat av K-Espoo.

När lagen möttes senast, 18 februari i Tölö ishall, slutade det med seger för HIFK Ak med 3-1.

HIFK Ak har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Hermes.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo Challenger vann mot TuTo på hemmaplan

K-Espoo Challenger vann hemma mot TuTo i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Matchen på söndagen slutade 5-2.

K-Espoo Challenger har två segrar och tre förluster och 9–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan TuTo har en vinst och fyra förluster och 21–17 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är K-Espoo Challenger på sjunde plats i tabellen, och TuTo är på nionde plats.

K-Espoo Challenger tar sig an HIFK Ak i nästa match hemma fredag 10 mars 18.15. TuTo möter Sport B hemma lördag 11 mars 16.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – K-Espoo Challenger jagar nya poäng mot TuTo

Nedsläpp

K-Espoo Challenger spelar på hemmaplan mot TuTo i Hagalund i dag i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Espoo Challenger tog poäng igen i senaste matchen efter sex raka nederlag, när det blev vinst mot KooKoo, 3-0. TuTos form är sviktande, och laget förlorade fem matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot GrIFK med 13-2.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för TuTo, med 3-0.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Hermes och GrIFK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter sex förluster i rad – äntligen är sviten bruten för K-Espoo Challenger

Matchen mellan K-Espoo Challenger och KooKoo i Hagalund slutade 3-0. Ett skönt trendbrott för K-Espoo Challenger. Laget hade före lördagens hemmamatch sex förluster i rad i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey.

K-Espoo Challenger har en seger och fyra förluster och 5–19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan KooKoo har tre vinster och två förluster och 21–10 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att KooKoo nu ligger på fjärde plats. K-Espoo Challenger är på åttonde plats.

K-Espoo Challenger tar sig an TuTo i nästa match hemma söndag 5 mars 13.10. KooKoo möter Sport B hemma söndag 26 februari 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo Challenger med sex raka förluster i bagaget möter KooKoo

Nedsläpp

K-Espoo Challenger är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey, och skulle behöva ta poäng mot tredjeplacerade KooKoo hemma i Hagalund. Inför matchen har hemmalaget sex förluster i rad. KooKoo vann senast mot TuTo med 4-2.

K-Espoo Challenger ligger åtta i tabellen inför matchen, medan KooKoo är trea. 13 poäng skiljer lagen åt.

KooKoo är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efterlängtad seger för GrIFK – bröt förlustsviten mot K-Espoo Challenger

Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för GrIFK i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Men borta mot K-Espoo Challenger bröts den tuffa sviten. Det blev 0-4 i matchen i Hagalund.

K-Espoo Challenger har fem förluster och 3–23 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan GrIFK har en vinst och fyra förluster och 12–25 i målskillnad.

GrIFK ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan K-Espoo Challenger är på åttonde plats.

Nästa motstånd för K-Espoo Challenger är KooKoo. Lagen möts lördag 25 februari 16.15 i Hagalund. GrIFK tar sig an TuTo hemma söndag 26 februari 16.50.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fem förluster i rad – nu hoppas K-Espoo Challenger på seger mot GrIFK

Nedsläpp

K-Espoo Challenger jagar en seger när laget möter elfteplacerade GrIFK hemma i Hagalund. Inför kvällens match har hemmalaget fem förluster i rad i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey, och har halkat ner till åttonde plats i tabellen. Bortalaget har fyra raka förluster, senaste mot JYP Ak med 2-6.

Senast lagen möttes slutade det med seger för K-Espoo Challenger på bortaplan med 4-1.

GrIFK har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Hermes.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning

# Lag S MS P
1 K-Espoo 22 63 55
2 K-Vantaa 22 57 49
3 Ässät 22 56 47
4 SaiPa/Ketterä 22 31 45
5 KooKoo 22 23 41
6 Sport 22 20 36
7 K-Espoo Ch 22 -1 34
8 HIFK Ak 22 -17 28
9 Tuto Hockey 22 3 25
10 JYP Aka 22 -23 22
11 GrIFK 22 -73 14
12 Hermes 22 -139 0