Tuto Hockey

12 mars kl 11:50 K-Vantaa - Tuto Hockey 2-1 Läs mer

K-Vantaa slog TuTo i målmässigt jämn match

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för K-Vantaa, som vann hemma mot TuTo med 2-1 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey på söndagen.

Segern var K-Vantaas femte på de senaste sex matcherna.

Det här var K-Vantaas andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också TuTos sjätte uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången betyder att K-Vantaa slutar på andra plats i tabellen, och TuTo på nionde plats. K-Vantaa är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Vantaa och TuTo möts i sista omgången

Nedsläpp

I dag möter K-Vantaa TuTo på hemmaplan i sista matchen i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. TuTo vann sin senaste match med 2-1 mot Sport B, K-Vantaa blev besegrat av Ässät.

K-Vantaa vann lagens senaste möte med 4-3.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Hermes och GrIFK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TuTo vann efter avgörande i förlängningen mot Sport B

TuTos väg till seger mot Sport B hemma i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde TuTo avgöra till 2-1 och ta bonuspoängen.

TuTo har två segrar och tre förluster och 20–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sport B har en vinst och fyra förluster och 14–19 i målskillnad. Förlusten var Sport B:s fjärde uddamålsförlust.

Det här betyder att TuTo ligger kvar på nionde plats i tabellen, och Sport B på sjätte plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport B jagar ett trendbrott på bortaplan mot TuTo

Nedsläpp

Sport B har inte vunnit på tre raka matcher i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr inför dagens möte borta mot niondeplacerade TuTo i hockey. TuTo förlorade sin senaste match med 2-5 mot K-Espoo Challenger.

Sport B vann lagens senaste möte med 2-1.

Sport B har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo Challenger vann mot TuTo på hemmaplan

K-Espoo Challenger vann hemma mot TuTo i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Matchen på söndagen slutade 5-2.

K-Espoo Challenger har två segrar och tre förluster och 9–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan TuTo har en vinst och fyra förluster och 21–17 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är K-Espoo Challenger på sjunde plats i tabellen, och TuTo är på nionde plats.

K-Espoo Challenger tar sig an HIFK Ak i nästa match hemma fredag 10 mars 18.15. TuTo möter Sport B hemma lördag 11 mars 16.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – K-Espoo Challenger jagar nya poäng mot TuTo

Nedsläpp

K-Espoo Challenger spelar på hemmaplan mot TuTo i Hagalund i dag i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Espoo Challenger tog poäng igen i senaste matchen efter sex raka nederlag, när det blev vinst mot KooKoo, 3-0. TuTos form är sviktande, och laget förlorade fem matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot GrIFK med 13-2.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för TuTo, med 3-0.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Hermes och GrIFK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TuTo utklassade GrIFK på bortaplan

TuTo dominerade stort när laget vann på bortaplan mot GrIFK i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey med hela 13-2.

Det betyder att TuTo äntligen bröt sin förlustsvit, som stannade på fem förluster i rad.

Båda lagen har nu en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, GrIFK med 13–33 och TuTo med 19–16 i målskillnad.

Resultatet innebär att GrIFK ligger kvar på elfte plats och TuTo på nionde plats i tabellen.

Nästa motstånd för GrIFK är K-Vantaa. Lagen möts fredag 3 mars 14.50 i Vierumäki 2. TuTo tar sig an K-Espoo Challenger borta söndag 5 mars 13.10.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – GrIFK jagar nya poäng mot TuTo

Nedsläpp

GrIFK spelar på hemmaplan mot TuTo i Kauniainen i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. GrIFK vann mot K-Espoo Challenger, 4-0, senast och bröt sin dystra svit på fyra raka förluster. Bortalaget har fem förluster i rad, senaste mot K-Espoo med 1-2.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för TuTo på hemmaplan, 7-3.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Hermes.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo har fem raka segrar – vann mot TuTo med 2-1

K-Espoo är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fem i rad, efter 2-1 borta mot TuTo. Det innebär också att TuTo har fem raka förluster i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey.

Med fyra omgångar kvar är TuTo på nionde plats i tabellen, medan K-Espoo leder serien.

TuTo tar sig an GrIFK i nästa match borta söndag 26 februari 16.50. K-Espoo möter KooKoo borta fredag 3 mars 19.50.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo på jakt efter ännu en seger – möter TuTo

Nedsläpp

I dag är det dags för match för K-Espoo som gästar TuTo i Kuppis ishall i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Espoo har inför matchen fyra segrar i rad, den senaste mot GrIFK med 7-2, och ligger nu etta i tabellen. Hemmalaget har fyra förluster i rad, senaste mot KooKoo med 2-4.

När lagen möttes senast, 27 november i Matinkylä I, slutade det med seger för K-Espoo med 4-0.

K-Espoo är rätt bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning

# Lag S MS P
1 K-Espoo 22 63 55
2 K-Vantaa 22 57 49
3 Ässät 22 56 47
4 SaiPa/Ketterä 22 31 45
5 KooKoo 22 23 41
6 Sport 22 20 36
7 K-Espoo Ch 22 -1 34
8 HIFK Ak 22 -17 28
9 Tuto Hockey 22 3 25
10 JYP Aka 22 -23 22
11 GrIFK 22 -73 14
12 Hermes 22 -139 0