JYP Akatemia

12 mars kl 16:00 JYP Akatemia - SaiPa/Ketterä 3-2 Läs mer

Seger för JYP Ak hemma mot SaiPa/Ketterä

Det blev uddamålsseger för hemmalaget JYP Ak i matchen mot SaiPa/Ketterä i JKL. Laget vann söndagens match i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey med 3-2.

Segern var JYP Aks fjärde på de senaste fem matcherna.

Det här var JYP Aks tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också SaiPa/Ketteräs andra uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången innebär att JYP Ak slutar på tionde plats och SaiPa/Ketterä på fjärde plats. SaiPa/Ketterä är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista matchen för JYP Ak som tar emot SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

I dag möter JYP Ak SaiPa/Ketterä på hemmaplan i sista matchen i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Det blev seger i den senaste matchen för JYP Ak, 5-0 mot Hermes hemma, SaiPa/Ketterä lyckades inte lika bra och förlorade mot K-Espoo.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för SaiPa/Ketterä på hemmaplan, 7-3.

SaiPa/Ketterä är ganska bra på bortaplan, och har sex segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark defensiv när JYP Ak vann mot Hermes

Fem egna mål – men inte ett enda för Hermes. JYP Ak tog en klar seger borta mot Hermes i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Slutresultatet blev 0-5.

Hermes har fem förluster och 6–52 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan JYP Ak har tre vinster och två förluster och 24–19 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hermes på tolfte och sista plats och JYP Ak på tionde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlusttyngt Hermes möter JYP Ak hemma

Nedsläpp

Hermes har haft det motigt i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey senaste tiden, och är helt ur form inför matchen hemma mot JYP Ak. Hemmalaget har 21 förluster i rad, och har halkat ner till tolfte plats. JYP Ak spelade K-Vantaa senast och förlorade.

Senast lagen möttes slutade det med seger för JYP Ak på hemmaplan med 4-1.

JYP Ak har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot K-Espoo Challenger.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Vantaa slog JYP Ak på hemmaplan

K-Vantaa vann mötet i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey på hemmaplan mot JYP Ak, med 6-4.

Segern var K-Vantaas sjätte på de senaste sju matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

För K-Vantaa gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan JYP Ak är på tionde plats.

K-Vantaa tar sig an GrIFK i nästa match borta fredag 3 mars 14.50. JYP Ak möter Hermes borta lördag 11 mars 17.10.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Vantaa vill starta ny segerrad mot JYP Ak

Nedsläpp

K-Vantaa spelar på hemmaplan mot JYP Ak i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey i dag. Det blir den första matchen efter att sviten på fem raka segrar tog slut senast. Det blev seger i den senaste matchen för JYP Ak, 6-4 mot HIFK Ak hemma.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för K-Vantaa på bortaplan, 6-3.

JYP Ak har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot K-Espoo Challenger.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för JYP Ak hemma mot HIFK Ak

Hemmalaget JYP Ak tog hem de tre poängen efter seger mot HIFK Ak i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. 6-4 slutade matchen på lördagen.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, JYP Ak med 18–22 och HIFK Ak med 16–20 i målskillnad.

JYP Aks nya tabellposition är tionde plats, medan HIFK Ak är på sjunde plats.

Nästa motstånd för JYP Ak är K-Vantaa. Lagen möts söndag 26 februari 14.50 i Dickursby. HIFK Ak tar sig an SaiPa/Ketterä hemma fredag 3 mars 17.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – JYP Ak jagar nya poäng mot HIFK Ak

Nedsläpp

I dag möter JYP Ak HIFK Ak på hemmaplan i JKL i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. JYP Ak hade åtta matcher i rad med förluster. Men den dystra raden bröts, när det blev vinst mot GrIFK, 6-2, i senaste matchen. HIFK Ak vann senast mot Hermes med 7-2.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för HIFK Ak på hemmaplan, 2-1.

HIFK Ak har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Hermes.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efterlängtad seger för JYP Ak – bröt förlustsviten mot GrIFK

Det har varit en tung period med åtta förluster i rad för JYP Ak i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Men hemma mot GrIFK bröts den tuffa sviten. Det blev 6-2 i matchen i JKL.

Båda lagen har nu en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, JYP Ak med 15–24 och GrIFK med 12–25 i målskillnad.

JYP Ak ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan GrIFK ligger på elfte plats.

I nästa match möter JYP Ak HIFK Ak hemma på lördag 25 februari 15.00. GrIFK möter K-Espoo Challenger fredag 24 februari 19.10 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlusttyngt JYP Ak möter GrIFK hemma

Nedsläpp

JYP Ak har haft det motigt i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey senaste tiden, och är i dålig form inför matchen hemma mot GrIFK. Hemmalaget har åtta förluster i rad, och har halkat ner till elfte plats. Bortalaget har tre raka förluster, senaste mot K-Espoo med 2-7.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för GrIFK, med 4-0.

GrIFK har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot Hermes.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning

# Lag S MS P
1 K-Espoo 22 63 55
2 K-Vantaa 22 57 49
3 Ässät 22 56 47
4 SaiPa/Ketterä 22 31 45
5 KooKoo 22 23 41
6 Sport 22 20 36
7 K-Espoo Ch 22 -1 34
8 HIFK Ak 22 -17 28
9 Tuto Hockey 22 3 25
10 JYP Aka 22 -23 22
11 GrIFK 22 -73 14
12 Hermes 22 -139 0