Ketterä

4 mars kl 17:45 Kiekko-Espoo Challenger - Ketterä 7-0 Läs mer

Sista omgången när K-Espoo Ch möter niondeplacerade Ketterä

Nedsläpp

I kväll möter K-Espoo Ch Ketterä på hemmaplan i sista matchen i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. K-Espoo Ch har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Ketterä vann senast mot TuTo med 4-2.

K-Espoo Ch vann lagens senaste möte med 7-4.

Ketterä har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ketterä vann mot TuTo på hemmaplan

Ketterä vann hemma mot TuTo i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Matchen på lördagen slutade 4-2.

Ketterä har två segrar och tre förluster och 15–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan TuTo har en vinst och fyra förluster och 8–16 i målskillnad.

Resultatet innebär att Ketterä ligger kvar på åttonde plats och TuTo på fjärde plats i tabellen.

Ketterä tar sig an K-Espoo Ch i nästa match borta lördag 4 mars 17.45. TuTo möter SaPKo borta fredag 3 mars 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Ketterä jagar nya poäng mot TuTo

Nedsläpp

I dag spelar Ketterä hemma i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey mot TuTo i Imatra. Ketterä som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 8-2 mot Ilves. TuTo förlorade sin senaste match med 2-4 mot SaiPa.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för TuTo på hemmaplan, 4-1.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot HPK och Hokki.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest när Ketterä krossade Ilves i Imatra

Ketterä hade inga problem med Ilves i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey, och vann hemma med utklassningssiffrorna 8-2.

Ketterä har två segrar och tre förluster och 17–23 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ilves har tre vinster och två förluster och 14–15 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Ketterä på åttonde plats i tabellen, och Ilves är på nionde plats.

Lördag 25 februari möter Ketterä TuTo hemma 16.00 och Ilves möter K-Espoo Ch hemma 12.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ketterä jagar ett trendbrott på hemmaplan mot Ilves

Nedsläpp

Ketterä har inte vunnit på tre raka matcher i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr inför kvällens möte hemma mot åttondeplacerade Ilves i hockey. Det blev seger i den senaste matchen för Ilves, 1-0 mot SaiPa på bortaplan.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Ketterä på bortaplan, 5-4.

Ilves är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Storseger för HPK hemma mot Ketterä

HPK tog en enkel seger mot Ketterä hemma i Tavastehus i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey. Laget dominerade matchen, som slutade 6-1.

HPK har tre segrar och två förluster och 23–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ketterä har en vinst och fyra förluster och 12–25 i målskillnad.

HPK ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Ketterä är på nionde plats.

Fredag 24 februari spelar HPK hemma mot Koovee 18.30 och Ketterä mot Ilves hemma 17.00 i Imatra.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I dag spelar HPK på hemmaplan mot Ketterä

Nedsläpp

Dags för match – HPK möter Ketterä på hemmaplan i Tavastehus i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Det blev seger i den senaste matchen för HPK, 2-1 mot SaPKo på bortaplan, Ketterä lyckades inte lika bra och förlorade mot TuTo.

Senast lagen möttes slutade det med seger för HPK på bortaplan med 2-1.

Ketterä är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för TuTo på hemmaplan mot Ketterä

TuTo vann mötet med Ketterä hemma med 4-1 på fredagen i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey.

Vinsten mot Ketterä innebär att TuTo har fem segrar i rad på hemmaplan.

TuTo har tre segrar och två förluster och 17–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ketterä har en vinst och fyra förluster och 14–23 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är TuTo på tredje plats i tabellen, medan Ketterä är på nionde plats.

TuTo tar sig an SaiPa i nästa match borta fredag 24 februari 17.00. Ketterä möter HPK borta lördag 18 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TuTo möter Ketterä på hemmaplan i kväll

Nedsläpp

TuTo spelar hemma i Kuppis ishall mot Ketterä i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey i kväll. TuTos förlorade senast mot Ilves med 0-3 och även Ketteräs åkte på förlust, mot RoKi med 1-7.

TuTo är trea i tabellen, medan Ketterä ligger sjua. Sex poäng skiljer lagen åt.

Ketterä är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, A-juniorer, nedre

# Lag S MS P
1 RoKi 22 36 47
2 Jukurit 22 33 44
3 Sport 22 10 43
4 SaiPa 22 14 38
5 Tuto Hockey 22 17 37
6 HPK 22 1 34
7 K-Espoo Ch 22 3 33
8 KooVee 22 3 33
9 Ketterä 22 -17 30
10 Ilves 22 -20 24
11 SaPKo 22 -35 17
12 Hokki 22 -45 16