K-Vantaa

12 mars kl 11:50 K-Vantaa - Tuto Hockey 2-1 Läs mer

K-Vantaa slog TuTo i målmässigt jämn match

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för K-Vantaa, som vann hemma mot TuTo med 2-1 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey på söndagen.

Segern var K-Vantaas femte på de senaste sex matcherna.

Det här var K-Vantaas andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också TuTos sjätte uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången betyder att K-Vantaa slutar på andra plats i tabellen, och TuTo på nionde plats. K-Vantaa är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Vantaa och TuTo möts i sista omgången

Nedsläpp

I dag möter K-Vantaa TuTo på hemmaplan i sista matchen i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. TuTo vann sin senaste match med 2-1 mot Sport B, K-Vantaa blev besegrat av Ässät.

K-Vantaa vann lagens senaste möte med 4-3.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Hermes och GrIFK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ässät tog hem segern efter förlängning mot K-Vantaa

Matchen mellan K-Vantaa och Ässät i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey slutade lika efter full tid. Först i förlängningen kunde bortalaget avgöra till 5-4.

Fjärdeplacerade Ässät tog sin fjärde seger i rad i serien, medan K-Vantaas efter fyra raka segrar nu förlorade.

Båda lagen har nu fyra vinster en förlust på de senaste fem matcherna, K-Vantaa med 25–12 och Ässät med 33–17 i målskillnad. Det här var K-Vantaas andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Ässäts andra uddamålsseger.

K-Vantaa stannar därmed kvar på andra plats.

K-Vantaa tar sig an TuTo i nästa match hemma söndag 12 mars 11.50. Ässät möter samma dag 16.00 GrIFK hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två omgångar kvar när K-Vantaa möter Ässät i Dickursby

Nedsläpp

FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey är snart färdigspelad. I näst sista omgången möts i dag andraplacerade K-Vantaa och fjärdeplacerade Ässät i Dickursby. K-Vantaa har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. Ässät har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad.

När lagen möttes senast, 25 februari i Astora arenan, slutade det med seger för Ässät med 6-3.

Ässät är rätt bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo kunde inte stoppa formstarka K-Vantaa

K-Vantaa och KooKoo möttes på söndagen i Vierumäki 2. K-Vantaa hade tre vinster i rad i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 3-1.

Vinsten mot KooKoo innebär att K-Vantaa har fem segrar i rad på hemmaplan.

Med två omgångar kvar är K-Vantaa på andra plats i tabellen, medan KooKoo är på femte plats.

I nästa match, lördag 11 mars, har K-Vantaa Ässät hemma i Dickursby 13.50, medan KooKoo spelar hemma mot K-Espoo Challenger 12.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Vantaa möter KooKoo och jagar tredje raka segern

Nedsläpp

K-Vantaa tar emot KooKoo i Vierumäki 2 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey i dag. K-Vantaa har inför matchen tre raka segrar, den senaste mot HIFK Ak med 8-2, och ligger nu tvåa i tabellen. KooKoo fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med SaiPa/Ketterä senast.

Senast lagen möttes slutade det med seger för K-Vantaa på bortaplan med 2-0.

KooKoo är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Vantaa utklassade HIFK Ak på bortaplan

K-Vantaa dominerade stort när laget vann på bortaplan mot HIFK Ak i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey med hela 8-2.

Segern var K-Vantaas åttonde på de senaste nio matcherna.

Med tre omgångar kvar är HIFK Ak på sjunde plats i tabellen, och K-Vantaa är på andra plats.

HIFK Ak tar sig an K-Espoo i nästa match borta söndag 5 mars 15.50. K-Vantaa möter samma dag 10.50 KooKoo hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HIFK Ak mot K-Vantaa i Vierumäki 2 i dag

Nedsläpp

HIFK Ak spelar hemma i Vierumäki 2 mot K-Vantaa i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey i dag. Lagen vann senast, K-Vantaa med 4-0 mot GrIFK och HIFK Ak med 3-1 mot SaiPa/Ketterä.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för K-Vantaa, med 5-1.

K-Vantaa är ganska bra på bortaplan, och har sex segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stabil seger för K-Vantaa – höll nollan mot GrIFK

K-Vantaa vann på bortaplan mot GrIFK i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Laget gjorde en stark insats, och såg dessutom till att hålla nollan bakåt. Matchen slutade 0-4.

Segern var K-Vantaas sjunde på de senaste åtta matcherna.

I tabellen innebär det här att K-Vantaa nu ligger på andra plats. GrIFK är på elfte plats.

Lördag 4 mars spelar GrIFK hemma mot K-Espoo 15.20 och K-Vantaa mot HIFK Ak borta 12.50 i Vierumäki 2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

GrIFK möter K-Vantaa i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr

Nedsläpp

I dag spelar GrIFK hemmamatch i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey mot K-Vantaa. Det blev seger i den senaste matchen för K-Vantaa, 6-4 mot JYP Ak hemma, GrIFK lyckades inte lika bra och förlorade mot TuTo.

K-Vantaa vann lagens senaste möte med 6-1.

K-Vantaa har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fem segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning

# Lag S MS P
1 K-Espoo 22 63 55
2 K-Vantaa 22 57 49
3 Ässät 22 56 47
4 SaiPa/Ketterä 22 31 45
5 KooKoo 22 23 41
6 Sport 22 20 36
7 K-Espoo Ch 22 -1 34
8 HIFK Ak 22 -17 28
9 Tuto Hockey 22 3 25
10 JYP Aka 22 -23 22
11 GrIFK 22 -73 14
12 Hermes 22 -139 0